- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Karakedili
Bende bilmiyorum bu yüzden aşçı biriyle evlendim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım fırın yemekleri favorim aslında fazla suyunu çekip hafif kuruluk vermesine hastayım dolmada tabi şu var biberlerin ustune kapak olarak domates koyarım ben biberin kendisi kuru geliyor bana yağı sen azalt biraz bence yağlı sevmiyorsanFırın efektli biber dolmasını severim ben aslında hafif altı yanık gibi olanı. Bir de böyle deneyeyim bakalım, belki ben de severim. Elinize sağlık. :)
Un tereyagini nasıl ekleyecegiz bazen olabiliyor sulu sulu yenmiyorHep tarife uyun demişler ama bence çoğu zaman göz kararı ekleme çıkartmalar yapmak daha iyi oluyor. Çünkü mesela en basitinden ocağı ne kadar açtığın, tencerenin kapağını açık mı kapalı mı tuttuğun, koyduğun malzemenin çeşidi bir yemeğe koyduğun suyun ne kadarı kalacak onu etkiliyor. Malzemeler zaten markadan markaya çok farklılık gösteriyor. Mesela torkunun şekeri çok yoğun. Onunla eski bir tatlı tarifi yapınca çok şekerli oluyor tadı. Bazı pirinçler çok su çekiyor , kullandığın yumurtanın büyüklüğü un miktarını arttırmanı gerektirebiliyor vs. vs. Tariflerde hangi aşamada nasıl bir kıvam alacağı söylenen kısımlara, aşama fotoğrafları varsa bunlara dikkat et. Kendi yaptığın bunlara benzemezse gerekli ölçüde koydum ben zaten diyip geçme, eklemeler yap. Mesela zeytinyağlılarda yemek yağsızsa üzerine son aşamada dahi yağ eklenebilir hatta soğuk eklenen yağ daha yoğun ve lezzetli yapar yemeği. Fazla sulu tencere yemeklerinin, çorbaların çoğuna unlu tereyağlı terbiye eklenebilir. Çok yoğun kıvamlı olursa biraz su ekleyip bir taşım daha kaynatılabilir.
Yapmiyor mu saniyorsun. Ama bu bana kendimi kotu hissettiriyor
Sogani kavurdum domates salcasi kavurdum princ koydum az bisey kavurdum doldurdum dolmanin icine sonuc husran . Ya ben istiyorum ki annesi yemek yaptiginda hiiiimmmmhih diye lezzetlenirdi aynisi bana da olsun![]()
Sana süper bir mantı tarifi vereceğim bunu yap çenesi kapansın.Bir yumurta tuz un ve suyla birazcık sert bir hamur yap üstünü kapa bir saat dinlensin.içi için soğan kıyma kırmızı pulbiber karabiber tuz ve fesleğen kat sakın fesleğeni unutma mükemmel bir lezzet verir bana güven hamuru aç kıymayı koy kapa tereyağında salçalı acılı sos yap birde sarımsaklı yoğurt tamamdır.fesleğen önemli bir detay yeşil renklisi olacak moru reyhan oluyor biz kurutulmuş kullanıyoruz bizim mantı çok beğenilir bana güven:))
Yapar yaaa o kadar zor değilAdam diyorki hadımım, siz diyorsunuz kaç çocuğun varMantı açıp kapamak öyle aç kapa denecek kadar basit bişey değil. tecrübe gerektiyor.
![]()
Un tereyagini nasıl ekleyecegiz bazen olabiliyor sulu sulu yenmiyor
Patlicanlari önceden yağda kizartmiyor musunuz ?benim eşim yemek yapmasını bilmez ama yemekte seçmez çok şükür
bende ne ailemin evinde nede üniversitede hiç yemek yapmadım
3 yıllık evliyim yeni yeni birşeyler yapabiliyorum
ama geçen bir karnı yarık yaptım
patlıcanları hiç pişmemişti![]()
Bende bilmiyorum bu yüzden aşçı biriyle evlendim![]()
biber basina bir corba kasigi pirinc koyun... bHep biseyi fazla yada eksik oluyo. Gecenlerde sadece sogan harcli biber dolmasi yapmisim o kadar princ nereye kayboldu bilemedim :)