♡ Dilek'in Çeyiz Güncesi ♡

Annemin doğum günü ve öğretmenler günü hediyeleri:
53187907079946191895.jpg

tantitoni-pembe-meyve-bicagi-seti_6093_2.jpg
196018269_tn30_0.jpg

Canımmmm hayırlı olsun yeni cicilerin ama özelliklede pike takımın :KK66: ben kararsızım acıkcası gelin seti alsam mı almasam mı diye sen ne dersin dilekcim :KK43:
Bu konuda bende kararsızdım. Abartılı gelinlik giydirilmis gibi bi yatakörtüsü takımı istemediğim için. Sonra bu karaca home pike ve nevresim setini gördüm işte bu olmalı dedim:KK45: hem şık hem gösterisli hem sade bayıldım ya.:eek:
Sen nasıl bir gelin seti almayı düsünüyordun canım?

Aynen şık gösterisli sade bi seçim olmuş bunu bende çok beğennmistim saten çarşaf ve açık renk değil diye bahar modelini sećtim. 1000 tl kocaman gelinlik gibi yikamasi saklamasi örtmesi külfet olan yatak örtüsü istemedim. Annem hala alalım desede kalıpları günümüz çağına uyarlamak lazım artık daha rahat ve kullanışlı bu tarz nevresim ve yatak örtüsüde olabilen pike takımları çok şık. Bende Karaca Home bahar setini aldım satenpamuk olsaydı daha içime sinerdi ama düğünümüze 1 hafta kala :KK49: hem açık renk hem şık pike hemde pamuksaten bulamadım. Sizde güle güle kullanın.:nazar::nazar:

Bende karacanin tuğce serisi bornoz takimini alirken dur dedim kendi kendime bir de pike takimini alayim tam takim olsun şunlar yahu... İnceledigimde carsafi yastigi yorgan kilifi herseyinin saten oldugunu gördüm sonra dedimki gizem sen bir kez daha düsün... Nedense boyle parlak satene karsi bir korkum var bunlar seriliyken mükemmel ama üzerine cikip yatinca hepsi bir tarafa kayiyor hadi onu gectim sabah kendimi yerde bulmak bu daha fena :KK35:

Evet gizemcim doğru söylüyosun bide bnm aklımda bunlar nasıl yıkancak nasıl serilecek ütü vs kırışması nasıldır hiç saten kullanmadıgım icin bilmiyorum zor mu olurki

Evet gizemcim doğru söylüyosun bide bnm aklımda bunlar nasıl yıkancak nasıl serilecek ütü vs kırışması nasıldır hiç saten kullanmadıgım icin bilmiyorum zor mu olurki
Kesinlikle ütülerken ütü izi olurmu gibi bi durumda akla geliyor. Birde sağlıklı nevresimler belli günlük kullanımda onları kullanmak lazım. Bunu gelin yatagı dogum ozel gunlerde serilmek için şık bi tane olsun denilebilir. Nevresimi sermekte şart deģil pikesi yatak örtüsü hergun kullanilabilir. Pamuk satenleride tavsiye ederim günlük kullaniyorum ütüsü yoruyor ama parlak ve canlı bi görünümde.

Canımmmm hayırlı olsun yeni cicilerin ama özelliklede pike takımın :KK66: ben kararsızım acıkcası gelin seti alsam mı almasam mı diye sen ne dersin dilekcim :KK43:

Gelin setleri bana çok abartılı geliyor canım. En sevdiğim tekstil markası TAÇ onunda gelin seti çok sade sevimsiz geldi. Normal nevresimi serip üzerine bu takımı örtü olarak kullanmayı düşünüyorum:KK39: Saten kayar ve rahat edemeyiz. birde yıkaması falan iyice sorun ama görseli çok güzel :KK36::KK37:

Kızlar gizem4191 gizem4191 paintart paintart C cerenozlemk kullanmadığım için tavsiye ediyorum ya da edemiyorum diyemiyorum. Ama görseline elimde bakınca daha da vuruldum çooookk güzel :KK36: nehirnil111 nehirnil111 çeyizine almıştı yanılmıyorsam o kullanıyor. Onun sayfasında yorumlarını okuyabilirsiniz:KK39:
Kayıyor canım ama özel anlarda misafir gelmelerinde çeyiz zamanı falan serdim bol bol o da yeter ama üzerinde durmak çok fena:KK30::KK70:

Cevap verdiğin için teşekkürler Nehirnil :KK36:

Peki sen iyi ki almışım diyor musun ? yoksa almasamıydık acaba :KK16:
Ben iyi ki almışım diyorum canım sonuçta muhakkak böyle bir şey gerekiyor ben öyle süslü püslü yatak örtülerinden almadım tarzım değil ee illa insanlar böyle bir şey görmek istiyor hem ağır şık ileri de mevlütlerde falanda kullanırım ne yapalım bazı şeylere mecbur bırakılıyoruz:KK70:

Kesinlikle görsel cok guzel birebir yakinda inceledim evet ileride bebek mevlutunde filan kullanilabilir oyle gelinlik gibi örtülerde hic bana göre degil gelinligi yanlardan kesip yataga sermissin gibi duruyor :KK70: bir set karaca timeless model aldim nevresimi pamuklu saten boyle parlak degil battaniyeli yatak ortulu filan... Bunun goruntusune bayiliyorum ama hemde bornozumla takim olacak alirsam biliorum ama hep bir kez daha dusunuyorum iste :KK34:

X