~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Yeni çeyizler aldım kızlar yavaş yavaş eksikler azalıyor birde taksitlerim bitse süper olacak

Baharat takımım, esse cup cake desenli kase ve çay tabaklarım, madame coco tek kişilik batanniye, 2li mutfak havlum ve 2 adet çay fincanım. Baharat takımım resimdekiyle birebir aynı değil ama çok benzer

Kızlar hatırlarsanız trendyoldan mia yemek takımı aldığımı söylemiştim 359 tl ve daha sorasında aynı yemek takımını morhipoda 239 tl olduğunu görmüştüm çok pişman olmuştum. 2 gün sora yemek takımım hala kargoya verilmemişti bende müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmiştim.Para iadem 2 gün içerisinde iade oldu o süreçte morhiponun kampanyasının bitmemesi için dua ettim :)) ve yemek takımımı sipariş verirken 20 tl de morhipo indirim kuponu verdi yani takım bana 209 tl ye mal oldu kurabiyelikle kek tabağım trendyolda daha uyguna olduğu için onları iptal ettirmemişti. Onlar daha erkenden gelmişti ama morhipodan aldığım yemek takımı hala gelmemişti hafta içi tekrar müşteri hizmetlerini aradım.Ve mutlu son haftasonu yemek takımım geldi ve kızlar kesinlikle tavsiye ederimm çok şık ve çok beğendim yemek takımımı

Buarada kızlar bir uyarıda bulunmak istiyorum hemen hemen çoğu kişilerde bu ikea çerçevelerini görüyordum.Görünürde çok hoş geliyordu.Baya beğeniyordum bende. Burda ikea olmadığı için direk inceleme şansım olmadı bende sitesinden sipariş verdim. Ama tam bir hayal kırıklığı meğer plastiklermiş.Hiç beğenmedim sizede tavsiye etmiyorumm

canım çok zevklisin zevklerimiz uyuşuyor valla mütevazı olamayacağım bu durumda ben de zevkli oluyorum kendi mi de kattım araya

o esse dekilere bitiyorumm ya severek parçalayasım geldi resmen git gel ben de bakıyorum hani çiçekli bi desen varya bunların yanında onu da çok seviyorum da çok eşyam oldu gözüm yemiyor sen güzel günlerde kullan canımm

tabak olayına da çok sevindimm arada bayağı fark var hayırlı olsunn canım

Çok teşekkür ederim tatlımm evet canım bende takip ediyorum senin çeyizleri tarzımız uyuşuyor bende aslında gül desenleri olanı daha çok beğeniyorum ama mağzada onlardan yoktu bende cupcake desenlilerinden aldım

Kızlar ceyize yeni ciciler aldım yrn hepsinin resimlerini ekleyeceğim :))

hiiç bişeye gerek yok ihlas robot başlı başına yeter zaten:)))) güle güle kullan robotu kullandıktan sonra öteki süpürgeler ucube kalıyo:)))))))

hiiç bişeye gerek yok ihlas robot başlı başına yeter zaten:)))) güle güle kullan robotu kullandıktan sonra öteki süpürgeler ucube kalıyo:)))))))

Evet canim.Gerci benimkinin modeli pek yeni.degil biz.ilk ciktigi zamanlarda annem ceyizime almisti ama ozellikleri vs hemen hemen ayni

Günaydın şekerlerrr evet yeni cicilerim işte karşınızdaa

Malumunuz kadınlar günü nedeniyle english home masa örtülerinde %50 indirim vardı.Bende kaçırmadım tabi indirimi:))

English Home Ganimetlerimm

Romina,Pintura,Tea Time masa Örtülerim,Ferforje Havluluk

Eki Görüntüle 1015652

masa örtülerini sevdiceğim aldıııı kadınlar günü hediyesiii

Esse Kupalarım ve Süzgeçlerim
Eki Görüntüle 1015656

Son düzenleme:
English Home dan sipariş verdiğim masa örtülerim dün geldi çok beğendimm hepsini tavsiye ederim kızlarr almak isteyenleree

ahh ahhh ne güzel şeyler bunlar daha çok eksiğim olduğunu görüyorum böyle güzel çeyizleri gördükçe çok zevklisin güzel günlerde kullan canım

ahh ahhh ne güzel şeyler bunlar daha çok eksiğim olduğunu görüyorum böyle güzel çeyizleri gördükçe çok zevklisin güzel günlerde kullan canım

Çok teşekkür ederim tatlımm beğenmene sevindimm.Zamanla sende herşeyini tamamlarsın canım helede istanbuldaysan eğerr ordan çok daha çeşitlilerini ve daha uyguna alırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…