~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr :KK16:

Saksılarım ve anahtarlığımm

$kýrmýzý saksý.jpg $C760YW26671A_1_org_zoom.jpg $anahtarlýkkk.jpg $C780IST016_2_org_zoom.jpg

Son düzenleme:
Sonunda diğer retro ürünlerime ulaşabildim :))

Kaşıklığım ve kavanozlarım
$128.jpg
$8698348799902_1_org.jpg

Son düzenleme:
Kızlar bunları dün sevdiceğim aldı :KK16:

Eki Görüntüle 962864

Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr :KK16:

Saksılarım ve anahtarlığımm

Eki Görüntüle 964189 Eki Görüntüle 964190 Eki Görüntüle 964193 Eki Görüntüle 964231

Sonunda diğer retro ürünlerime ulaşabildim :))

Kaşıklığım ve kavanozlarım
Eki Görüntüle 964592
Eki Görüntüle 964595

Bayıldım bayıldım aldıkların ne kadar da ciciler öyle :KK17:

İnşallah evinde gördüğümüz günlerde gelir bu güzelleri fıstık :KK16:

Görmüştüm bunları canım markafonidede vardı çok güzeler güle güle kullan :nazar::KK16:
Cok tesekkur ederim tatlim.Ben daha once gormemistim gorunce hemen vuruldum zatrn cok begendimm:))

her biri birbirinden güzel :)
Tesekkur ederim canim begenmene sevindimm

Bayıldım bayıldım aldıkların ne kadar da ciciler öyle :KK17:

İnşallah evinde gördüğümüz günlerde gelir bu güzelleri fıstık :KK16:
Amin canim insaAllah cok tesekkur ederimm:KK16:

Retro ürünlerden meğer burda bir markette varmış görünce çok şaşırdım halbuki okadar aramıştım.Hemde daha uygun fiyatlıydılar ama almış olduk bikere :) Görmüşken bari kek standını felanda alayım dedim kahvaltılık tabaklarda vardı onlardanda aldım.

Kek standım ve Kahvaltılık tabaklarım

$Kaz-Ailesi-Spatulali-Kek-Standi_2176_3.jpg $Kaz-Ailesi-Spatulali-Kek-Standi_2176_1.jpg $images (8).jpg

Çeyizlerine bayıldım canım hepsi birbirinden güzel Rabbim hepsini sağlıkla, Huzurla, Mutlulukla, Sevgi, Saygı ve Aşkla kullanmayı nasip etsin :KK16: Buarada kahvaltı takımımız aynı bende o modeli bayılarak aldım resmen :21: Ama Maşallah bir sürü şey almışsın benim daha çok eksiğim var Çoookkkkk :KK53:

Çok teşekkür ederim tatlımmm daha güzelleri senin olsunnn:KK16:

canım herşyin güzel ama en çok günlük yemek takımın ve çay setine bayıldım iyi günlerde kullan :nazar:

Yine gayet güzel seçimler güle güle kullan.:nazar: Baharatlık takımın çok hoş bende böyle farklı birşeyler arıyorum her yrde aynı modeleri görmekten gına geldi. Nerden aldın canım onları.

X