• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın annesi olmuşum meğerse

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
Ay ben olamıyorum galiba fazlasını yapmak benim fıtratımdayok:) ben üstüme düşeni yaparım fazlası bana zaten külfet gelir yani niye fazlasını vereyim ki kendimden . Yemek hazırlarım akşam yeriz az yedin demem yemedin de demem yani ütü işi olursa ütülermisin der özellikle bi çabam neden olsun ki ben rahatıma düşkünüm galiba hep ondan

“Hadi ye/giyin/otur” diye insan belli bir yaştan itibaren çocuğuna bile söylemiyor.

Yemek saati belli değil mi?

Akşam herkes sofrayı kurup yemek yemez mi?

Az acıkan az yer,çok acıkan çok yer.

Ben iş yaparken kocam niye otursun ayol?
Beklediğim yorum, yemek birlikte oturulur yenilir, yemek saatleri belli değil mi, koca adama acıktın gel yemek ye falan ilginç geldi bana,

Kendi başıma kaldığımda başaramayacağım şey yoktur ama eşim yanımdaysa nazlanır, her işi ona yaptırırım. Yapamıyorum derim, yardım isterim. Erkekler erkek olduklarını böyle hissediyorlar.

Yapma bacım, kadınlığını kullan. Kadınlık çok güçlü bir silah.
Ay bu ben :) kadın her işi yaparsa zaten kadının kendine zaman ayırmaya vaktimi olur Allah askına herseyi de biz düşünmeyelim biz anne degil eşiz

He oturup hesap yapacağım ben de şimdi, ne zaman dönecek diye komik olmayın lütfen.
Diğer yazdıklarıma çıt yok , hangi bir falsosunu düzelteceksiniz acaba, siz psikologları ne zannediyorsunuz?

Kadına bakış açısını mı, kumarını mı, maddi şiddetini mi , saçmasapan zihniyeti mi, cinsel iktidarsızlığını mı?

Bizlik bir şey yok iki gün sonra unuturuz, olan size oluyor olacak , sihirli bir değeneğiniz varsa düzelir ancak bu dedikleriniz.

Ne güzel sizde çözmüşsünüz .Dediğiniz gibi iyi olduğu alanlarda işi onlara yıkınca egoları da okşanıyor erkek doğasında var bu sanırım.Güç gerektiren şeylerde özellikle yardım istemekten , nazlanmaktan korkmamak lazım.
Ha o erkek siizn nazınızı çekmiyor mu ?o zaman doğru kişi değildir demek bu bence seven insan eşine yardım eder.Aynı şekilde mesela yazın kurban bayramlarında etlerin evdeki işlerini kadınlar halleder ya babam öyle değil poşetler tek tek düzenler kıymaydı etti.Kışlık biber patlıcan közlemişti annem köylük bir yere gittiğimizde, orada babam saatlerce yardım etti annemle birlikte yaptılar kıçını yayıp yatan erkeklere sinir oluyorum.
Benim babam da böyle. O tarz işlere biz de erkekler bakıyor. Mangal yakmak,kurbandaki etlerle ilgilenmek vs. Olması gereken bu bence.

Niye uyelik iptali yaptirdiniz ki simdi?
Kocam askerden geldi telefonuna sifre koymus nasil acabilirim diye konu actiginizda anlamycaz sanki sizin oldugunuzu 🥴

Eşini seviyorsan birakmak zorundasin onlari cocuguna yap birak birazda esin kostursun eve yoruldum de naz yap yada evde sıkıldım de seni gezdirsin bugun yemek yapmasam olur mu disardan yesek flan de yavas yavas bu sekilde hem kendini hem onu alistir
Onları da yapıyorum 🤣🤣

Fırında yemek pişirirken sabah duş almış bile olsam kapağı açınca gelen buhar üzerime siniyor. Tencere yemeklerinde aspiratör yüzünden o kadar olmuyor. Yemek sonrası hemen duş alıyorum tekrar. Eşim "Ben, seni her halinle seviyorum" diyor ama mesela yanına yatınca (duş, vücut misti vs.) Kokluyor mis gibi kokuyorsun diyor. Hani o şekilde yatsam belki normal karşılar bilemiyorum ama koklayıp, arzulayacağını düşünmüyorum.

Bunun dışında mesela tayt ve oversize sweatshirt giydiğimde masumane sarılır sever ama tayt crop, şort crop vs. Giymişsem eli ayağı durmaz sonu belli zaten.

Hı, oversize sweatshirt giyince sevişmiyor muyuz? Sevişiyoruz ama daha farklı giyinince cilveleşme, tatlı tacizler, tahrik daha çok oluyor.

Cinsel olarak baştan çıkarmayı kendime görev bilmiyorum, arzulanmak hoşuma gidiyor. Bütün bunlar karşılıklı elbet erkekte çekici olacak.

Anne ve eş olmaktan evvel, "Kadın" oluşunuzu geri plana atmayın. Kadın vücudu mükemmeldir. Bize verilmiş olan bu güzel bedene saygımız olmalı, ihmal etmemeliyiz.

Bugün yemek harikaydı, ooo bulaşığı hemen makineye atmışsın, banyo bugünde tertemiz diye gaza gelip, kadını arzulayan bir erkek duymadım. Duyan varsa söylesin.
Ne güzel söylemişsiniz. Siz boyle yazınca trednyolda tayt croplara baktım ama zayıflamadan böyle bişey giymeme malesef imkan yok çünkü koca göbeğim 9 aylık hamile gibi 80, kiloyum ahhh içim gitti :(

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
Niye bunları görev edindin ki yıl olmuş 2025.

Bizim evde de annem böyle.Camları babama sildirir genelde uzanamıyorum sen güzel siliyorsun der.Krdeşlerimin uzun gür saçlarını babam kurutur sevmiyorum kurutmayı der.ödevlerini babam yaptırır saatlerce usanmadan anlatır , beni dinlemiyorlar sen güzel anlatıyorsun der.Babam kendi işini yapıyor bir de evde yatmıyor.
Bu ve bunun gibi örnekler.Kraliçeden çok şey öğrendim :KK53:
Erkeklerin taktiğini uygulamış.

Acıkmıssındır yemek ye hadi demek çocuk gibi davranmak gerçekten ya onu kimseye yapmayın annem yapsa sinirlenirim.

bizde işler çok keskin ayrı, yemek genelde bende ama tatlısını yapayım çorbasını yapayım değilim bende mesela. Benim sevdiğim tatlıyı alıp o sürpriz yapsın mesela salıyorum ben. Tek dikkat ettiğim evlendiğimizden beri işten gelince veya şuanki gibi evdeysem eşim geliyorum diye aradığında bi üstüme çeki düzen veriyorum. Akmış rimel koku sinmiş üstle karşılamıyorum motivasyonumda yabancı gelse buuu değiştireceğim ama en çok esim tarafından beğenilmek hoşuma gidiyor oluyor. Akmış makyajım varsa silip tazelediğimde oluyor. Pijamam, günlük giyimim çok ayrı ek olarak. Farklı tayt sweet kombinasyonları giyiyorum sıklıkla evdeyken, pijamayla durmam.

Bir de annem görse kriz geçireceği çamaşır takımlarım var, evimi kimse kurcalamadığı için ayrı çekmecesinde duruyor ayda yılda bir değil sıklıkla giyiyorum

Back