• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın annesi olmuşum meğerse

Evet ya esimde cok anac aslinda her seyimi dusunur eskiden daha coktu simdi azaldi. Bende gicik olurdum hatta tutkum azdi ona simdi kendini geri cektigi icin daha da tutkuluyla baglandim ona ay insanoglu ne gicigiz 😆
Emin misiniz? İki gün önce eşim şifresini vermedi ve beni parasız bıraktı diye konu açan siz değil misiniz? Koca aklama operasyonu başlamış anlaşılan.

Evet ya esimde cok anac aslinda her seyimi dusunur eskiden daha coktu simdi azaldi. Bende gicik olurdum hatta tutkum azdi ona simdi kendini geri cektigi icin daha da tutkuluyla baglandim ona ay insanoglu ne gicigiz 😆
Emin misiniz? İki gün önce eşim şifresini vermedi ve beni parasız bıraktı diye konu açan siz değil misiniz? Koca aklama operasyonu başlamış anlaşılan.

Sizde hiç gurur yok mu? Adam suratınıza tükürüyor yarabbi şükür diyorsunuz. Ben diğer konunuzun da gerçek olmadığını düşünüyorum. Zeka seviyesi standart olan bir kadının, kocam beni aldatırsın çalışmayacaksın dedi diye işten çıktım yazıp gülücüklü emojiler koyacağına ihtimal vermiyorum. Hatta dışarı çıkamayın diye para bile vermiyor karın tokluğuna git ailende kal diyor ona bile gülüyorsunuz. Kim size niye nasıl saygı duysun? Adam 4 günde askeriyede tanıdığı birine sizden daha çok güvenip onun aracılığıyla bankacılık işlemleri yapıyor. Kıvrandınız para vermiyor diye. Evet çok komik çok eğlenceli, devam edin eziklenmeye.

Bilmiyor ki ütü yapmayi. Fantazi kiyafetleri hic sevmiyor yoksa mantikli olabilirdi 😆

sevmiyor değil. size yakıştıramıyor o rolü. siz yaptıkça o da alışacak, sizi daha çok öyle görmek isteyecek. bir kere başlarsanız gerisi gelecektir

Hepsinin cok net fantezileri var. Yok diyen de yalan soyluyordur. Ama eslerini bir sekilde bu kategoriye koymayi birakiyorlar bir sure sonra galiba. Kadinlarda annecilik rolune burununce bu erkekte kafa karisikligi yaratiyor olabilir.
Biz de cocuklar var o yuzden bu tarz hareketliligimiz cok cok azaldi ama oncesinde baya hareketli zamanlarimiz oluyordu.
Galiba iki tarafinda birbirine acik olmasi lazim. Kadin ve erkek olarak isteklerin acikcasi soylenmesi ve iliski sirasinda ciftlerin birbirini yonlendirmesi lazim. Oyle olmayinca siradan bir iliskiye donuyor. KAdin bir sure sonra zevk almadan sadece gorev gibi goruyor. Erkek icin de bir iki dakikalik tatmine donuyor bu konu.

Erkeğin bu kıyafetleri eşine yakıştırıp yakıştırmamasi biraz kadının hareketlerine bağlı bağlı.

Ben bu annesi rolü muhabbetine asla katılmıyorum. Ablam her şeyi düşünür her şeyi yapar aşırı anne gibidir ama o da artık her gün cinsellik olmasından en sonunda boşanıcam der mesel. 9 yıllık evli. Adam beni her tür arzuluyor diyor :)
Bizler hepimiz evde 7/24 hazır mıyız? Hayır. İşte o yüzden inanmıyorum. Sizi arzulamıyor olması annesi rolüne soktuğu için değil, kendisinin bir sorunu olduğu için. Bunun için de üroloji bölümleri var.
Donya, komşumuzun bir gelini var kocası gündüz evde yok, kadın ev hanımı. İşini vs. Yapar, 2 çocuk annesi ama çok bakımlı bir kadın. Bakımdan kastım dizlemiş pijama, salaş tshirt üzerinde hayatta göremezsin. Yüzü gözü tertemiz, saçlar muntazam, eller bakımlı, şık ve rahat giyinir. Belki ablanızda hem anne, hem kadındır.

Sabah kalkıp yüzünü yıkayıp, dişini fırçalamaktan aciz, yattığı pijama ile iş yapıp, geri onla yatanlar var. Hepimiz düğüne gider gibi elbet değiliz ama sade, temiz, düzenli giyim cidden çok değiştiriyor evliliği.

Kapıda kostümle karşılamıyoruz yoksa 😅

Donya, komşumuzun bir gelini var kocası gündüz evde yok, kadın ev hanımı. İşini vs. Yapar, 2 çocuk annesi ama çok bakımlı bir kadın. Bakımdan kastım dizlemiş pijama, salaş tshirt üzerinde hayatta göremezsin. Yüzü gözü tertemiz, saçlar muntazam, eller bakımlı, şık ve rahat giyinir. Belki ablanızda hem anne, hem kadındır.

Sabah kalkıp yüzünü yıkayıp, dişini fırçalamaktan aciz, yattığı pijama ile iş yapıp, geri onla yatanlar var. Hepimiz düğüne gider gibi elbet değiliz ama sade, temiz, düzenli giyim cidden çok değiştiriyor evliliği.

