- 23 Temmuz 2015
- 415
- 806
- 38
- Konu Sahibi bir_tutam_dilek
Annemin doğum günü ve öğretmenler günü hediyeleri:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pike takımım önceki sayfada kaldı arada kaynamasın diye bi daha ekliyorum :) En çok onu sevdim çünkü
Eki Görüntüle 1704446
Bu konuda bende kararsızdım. Abartılı gelinlik giydirilmis gibi bi yatakörtüsü takımı istemediğim için. Sonra bu karaca home pike ve nevresim setini gördüm işte bu olmalı dedim hem şık hem gösterisli hem sade bayıldım ya.Canımmmm hayırlı olsun yeni cicilerin ama özelliklede pike takımın ben kararsızım acıkcası gelin seti alsam mı almasam mı diye sen ne dersin dilekcim
Kesinlikle ütülerken ütü izi olurmu gibi bi durumda akla geliyor. Birde sağlıklı nevresimler belli günlük kullanımda onları kullanmak lazım. Bunu gelin yatagı dogum ozel gunlerde serilmek için şık bi tane olsun denilebilir. Nevresimi sermekte şart deģil pikesi yatak örtüsü hergun kullanilabilir. Pamuk satenleride tavsiye ederim günlük kullaniyorum ütüsü yoruyor ama parlak ve canlı bi görünümde.Evet gizemcim doğru söylüyosun bide bnm aklımda bunlar nasıl yıkancak nasıl serilecek ütü vs kırışması nasıldır hiç saten kullanmadıgım icin bilmiyorum zor mu olurki
Canımmmm hayırlı olsun yeni cicilerin ama özelliklede pike takımın ben kararsızım acıkcası gelin seti alsam mı almasam mı diye sen ne dersin dilekcim
Kayıyor canım ama özel anlarda misafir gelmelerinde çeyiz zamanı falan serdim bol bol o da yeter ama üzerinde durmak çok fenaKızlar gizem4191 paintart C cerenozlemk kullanmadığım için tavsiye ediyorum ya da edemiyorum diyemiyorum. Ama görseline elimde bakınca daha da vuruldum çooookk güzel nehirnil111 çeyizine almıştı yanılmıyorsam o kullanıyor. Onun sayfasında yorumlarını okuyabilirsiniz
Cevap verdiğin için teşekkürler NehirnilKayıyor canım ama özel anlarda misafir gelmelerinde çeyiz zamanı falan serdim bol bol o da yeter ama üzerinde durmak çok fena
Ben iyi ki almışım diyorum canım sonuçta muhakkak böyle bir şey gerekiyor ben öyle süslü püslü yatak örtülerinden almadım tarzım değil ee illa insanlar böyle bir şey görmek istiyor hem ağır şık ileri de mevlütlerde falanda kullanırım ne yapalım bazı şeylere mecbur bırakılıyoruzCevap verdiğin için teşekkürler Nehirnil
Peki sen iyi ki almışım diyor musun ? yoksa almasamıydık acaba
Daha kapımız yok ama kapı isimlerini hazır
Bayılacak aldım (sevdicegimi ifşa etmeyelim dedim adını soyadını sildim ) Eki Görüntüle 1708018
Instagram dan aldım canım. Bir çok örnek var. Sayfanın adı tasarım melekleri sanırım.Bende (eklenti yaptim )resimdeki gibi ayna üzerine dusunuyordum ama buda
hoşuma gitti nereden bu internetten mi?