Gücellenme Tarihi : 19/02/2015
Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesef
Çeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn
Öncelikle Mutfaktan Başlayalım
Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım
The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım
Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim
Retro Mutfak Ürünlerim
Diğer mutfak ürünlerim
Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim
Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm
Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefim
retro rengi herşeyiyle bir harika
Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti
Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım
Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım
Ev Dekor Ürünlerim