Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin,inşallah teşekkür ederim:)Hayırli olsun her parça ceyizini Allah mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin :)
teşekkür ederim:)çatal kaşık takımın çok orjinalmiş güle güle kullanın
Teşekkür ederim,inşallah:))Fıstığım ne güzel çeyizin, ağız tadıyla kullanırsın dilerim ki
Sitesinden aldım havale yaptım:)Ckb takimi cok guzel acaba narin metalin kendi sitesinden mi aldiniz guvenilir mi kredi kartiyla mi aldiniz kapida odemeyle mi
Cok begendim
Sitesinden aldım havale yaptım:)
Ama ben aldığmda 492 tlydi hem de yalın zamanda şimdi ise uçmuş 600küsür..
Bence de bekle çünkü sanırım ben burada paylaşınca reklam gibi oldu başka alan da olmuş olmalıki birden fiyat arttı bikaç hafta içinde...düşer umarım yakında geriNe diyelim o zaman insallah fiyati düşer bekliyim biraz :)
Merhaba:) kahvaltı takımı da anneme hediye gelmişti çöktüm:) o yüzden hiç bilmiyorum nasıl alındı maalesef..Canım çkb setine ve kahvaltı takımına bayıldım çok güzellerr mutlu günlerde kullanırsın inşallahh
Yalnız kahvaltı takımının markasını ilk kez duydum kalitesi nasıl acaba? Bir de internetten mi aldın mağazadan mı? İnternetten aldıysan herhangi bi sorun yaşadın mı (Bu soru hem kahvaltı hem çkb için) ?
Çok soru sordum galiba
Teşekkür ederim :))Çatak kaşık setine BAYILDIMMMMM Kesinlikle bende bu siteden alıcam Ve granit tencere setine de bayıldım ama netten bulamıyorum güle güle kullann cidden hepsi ayrı ayrı çok çok güzel
Merhaba:) kahvaltı takımı da anneme hediye gelmişti çöktüm:) o yüzden hiç bilmiyorum nasıl alındı maalesef..
Çkb yi internetten aldım ama ben aldıktan sonra birden artırsılar fiyatını narinmetalin kendi sitesinden aldım havale biraz daha indiriyor fiyatı havale ile alın bence alacaksanız:) gayet güzel iki üç günde de geldi çok bekletmediler,öyle..:)
inşallahTeşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :) çkb misafir için 89 parça korkmaz çeyiz paketinin içinde almıştım bunu da günlük olarak 36 veya 42 parça alacağım galiba. Umarım kararma paslanma falan olmuyordur hepimiz güzel günlerde kullanırız inşallah