~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım ( Almak isteyenlere duyrulurr

Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım ( Almak isteyenlere duyrulurr

çok güzel bir takım almışsın kuzum, güzel günlerde kullan. 100 TL zarardayım diye düşünüp üzme kendini, başka bir şeyi daha uyguna alırsın dengelenir Herşeyde bir hayır vardır

çok güzel bir takım almışsın kuzum, güzel günlerde kullan. 100 TL zarardayım diye düşünüp üzme kendini, başka bir şeyi daha uyguna alırsın dengelenir Herşeyde bir hayır vardır

Teşekkür ederim tatlım çok sağoll

İyi yapmışssın kurabiyeliginide almakla battaniyede çok tatlı

merhaba yekta nasılsın pek güzelmiş sevdiceğinin aldığı izne falanmı çıktı:26:

merhaba yekta nasılsın pek güzelmiş sevdiceğinin aldığı izne falanmı çıktı:26:

Teşekkür ederim tatlımm.Çok şükür iyiymm :)) Evet izinde canımmm haftasonuna kadar yanımda cumartesi akşamı döncek
Sen nasılsın bakıyimm

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlımm.Çok şükür iyiymm :)) Evet izinde canımmm haftasonuna kadar yanımda cumartesi akşamı döncek
Sen nasılsın bakıyimm

iyim bende hamdolsun. son sürat özleme umut etmeye devam sevindim senin adına keyfini çıkarın

iyim bende hamdolsun. son sürat özleme umut etmeye devam sevindim senin adına keyfini çıkarın

Çıkarabildiğimiz kadar çıkarmaya çalışıyoruz canım :) çalışıyorum ben bakalım perşembe ve cuma günü izin alıcam inşaAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…