Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hepsini güle güle kullan. hepsi birbirinden güzel. darısı bana olsun :) araştırmaya başladım zaten. ben evlen butik yatak örtüne bayıldım. nereden ve kaça aldın acaba?
Amiiin tatlım beğenmene çok sevindimm. Yatak örtümü evkurdan toplu bir alışveriş yapmıştım o zmn almıştım normalde satıcı kendisine ayırmıştı ben çok beğenince bana verdi :)) 70 tl felandı yanlış hatırlamıyorsam
günaydınn :) çok uygun bir fiyata almışsın. çok güzel. güle güle kullan
Güzel günlerde kullan canım
Alışveriş bir aşktır, bazen kızıyorum kendime çok tüketici bir toplum olduk diye, sonrasında da insani duygularıma yenik düşüyorum
Aynen canım helede bu çeyiz alışverişi olunca hep evimi hayal ederek alıyorum çeyizlerimii başka bir duygu buuu
İkea ganimetlerim bugün sipariş verdim saksılardanda istiyordum ama kalmamış artık bidahakine onlarıda alırım
Çerçevelerim oval 2 adet diğerinden 1 adet, peçetelik ve peçetem :))
Eki Görüntüle 981112 Eki Görüntüle 981117 Eki Görüntüle 981127 Eki Görüntüle 981128
çok başka bir duygu canim ve çok güzel...
İkeanın internet sitesi nasıl acaba hiç alışveriş yapmadım bende alabilirim aslında cok güzel kuzum son aldıklarında
Yeni cicilerim .
Galvaniz çiçekliğim ve tepsim, nihalelerim, A101 masaörtüm resmini yeni buldum nettenn :)
Eki Görüntüle 982953 Eki Görüntüle 982949 Eki Görüntüle 982960 Eki Görüntüle 982959 Eki Görüntüle 982961
Yerim ben senin cicilerini Galvaniz saksını seveyim ne kadar güzel öyle Nerden aldın
tatlım çok hoşlar güle güle kullan :=)
Bende çok beğendim tatlımm.Öğle arasında yakında bi avm vardı oraya gittiydim dönerken brillant home a uğradım ordan aldım hepsini tatlım masaörtüsü hariç.Bi kaç bişeyler daha var alacakalrım ama onlarıda bidahaki ay alırımm
Çok güzeller güzel günlerde kullan tatlım, galvaniz saksı ne kadardı acaba
Canım ben şimdilik küçük boyunu aldım 15 cm kadar felan 15 tl büyük boyuda 25-30 gibi bişeydi tatlım
Fiyatıda cok uygunmus canım, güzel günlerde kullan tekrar