Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı demi:))ayy karaca home tuğçee çok beğeniyorum bu modeli bende pudra rengini almayı düşünüyorum
hem de çoook İnternetten gördüm bu modeli çok önce yakından göremedim ama daha güzel olduğuna eminim :) Kullanan var mı ki acana buralarda :)çok tatlı demi:))
dugun ne zmannn cathyy :)kızlar tencere seti konusunda kararısızım sizce cam kapaklı olması dezavantaj mı?? annem öyle diyor ama cam kapaklılar daha ucuz
şu seti almak istiyorum wmf den
Eki Görüntüle 1908051
ya da olmazsa paraya kıyıp fisslerden bir tencere seti artık... bu da fissler set
Eki Görüntüle 1908053
Hala iş arıyor kuzum evlenemiyorz:)dugun ne zmannn cathyy :)
Çok teşekkür ederiiim:)hepsi herr şeeey çoook güzelll
ay ben baslamadım aslında ben nişan olur ondan sonra alırım dusuncesındeyımSenin düğün ne zaman fıstık çeyize başladım deyince var mı dedim bişeyler:) Dionee
hadı ya ıssızlık fena hıc bır yerde yokHala iş arıyor kuzum evlenemiyorz:)
iş bulursa bu yaz yaparız diyoruz ama iş olmadığından ailelere bile diyemedik sabırla bekliyoruz valla..ay ben baslamadım aslında ben nişan olur ondan sonra alırım dusuncesındeyım
bi anda olup bıtsın :)
senın yakın mı dugun
guzel gunlerde kullan cicilrin,
karaca home:) çok güzel demi:)))Ayyyy battaniyenin markasi nee
Tam bir sari hastasiyim, en cok sevdigim renk cok cart bir renk olunca tabi herseye yakismiyor ama bu takima bittimmmmmmm
Eveeeeettkaraca home:) çok güzel demi:)))
Teşekkür ederim:)Hayırlı olsun topiginiz çok cici parçalar var maşallah Böyle degisik ceyizler görmek güzel.. Çatal bıçak setinin love yazili olaninda gözüm vardı bi yıldır bi türlü sıra gelmedi Güzel günlerde kullanin her birini