- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
Salonun çok güzel canım, koltuk seçimin çok doğru olmuş, alanı çok güzel değerlendirmişsin, yarım hali bile güzel iyi ki paylaştın
Teşekkür ederim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salonun çok güzel canım, koltuk seçimin çok doğru olmuş, alanı çok güzel değerlendirmişsin, yarım hali bile güzel iyi ki paylaştın
Bu markaya biz de bakmıştık, görünüm olarak çok beğendik ama etrafımızda hiç kullanan yok, senin yorumlarını bekliyor olacağım canımEki Görüntüle 1962765 Eki Görüntüle 1962766 Eki Görüntüle 1962767
Sadece ankastre üreticisi olan silverline markasi oldu tercihimiz
Yatak odanı da mutlu günlerde kullan canım, belki tarzının dışına çıkmış oldun ama olsun sonuçta eşinin fikirleri de önemli, rengi de çok hoş ayrıcaBenden bunu hic beklemiyorsunuz biliyorum ama avangardin dibine vuran yatak odam ile karsinizdayim
Eki Görüntüle 1967070 Eki Görüntüle 1967071 Eki Görüntüle 1967072 Eki Görüntüle 1967073
Bu markaya biz de bakmıştık, görünüm olarak çok beğendik ama etrafımızda hiç kullanan yok, senin yorumlarını bekliyor olacağım canım
Yatak odanı da mutlu günlerde kullan canım, belki tarzının dışına çıkmış oldun ama olsun sonuçta eşinin fikirleri de önemli, rengi de çok hoş ayrıca
Güzel günlerde kullan canım salonunu özellikle çok beğendim yatak odan tarzim olmasada çok kaliteli duruyor. Güle güle aşkla eskitin
Canim bence zaten yeterince gosterisli bi model, cok abartili olur gibi geliyo bana
Mobilyan ağır bir model olduğu için cibinlik sırıtmamış canım, yatak odan büyükse alanı dar göstermez, eğer senin gözüne şirin gözüktüyse yaptırabilirsin bence,havalı duruyor, bir süre kullandıktan sonra baktın sıkıldın o zaman da çıkarırsınKızlar şimdi size sorum şu ki yatak odami gördunuz gormeyenler icin bir kez daha paylasiyorum
Eki Görüntüle 1967684
İşte sorum ;
Yatak basligimin uzerine bu resimdeki gibi cibinlik nasil olur yorumlarinizi istiyorum...
Eki Görüntüle 1967692
Bari oldu hepten gösterisli olsun degisik olsun :))
Yatak odamin formu buna müsait ama nasil olur...
Duvar kagidida dusunebilirsin canimCanim baslik üzerine gelen duvar cok bos geldi gozume tablo vs. sevmiyorum yatak odasinda acaba dedim iste cibinlikle tamamlasam olurmu...
Mobilyan ağır bir model olduğu için cibinlik sırıtmamış canım, yatak odan büyükse alanı dar göstermez, eğer senin gözüne şirin gözüktüyse yaptırabilirsin bence,havalı duruyor, bir süre kullandıktan sonra baktın sıkıldın o zaman da çıkarırsın
Duvar kagidida dusunebilirsin canim
Merhaba,
Huzurla kullanın her seyiniz pek güzel pek özenli :) beyaz eşyalarınızı kullanmaya başladınız mı? Memnun musunuz? Ben de Arçelik almayı düşünüyorum da kullananlardan dinlemek çok yararlı oluyor.
Çok teşekkür ederim. Forumlar evet bilgi için çok önemli ama bazen bilgi kirliliği de oluyor sanki :) kim ne için övüyor ne için yeriyor anlaşılmıyor bazen. Amaç iyi bir ürün almak mı bir markayı yermek mi bir markayı övmek mi bazen karışıyor
Bu nedenle direk kullanan kişilerden yorum alıyorum :) Tekrar güzel günlerde kullanın. Beyaz esyalarınız için açtığınız başlıktan ürün kodlarını buldum zaten benim de listemde olan ürünlerdi. Nişanlımın annesi de yeni değiştirdi o da baya memnun tüm beyez eşyalarından. Nisan ayında firmalar fiyat düzenlemesi yapacaklarmıs, büyük ihtimalle bu hafta içi alacağım.Umarım biz de sağlıkla kullanırız :)