~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

canım hepsini güle güle kullan. hepsi birbirinden güzel. darısı bana olsun :) araştırmaya başladım zaten. ben evlen butik yatak örtüne bayıldım. nereden ve kaça aldın acaba?

canım hepsini güle güle kullan. hepsi birbirinden güzel. darısı bana olsun :) araştırmaya başladım zaten. ben evlen butik yatak örtüne bayıldım. nereden ve kaça aldın acaba?

Amiiin tatlım beğenmene çok sevindimm. Yatak örtümü evkurdan toplu bir alışveriş yapmıştım o zmn almıştım normalde satıcı kendisine ayırmıştı ben çok beğenince bana verdi :)) 70 tl felandı yanlış hatırlamıyorsam

günaydınn :) çok uygun bir fiyata almışsın. çok güzel. güle güle kullan

Haftasonu güzel bir alışveriş yaptım malum maaş zamanı olunca tutamıyorum kendimii

Tefal comfort touch krep tavam ve küçük boy tavam , Biev servis maşalarım

English Home Tek Kişilik Nevresim Takımım

Güzel günlerde kullan canım

Alışveriş bir aşktır, bazen kızıyorum kendime çok tüketici bir toplum olduk diye, sonrasında da insani duygularıma yenik düşüyorum

Güzel günlerde kullan canım

Alışveriş bir aşktır, bazen kızıyorum kendime çok tüketici bir toplum olduk diye, sonrasında da insani duygularıma yenik düşüyorum

Aynen canım helede bu çeyiz alışverişi olunca hep evimi hayal ederek alıyorum çeyizlerimii başka bir duygu buuu

Aynen canım helede bu çeyiz alışverişi olunca hep evimi hayal ederek alıyorum çeyizlerimii başka bir duygu buuu

çok başka bir duygu canim ve çok güzel...

İkeanın internet sitesi nasıl acaba hiç alışveriş yapmadım bende alabilirim aslında cok güzel kuzum son aldıklarında

çok başka bir duygu canim ve çok güzel...

İkeanın internet sitesi nasıl acaba hiç alışveriş yapmadım bende alabilirim aslında cok güzel kuzum son aldıklarında

bende ilk defa alışveriş yaptım canım daha önce yapacaktım bunları göndermiyorlardı il dışına geçen batığımda gönderim sağlanıyordu bugünde sipariş verdim bakalım gelince sana görüşlerimi söylerim ona göre sende sipariş verirsin :))

Yeni cicilerim .

Galvaniz çiçekliğim ve tepsim, nihalelerim, A101 masaörtüm resmini yeni buldum nettenn :)

Yerim ben senin cicilerini Galvaniz saksını seveyim ne kadar güzel öyle Nerden aldın

Bende çok beğendim tatlımm.Öğle arasında yakında bi avm vardı oraya gittiydim dönerken brillant home a uğradım ordan aldım hepsini tatlım masaörtüsü hariç.Bi kaç bişeyler daha var alacakalrım ama onlarıda bidahaki ay alırımm

Çok güzeller güzel günlerde kullan tatlım, galvaniz saksı ne kadardı acaba

Herkese selam çeyizlere devam

Kahvaltılıklarım

Çerçeveliğim ve avon parfümlerim (surrender erkek arkadaşımın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…