~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Temmuz 2013
9.544
10.806
Gücellenme Tarihi : 19/02/2015

Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesef Çeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn

Öncelikle Mutfaktan Başlayalım

Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım

The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım

Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim

Retro Mutfak Ürünlerim

Diğer mutfak ürünlerim

Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim

Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm

Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefim retro rengi herşeyiyle bir harika

Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti

Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım

Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım

Ev Dekor Ürünlerim

Son düzenleme:
hayırlı olsun topiğin canım hepside güzel güzelde bir başlangıç yapmışsın karaca nevresim takımına ayrı bayıldım cıvıl cıvıl ne güzel güle güle kullan

Hayırlı olsun canım, çeyizlerin çok cici hepsi özellikle karaca nevresim takımına bayıldım diyebilirim

Güle güle kullan

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize memnun oldum:) Daha güzelleri sizin olsunnn

ohhhh cok ciciler, canım benim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
büyük şeyler bitmiş oh :) darısı başıma. ben anca incik cıncık uğraşıyorum :)
Şimdi sıra en keyifli kısmına gelmiş, minik şeyleri almak öyle zevkli ki.. :)

Amin canım inşAllahh ama bu çeyiz işide al al bitmez gördükçe yenileri çıktıkça heves ediyoruzz

canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan

canım benim ne kadar güzel herşeyini almışssın nerdeyse maşalllahhh diyim =)

Canlar hepinize merhaba
Dün alışverişe cıktim bizim burdaki forum avmye gittim.Bazı markalarda indirim vardi.Birsuru yeni ciciler aldim:).Yrn hepsini ayrintisiyla bura koyacagim

Merhaba canlar.
Haftasonu güzel bi alışveriş yaptımm.Habire bişeyler alasım var:))

Sırayla başlayayım Kahvaltı takımı çok bakıyordum bi türlü istediğim tarzda bulamıyordum sonunda Karacanın yeni kahvaltı takımlarından beğendiğim tarzda aldım 42 parça hemde fiyatıda uygun desen çıkmasınada garantili 240 tlye aldım:))

Daha sora Tantitoniyede bir bakayım dedim %30 indirim vardı ayrıca 150 tl lik alışveriş yapana 90 tl değerinde seramik wok tava hediyeydi.Bende değerlendirdim. Mağazaya bir göz gezdirdim istediğim tarzda şık ve sade olan brabantia saklama kabı takımını gördüm.Pahallı gelsede bana 4 lü takımı 140 tl ye aldım.11 tlyede çok amaçlı bıçaklardan aldım ve kırmızı renkli wok tava bedavaya geldi :)) kırmızı rengi istememiştim ama başka yokmuş onu verdiler:)

Eki Görüntüle 811053

Ordanda Esseye uğradım %50 indirim vardı essede.Wok tava kırmızı verdikleri için bari takım yapayım dedim kırmızı hiçte aklımda yoktu oldu artık:)) seramik pilav tenceresiyle tava aldım onlarda 114 tl tuttu.

canım güzel bir alışveriş olmuş. yeni çeyizlerin çok güzel. bende alışveriş yapmayı özledim ama çoğu şeyimi aldığım için ıvır zıvırdan başka bir şey almıyorum şuan:)

Canım güle güle kullan hepside çok güzel ve kaliteli, İzmirdemisin ? Gözüme bir an optimumun alt katı geldi hepsi orada yan yana çünkü de

maşallah :)

bende senin gibiyim ben daha doğrusu para biriktirmediğimden dolayı öyle tek tek alıp koyuyorum şu sıralar pek alasım yok nedense.

hepsi çok güzelller deamını bekliyoruz tatlım güle güle kullan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…