- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
- Konu Sahibi birbucukyil
-
Anam sanki the walking dead. Varlık içinde yokluk çekmek gibi. Milleti bırakmıyor evlerinde rahat rahat yesinler eve çağırıp aç bırakıyor. Yazık ya kardeşine söylediğin şeye hem güldüm hem üzüldüm.
Bilmiyorum bence siz kimse size vermeden kalkın yemeğinizi alın. Hadi siz neyse de çocuklarin yemegeni alın yedirin millet gelmeden. Anneniz normal gelmedi. Niye yetişebilecek kadar kişi çağırmiyor. Kendi yiyor nu peki?
Anneniz kaç yaşında? Bazen yaş geçtikçe iyice düşüncesiz oluyorlar kaynanam gibi
kızkardeşleriniz bekar mi? onlar da sizinle ayni durumdadır muhtemelen. aranızda konuşulmuyor mu? onlar belki annenize söyleyebilirdi herkes gidince "ablamı bizi geçtim çocuklar aç kaldı, bi yumurta kıralım bari" diye. gerçi anneniz gelip size yemek kalmadı diyip sonra da hadi ye diyorsa rahat muhtemelen. en iyisi açıkça konuşmanız.
Siz de azıcık uyanık olun, bu kadar saf olmayın.
Yardımcımız var, misafir geldiğinde kendi tabağını en önce hazırlar bir köşeye koyar.
Çocuk değilsiniz önünüze yemek konulmasını bekleyecek.
Eski insanlarin cogu dışarıdaki insanlara ailelerinden daha çok özen gösterirdi.Aile ,cocuk bu kuşakta cok daha onemli.Şimdi O da gecmise bakip pismandir belki.Anlatiminiza gore annenizin özellikle yaptığını ,kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.Farkında bile değildir.Ben üzüldüm böyle bir konu acmişsin ve annene türlü türlü hakaret edilmesine sebep olmuşsun.
Anneni yemeğe çağır ve ona yemek kalmadı de
Anne kişisine baksana bazılarına yaranmak için hamile kızını evinden aç gönderiyorBana annenizin yaptığından çok, bu kadar kendinizi ifade edemeyişiniz, annenize anne yine aç bırakmaya mı çağırıyorsun, dalga mı geçiyorsun falan diyemeyişiniz tuhaf geldi. Ben çatlardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?