Benim karsi komsum bir teyze var 80 yasinda falan. Sabah 6:30 da cop atmaya cikar. Tertemiz ustu basi. Elini yuzunu yikamis, saclarini taramis ve ustunu giyinmis bir vaziyette. Evi de tertemizdir.
Bu bir hayat tarzi. Bunu bence herkesin benimsemesi lazim. Insanin kendine saygisindan bu sekilde olmasi lazim diye dusunuyorum.

Tabi ama konu sahibi öyle miymiş? Yani kendine bakmayan biri mi acaba? Bazen çok yorgun hasta olduğumuzda yataktan bile kalkmıyoruz ama eşlerimiz bizi güzel bulup tatlı sözler söyleyebiliyor.
Bu erkeğin karısına duyduğu aşk ve şehvetle alakalı bence. Nasıl başlarsa öyle gidiyor. İsterse pespaye olsun ama yine arzuluyor erkek.
Konu sahibinin eşinde prostat varmış ki bu çok büyük sebeplerden biri ama yaşlı hastalarda öyle. Genç hastaları bilemedim bence ürolojiye gitmeli başka sorun olabilir

Dün açtığınız konu kesmedi galiba, aynen aynen siz annesi rolüne bürünmüşsünüz o yüzden uzaklaşmış sizden aynen, fantezi kıyafet falan alın ödüllendirin askerden dönünce kumar oynayıp sizi aç bırakan ve kendisini aldatacaksınız diye evinizde kalmanıza müsaade etmeyen eşinizi. Absürt hayatlarınızla buradaki kadınların zekalarıyla oynamayın gidin kitap okuyun yürüyüş yapın kek poğaça falan yapın da kafanız dağılsın.

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
Aç olmadikca yemek yapmıyorum. Önce soruyorum. Eğer açsan yapacağım diyorum. Ona göre yemeğimi hazirliyorum. Peşine hiç düşmuyorum. Sanırım en iyisi bu. Biz de roller çok keskin ayrı. İhtiyacım olduğunda çağırıyorum. Yapabilirim ama kendi konforumu kullanmak istiyorum. Hasta olursun vs.uyari hiç yapmıyorum. Tamamen kendi haline bırakıyorum. Bunu yapmalısınız. Bir de ona sürekli şunu diyorum ben sıkılgan bir insanim çok sıkıya gelemiyorum. Beni rahat bırak her şeyin çok daha iyi olur diyorum. Bunun çok iyi farkında. Kesinlikle hoşlanmadığım şeyleri yapmaz. Ya da karışmaz. O da bundan her konuda güzel dönüş aldığı için memnun.
Vala benim anam da böyle.Hicbir şeyini ihmal etmez(yemek,çamaşır,ev işleri) ama şahsi islerinde peşine de düsmez. Babam da tam aksine anamın peşinde. Meselenin sırrı sadece kendine ait şeylerle ilgilenmek.

kılık, kıyafet, tip, bakım değil aslında olay.
hani görürüz ya, deriz de, taş gibi karısı var bu sümüklüyü nasıl beğenmiş diye...
işte olay orada.
erkeğin egosunu okşamak gerekiyor.
konu çok uzun.
şiddetle Seda Diker kitaplarını öneririm.
Şiddetle ama...

Ay bende akil veriyorum. Adam ac birakmis bunu, biz de hala fantezi kiyafet diyoruz :D
Aa bu o üye mi?
O zaman siz adamin annesi degil adamin hapishanesinde mahkum olmussunuz 4 gun ac birakilan bir hapishane hemde
Lutfen ne anasi olun ne mahkumu
Bu adamin "eski" birseyi olun
Eski es eski hayat arkadasi eski aski vs

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
Kusura bakmayın ama sen otur ben yaparım yemek yedin mi demeler ben 5 yaşında oğluma bile yapmiyrm bunu.
Yemekler ortada olur herkes kendisi alır. akşam özel dersi yoksa hemen mutfağa gider yemek yapar hamurisi yapmaya bayılır zamanı varsa.
Ama ben de baştan sizin gibi yapsam sonu böyle olmazdı " biz kadınlar zamanla anne oluyrz" demişsiniz ya herkes olmyr.
Zararın neresinden dönsen kardır bir gün otur benim neyi yapmamdan hoslanmiyorsun de not al tek tek kızma yargilama. Sonra sen söyle.
Bu şekilde yol alın güzel olur inşallah

Bizim evde de annem böyle.Camları babama sildirir genelde uzanamıyorum sen güzel siliyorsun der.Krdeşlerimin uzun gür saçlarını babam kurutur sevmiyorum kurutmayı der.ödevlerini babam yaptırır saatlerce usanmadan anlatır , beni dinlemiyorlar sen güzel anlatıyorsun der.Babam kendi işini yapıyor bir de evde yatmıyor.
Bu ve bunun gibi örnekler.Kraliçeden çok şey öğrendim :KK53:
En doğrusunu yapıyor anneniz. Ben de böyleyim. Çünkü gerçekten erkekler bazı konularda çok iyi. Mesela eşimin düzen ve istifleme durumu çok iyi. Market alışverişinden gelince buzdolabını ona dizdiriyorum. O kadar güzel ayarlıyor ki ben de rahat kullanıyorum. Sen bu konuda çok iyisin diyorum. Ama kandırmak için değil. Gerçekten iyi olduğu için. Yani erkeğin yapabileceği şeyler için alan yaratmak lazım. Eline yapabileceği ( zoraki değil) iş vermek lazım. Anneniz işi çözmüş.

Back