- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
canım benziyorlarmış zaten havlular taç daha kaliteli güle güle kullan demiştim bidaha diyeyim:)
Bende tekrardan teşekkür ederim tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benziyorlarmış zaten havlular taç daha kaliteli güle güle kullan demiştim bidaha diyeyim:)
Senin havluları gördüm şimdi, çok güzellermiş güle güle kullan, rahmetli annem bana bol bol havlu aldığından ben fazlaca alamıyorum emglısh home vardı bir kaç tane, bir de taç alsam fena olmaz..
Catal kaşık takımın çok tatlıymış güle güle kullanKızlar bunlar bana hediye gelmişti ancak fotoğraflayabildim :))
6 kişiilik çkb takımım servis tabağım ve havlum
Eki Görüntüle 954253 Eki Görüntüle 954256 Eki Görüntüle 954254 Eki Görüntüle 954255
Catal kaşık takımın çok tatlıymış güle güle kullan
tatlım çatal bıçak takımının markası ne
havlularında çok güzelmiş bende havlu hastalığı var:)
Vaouv çatal kaşık takımları on numara
Güzel günlerde kullan, kullandıkça bizleri hatırla
Çook güzeller ya güle güle kulllan canımmmmmmÇeyiz alışverişlerine devammm.Sonunda aradığım baharatlığı buldum kızlar :)
Retro baharatlığım, açacağım ve ekmek sepetim .Retro ürünlerden alacaklarım daha var şuan stokta yok gelicekler.Aldığımda onlarıda ekleyeceğimm:))
Eki Görüntüle 957333 Eki Görüntüle 957334 Eki Görüntüle 957335
Çeyiz alışverişlerine devammm.Sonunda aradığım baharatlığı buldum kızlar :)
Retro baharatlığım, açacağım ve ekmek sepetim .Retro ürünlerden alacaklarım daha var şuan stokta yok gelicekler.Aldığımda onlarıda ekleyeceğimm:))
Eki Görüntüle 957333 Eki Görüntüle 957334 Eki Görüntüle 957335
Çook güzeller ya güle güle kulllan canımmmmmm
Çeyizinin her bir parçası çok güzel canım Maşallah
Gerçekten çok beğendim,
Mutlulukla Kullanmanız Nasip Olsun Canım
canım çok güzeller güle güle kullan herbişeyini
Canımcımm Çok güzel bir tarz bu Retro Bayıldım aldıklarına
Çok Şık bir takım almışsın canım güle güle kullanın.
Kahvaltı Takımının ayrı olması gerçekten yer kaplıyor,
Battaniyede çok güzelmiş
Güzel günlerinizde Aşkla Kullanın İnşallah
Hafta sonu yine güzel bir alışveriş yaptım :))Çok zamandır beğendiğim günlük yemek takımı vardı trendyol da indirime girince hemde parçaları fazla olunca kaçırmadım bende . Yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak 46 parça ama ben ek olarak kurabiyeliğini ve pasta servisliğinide aldım çay takımı olarakta kullanacağımmm
Mia Yemek + Çay takımım
Eki Görüntüle 961185 Eki Görüntüle 961184 Eki Görüntüle 961187 Eki Görüntüle 961188
Madame Coco Battaniyem
Eki Görüntüle 961189