Fırında yemek pişirirken sabah duş almış bile olsam kapağı açınca gelen buhar üzerime siniyor. Tencere yemeklerinde aspiratör yüzünden o kadar olmuyor. Yemek sonrası hemen duş alıyorum tekrar. Eşim "Ben, seni her halinle seviyorum" diyor ama mesela yanına yatınca (duş, vücut misti vs.) Kokluyor mis gibi kokuyorsun diyor. Hani o şekilde yatsam belki normal karşılar bilemiyorum ama koklayıp, arzulayacağını düşünmüyorum.
Bunun dışında mesela tayt ve oversize sweatshirt giydiğimde masumane sarılır sever ama tayt crop, şort crop vs. Giymişsem eli ayağı durmaz sonu belli zaten.
Hı, oversize sweatshirt giyince sevişmiyor muyuz? Sevişiyoruz ama daha farklı giyinince cilveleşme, tatlı tacizler, tahrik daha çok oluyor.
Cinsel olarak baştan çıkarmayı kendime görev bilmiyorum, arzulanmak hoşuma gidiyor. Bütün bunlar karşılıklı elbet erkekte çekici olacak.
Anne ve eş olmaktan evvel, "Kadın" oluşunuzu geri plana atmayın. Kadın vücudu mükemmeldir. Bize verilmiş olan bu güzel bedene saygımız olmalı, ihmal etmemeliyiz.
Bugün yemek harikaydı, ooo bulaşığı hemen makineye atmışsın, banyo bugünde tertemiz diye gaza gelip, kadını arzulayan bir erkek duymadım. Duyan varsa söylesin.