- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
bayıldımmm çerçevelerin çok hoşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzeller canım aşk dolu resimlerinizi koyarsın
ohh tabi 40hünlük izin kullan kullan bitmez
bayıldımmm çerçevelerin çok hoşş
Çok güzeller canım aşk dolu resimlerinizi koyarsın
Cok guzeller ki. Güle güle kullan.
Cok guzeller canim anahtarlik ne kadar ciciymis yaa:) cercevelerinde çok guzel gule gule kullan:)Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr
Saksılarım ve anahtarlığımm
Eki Görüntüle 964189 Eki Görüntüle 964190 Eki Görüntüle 964193 Eki Görüntüle 964231
Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr
Eki Görüntüle 964189 Eki Görüntüle 964190 Eki Görüntüle 964193 Eki Görüntüle 964231
Cok guzeller canim anahtarlik ne kadar ciciymis yaa:) cercevelerinde çok guzel gule gule kullan:)
Saksılarına bayıldımm çok güzeller
Güle güle kullan tatlım
Görmüştüm bunları canım markafonidede vardı çok güzeler güle güle kullanBunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr
Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr
Sonunda diğer retro ürünlerime ulaşabildim :))
Kaşıklığım ve kavanozlarım
Eki Görüntüle 964592
Eki Görüntüle 964595
Cok tesekkur ederim tatlim.Ben daha once gormemistim gorunce hemen vuruldum zatrn cok begendimm:))Görmüştüm bunları canım markafonidede vardı çok güzeler güle güle kullan
Tesekkur ederim canim begenmene sevindimmher biri birbirinden güzel :)
Amin canim insaAllah cok tesekkur ederimmBayıldım bayıldım aldıkların ne kadar da ciciler öyle
İnşallah evinde gördüğümüz günlerde gelir bu güzelleri fıstık