Çook tatlılar canım güle güle kullanRetro ürünlerden meğer burda bir markette varmış görünce çok şaşırdım halbuki okadar aramıştım.Hemde daha uygun fiyatlıydılar ama almış olduk bikere :) Görmüşken bari kek standını felanda alayım dedim kahvaltılık tabaklarda vardı onlardanda aldım.
Kek standım ve Kahvaltılık tabaklarım
Eki Görüntüle 970827 Eki Görüntüle 970826 Eki Görüntüle 970828
canım herşyin güzel ama en çok günlük yemek takımın ve çay setine bayıldım iyi günlerde kullan
Yine gayet güzel seçimler güle güle kullan.Baharatlık takımın çok hoş bende böyle farklı birşeyler arıyorum her yrde aynı modeleri görmekten gına geldi. Nerden aldın canım onları.
Çook tatlılar canım güle güle kullan
Retro ürünlerden meğer burda bir markette varmış görünce çok şaşırdım halbuki okadar aramıştım.Hemde daha uygun fiyatlıydılar ama almış olduk bikere :) Görmüşken bari kek standını felanda alayım dedim kahvaltılık tabaklarda vardı onlardanda aldım.
Kek standım ve Kahvaltılık tabaklarım
Eki Görüntüle 970827 Eki Görüntüle 970826 Eki Görüntüle 970828
Bazen böyle gözümünün önündekini göremiyoruz bidenem aynısını bende yaşıyorum malum İstoç heryere burdan gidiyor ancak kimi zaman gidip dışarlarda arıyorum
Güle güle kullan canım şu anahtarlıklar nerden
Geçen hafta tatlım trendyolda vardı ordan almıştımm
hiç denk gelmedim ya görürsen haber etsene bana
Bendede vaar aynı örtü ve peçetelerden evlerimiz takım olcak inşallah yektacm çok güzeller güle güle kullannYeni ciciler aldım kızlarr :))
English Home Odri 185x270 Masa Örtüm ve 8 adet Peçeteleri
Eki Görüntüle 974999 Eki Görüntüle 975000
Hadi yaa çok sevindim.İnşaAllah birbirimize misafirde oluruz tatlımmBendede vaar aynı örtü ve peçetelerden evlerimiz takım olcak inşallah yektacm çok güzeller güle güle kullann
Sağol tatlım bende seviyorummm çiçekli desenleri :)canım aldıkların hayırlı olsun Allah kullanmayı nasip etsin
saksılar, anahtarlık, cerceveler, kahvaltı takımı, günluk takım, tepsi, nevresimleri çok beğendim ben çicekli modelleri çok seviorum da
Yeni ciciler aldım kızlarr :))
English Home Odri 185x270 Masa Örtüm ve 8 adet Peçeteleri
Eki Görüntüle 974999 Eki Görüntüle 975000
Aldıkların çok güzel çok hoşuma gitti YektacımSenin topiğinde gördükten sonra bende baktım English Home masa örtülerine çok hoşuma gitti bende almayı düşünebilirim
Ne güzel tatlım beğenmene çok sevindimmmBenimde beğendiğim bi kaçtane daha varda sitesinde şimdilik yok gelmelerini bekliyorum
Yektacım yeni bir konu açtım lütfen bana yardımcı olur musun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692084