~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Kızlar bunlar bana hediye gelmişti ancak fotoğraflayabildim :))
6 kişiilik çkb takımım servis tabağım ve havlum

Eklentiler

• $30wt383.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 96
Senin havluları gördüm şimdi, çok güzellermiş güle güle kullan, rahmetli annem bana bol bol havlu aldığından ben fazlaca alamıyorum emglısh home vardı bir kaç tane, bir de taç alsam fena olmaz..

Senin havluları gördüm şimdi, çok güzellermiş güle güle kullan, rahmetli annem bana bol bol havlu aldığından ben fazlaca alamıyorum emglısh home vardı bir kaç tane, bir de taç alsam fena olmaz..

Teşekkür ederim tatlım.Benimde aslında baya havlularım var ama modelleri eskidi artık pek beğenmiyorum onları oyüzden birazda yeni almaya çalışıyorum.Ama ne kadar modelleri iyi olmasada kaliteleri şimdikilerden çok daha iyi suyu kurulama özellikleri daha iyi

Vaouv çatal kaşık takımları on numara

Güzel günlerde kullan, kullandıkça bizleri hatırla

tatlım çatal bıçak takımının markası ne

havlularında çok güzelmiş bende havlu hastalığı var:)

canım bilmiyorum bende markasını kutuya baktıma ama marka göremedim hediye gelmişti bana
Vaouv çatal kaşık takımları on numara

Güzel günlerde kullan, kullandıkça bizleri hatırla

Teşekkür ederim tatlım çok sağolll inşaAllah sizleri hatırlayacağımm unuturmuyumm

Çeyiz alışverişlerine devammm.Sonunda aradığım baharatlığı buldum kızlar :)

Retro baharatlığım, açacağım ve ekmek sepetim .Retro ürünlerden alacaklarım daha var şuan stokta yok gelicekler.Aldığımda onlarıda ekleyeceğimm:))

Çeyizinin her bir parçası çok güzel canım Maşallah
Gerçekten çok beğendim,
Mutlulukla Kullanmanız Nasip Olsun Canım

Çook güzeller ya güle güle kulllan canımmmmmm

Teşekkür ederim talımmmm

Çeyizinin her bir parçası çok güzel canım Maşallah
Gerçekten çok beğendim,
Mutlulukla Kullanmanız Nasip Olsun Canım

Amin inşaAllah tatlım çook mutlu oldummm

canım çok güzeller güle güle kullan herbişeyini

Teşekkür ederim canım benimmm

Canımcımm Çok güzel bir tarz bu Retro Bayıldım aldıklarına

Çok teşekkür ederim tatlımmm

Hafta sonu yine güzel bir alışveriş yaptım :))Çok zamandır beğendiğim günlük yemek takımı vardı trendyol da indirime girince hemde parçaları fazla olunca kaçırmadım bende . Yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak 46 parça ama ben ek olarak kurabiyeliğini ve pasta servisliğinide aldım çay takımı olarakta kullanacağımmm

Mia Yemek + Çay takımım

Eki Görüntüle 961185 Eki Görüntüle 961184

Madame Coco Battaniyem

Son düzenleme:
Çok Şık bir takım almışsın canım güle güle kullanın.
Kahvaltı Takımının ayrı olması gerçekten yer kaplıyor,
Battaniyede çok güzelmiş
Güzel günlerinizde Aşkla Kullanın İnşallah

Teşekkür ederim pericim çok sağol kahvaltı takımım ayrı var zatende bununkisini çay takımı olarak kullanacağım inşaAllahh

canım çok çok çok beğendimm güzel günlerde kullan renk falan harika benim çok fazla tabak çanağım var bana göre o yüzden alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…