~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Bunları bugün trendyoldan aldım.Çok hoşuma gittilerrr mutfağıma inşaAllah çok yakışıcaklarrr

Saksılarım ve anahtarlığımm

Son düzenleme:
Sonunda diğer retro ürünlerime ulaşabildim :))

Kaşıklığım ve kavanozlarım

Son düzenleme:
Kızlar bunları dün sevdiceğim aldı

Eki Görüntüle 962864

Sonunda diğer retro ürünlerime ulaşabildim :))

Kaşıklığım ve kavanozlarım
Eki Görüntüle 964592
Eki Görüntüle 964595

Bayıldım bayıldım aldıkların ne kadar da ciciler öyle

İnşallah evinde gördüğümüz günlerde gelir bu güzelleri fıstık

Görmüştüm bunları canım markafonidede vardı çok güzeler güle güle kullan
Cok tesekkur ederim tatlim.Ben daha once gormemistim gorunce hemen vuruldum zatrn cok begendimm:))

her biri birbirinden güzel :)
Tesekkur ederim canim begenmene sevindimm

Bayıldım bayıldım aldıkların ne kadar da ciciler öyle

İnşallah evinde gördüğümüz günlerde gelir bu güzelleri fıstık
Amin canim insaAllah cok tesekkur ederimm

Retro ürünlerden meğer burda bir markette varmış görünce çok şaşırdım halbuki okadar aramıştım.Hemde daha uygun fiyatlıydılar ama almış olduk bikere :) Görmüşken bari kek standını felanda alayım dedim kahvaltılık tabaklarda vardı onlardanda aldım.

Kek standım ve Kahvaltılık tabaklarım

Çeyizlerine bayıldım canım hepsi birbirinden güzel Rabbim hepsini sağlıkla, Huzurla, Mutlulukla, Sevgi, Saygı ve Aşkla kullanmayı nasip etsin Buarada kahvaltı takımımız aynı bende o modeli bayılarak aldım resmen Ama Maşallah bir sürü şey almışsın benim daha çok eksiğim var Çoookkkkk

Çok teşekkür ederim tatlımmm daha güzelleri senin olsunnn

canım herşyin güzel ama en çok günlük yemek takımın ve çay setine bayıldım iyi günlerde kullan

Yine gayet güzel seçimler güle güle kullan. Baharatlık takımın çok hoş bende böyle farklı birşeyler arıyorum her yrde aynı modeleri görmekten gına geldi. Nerden aldın canım onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…