~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Eklentiler

• $9zoduh.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 85
Beğenmene sevindim tatlım.Çok teşekkür ederimm Rabbim nasip ederse inşaAllah İstanbul Ümraniyeye gelin gideceğim

Gel canım gel İstanbul güzeldir Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ama Pendik'teyim. Görümceciğim Ümraniyede

Ya ben memleketimden birini bulmusken bisey soriyim:) gelinlik bakmaya gitcemde canim nerden bakiyim var mi bildigin iyi bi yer

canım kunduracılardaki dianaya bakabilrsin eski bozkurtların olduğu yerdeki gelinlikçiye bakabilirsin birde dumlupınara gitmeden o arada pasajın üst katındaki gelinlikçiye bakabilrsin tatlımm

Gel canım gel İstanbul güzeldir Bende İstanbul Anadolu yakasındayım ama Pendik'teyim. Görümceciğim Ümraniyede

Evet canım istanbul güzel ama biraz sıkıntılı pek gelmek istemiyorum trafik vs beni yorar die.Pendik yakın zaten bende yılda 1-2 kere geliyordum istanbula

Evet canım istanbul güzel ama biraz sıkıntılı pek gelmek istemiyorum trafik vs beni yorar die.Pendik yakın zaten bende yılda 1-2 kere geliyordum istanbula

Evet canım hakikaten o kadar çok ki nufüs insan zaman zaman bunalıyor. Ama merak etme zamanla sende alışırsın trafiğe, kalabalığa. İlk geldiğin sıralar insanlar üstüne üstüne yürür gibi oluyor ama zamanla alışıyorsun

Evet canım linensede uğra güzel şeyler var orda da Bak tatlım zaten öyle fazla bakılcak yer yok ama söylediğim yerdekilerde fena değildir
Tamam canim:) cokda secenegimiz yok malesef bakmaz miyim ugrarim tabi belki annemi ikna edip boye ciciler alirim:))) optum canim ben cikiyim

canım benziyorlarmış zaten havlular taç daha kaliteli güle güle kullan demiştim bidaha diyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…