~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

canım hepsini güle güle kullan. hepsi birbirinden güzel. darısı bana olsun :) araştırmaya başladım zaten. ben evlen butik yatak örtüne bayıldım. nereden ve kaça aldın acaba? :KK17:

canım hepsini güle güle kullan. hepsi birbirinden güzel. darısı bana olsun :) araştırmaya başladım zaten. ben evlen butik yatak örtüne bayıldım. nereden ve kaça aldın acaba? :KK17:

Amiiin tatlım beğenmene çok sevindimm. Yatak örtümü evkurdan toplu bir alışveriş yapmıştım o zmn almıştım normalde satıcı kendisine ayırmıştı ben çok beğenince bana verdi :)) 70 tl felandı yanlış hatırlamıyorsam

Amiiin tatlım beğenmene çok sevindimm. Yatak örtümü evkurdan toplu bir alışveriş yapmıştım o zmn almıştım normalde satıcı kendisine ayırmıştı ben çok beğenince bana verdi :)) 70 tl felandı yanlış hatırlamıyorsam

günaydınn :) çok uygun bir fiyata almışsın. çok güzel. güle güle kullan :nazar:

Haftasonu güzel bir alışveriş yaptım malum maaş zamanı olunca tutamıyorum kendimii :KK1:

Tefal comfort touch krep tavam ve küçük boy tavam , Biev servis maşalarım

$2100063686_1_320x320.jpg $[img][4][1][313x429].jpg $images (9).jpg $biev-rgn025-salata-masasi-z.jpg
English Home Tek Kişilik Nevresim Takımım
$ankamall-11.jpg

Güzel günlerde kullan canım :KK16:

Alışveriş bir aşktır, bazen kızıyorum kendime çok tüketici bir toplum olduk diye, sonrasında da insani duygularıma yenik düşüyorum :KK56:

Güzel günlerde kullan canım :KK16:

Alışveriş bir aşktır, bazen kızıyorum kendime çok tüketici bir toplum olduk diye, sonrasında da insani duygularıma yenik düşüyorum :KK56:

Aynen canım helede bu çeyiz alışverişi olunca hep evimi hayal ederek alıyorum çeyizlerimii başka bir duygu buuu:KK16:

Aynen canım helede bu çeyiz alışverişi olunca hep evimi hayal ederek alıyorum çeyizlerimii başka bir duygu buuu:KK16:

İkea ganimetlerim bugün sipariş verdim saksılardanda istiyordum ama kalmamış artık bidahakine onlarıda alırım :KK1:

Çerçevelerim oval 2 adet diğerinden 1 adet, peçetelik ve peçetem :))
Eki Görüntüle 981112 Eki Görüntüle 981117 Eki Görüntüle 981127 Eki Görüntüle 981128

çok başka bir duygu canim :KK8: ve çok güzel...

İkeanın internet sitesi nasıl acaba hiç alışveriş yapmadım bende alabilirim aslında cok güzel kuzum son aldıklarında :KK54:

çok başka bir duygu canim :KK8: ve çok güzel...

İkeanın internet sitesi nasıl acaba hiç alışveriş yapmadım bende alabilirim aslında cok güzel kuzum son aldıklarında :KK54:

bende ilk defa alışveriş yaptım canım daha önce yapacaktım bunları göndermiyorlardı il dışına geçen batığımda gönderim sağlanıyordu bugünde sipariş verdim bakalım gelince sana görüşlerimi söylerim ona göre sende sipariş verirsin :))

Yeni cicilerim .:KK16:

Galvaniz çiçekliğim ve tepsim, nihalelerim, A101 masaörtüm resmini yeni buldum nettenn :)

$1266897_1_orj.jpg $27-250789-w300h250.jpg $72-263949-big.jpg $DSCF4794.JPG $edb26cbc95a711e3a78d0ab9c0a565fd_8.jpg

Yerim ben senin cicilerini :KK56: Galvaniz saksını seveyim ne kadar güzel öyle :KK17: Nerden aldın :KK17:

Bende çok beğendim tatlımm.Öğle arasında yakında bi avm vardı oraya gittiydim dönerken brillant home a uğradım ordan aldım hepsini tatlım masaörtüsü hariç.Bi kaç bişeyler daha var alacakalrım ama onlarıda bidahaki ay alırımm :KK1:

Bende çok beğendim tatlımm.Öğle arasında yakında bi avm vardı oraya gittiydim dönerken brillant home a uğradım ordan aldım hepsini tatlım masaörtüsü hariç.Bi kaç bişeyler daha var alacakalrım ama onlarıda bidahaki ay alırımm :KK1:

Çok güzeller güzel günlerde kullan tatlım, galvaniz saksı ne kadardı acaba :KK17:

Herkese selam çeyizlere devam :KK1:

Kahvaltılıklarım

$201357175653_cr14ew008004a.jpg $10323936.jpg $fidex-home-porselen-dortlu-servis-tabagi.jpg

Çerçeveliğim ve avon parfümlerim (surrender erkek arkadaşımın :))

$61-305531-big.jpg $p_1908_b.jpg $images (11).jpg

X