~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Yine gayet güzel seçimler güle güle kullan.:nazar: Baharatlık takımın çok hoş bende böyle farklı birşeyler arıyorum her yrde aynı modeleri görmekten gına geldi. Nerden aldın canım onları.

Beğenmene çok sevindim tatlımmm.Canım dönem dönem company, perabulvarı ve evmanya da çıkıyormuş ama ben hiç rastlamamıştım netten baya araştırdım bulabilmek için en son porselensepetinde bulabildim fiyatıda diğerlerine göre iyi olunca aldım bende

Son düzenleme:
Retro ürünlerden meğer burda bir markette varmış görünce çok şaşırdım halbuki okadar aramıştım.Hemde daha uygun fiyatlıydılar ama almış olduk bikere :) Görmüşken bari kek standını felanda alayım dedim kahvaltılık tabaklarda vardı onlardanda aldım.

Kek standım ve Kahvaltılık tabaklarım

Eki Görüntüle 970827 Eki Görüntüle 970826 Eki Görüntüle 970828

Bazen böyle gözümünün önündekini göremiyoruz bidenem aynısını bende yaşıyorum malum İstoç heryere burdan gidiyor ancak kimi zaman gidip dışarlarda arıyorum :KK53:

canım aldıkların hayırlı olsun Allah kullanmayı nasip etsin :KK16:
saksılar, anahtarlık, cerceveler, kahvaltı takımı, günluk takım, tepsi, nevresimleri çok beğendim ben çicekli modelleri çok seviorum da :KK16:

:nazar:

Bendede vaar aynı örtü ve peçetelerden evlerimiz takım olcak inşallah yektacm çok güzeller güle güle kullann :nazar::KK16:
Hadi yaa çok sevindim.İnşaAllah birbirimize misafirde oluruz tatlımm :KK16:
canım aldıkların hayırlı olsun Allah kullanmayı nasip etsin :KK16:
saksılar, anahtarlık, cerceveler, kahvaltı takımı, günluk takım, tepsi, nevresimleri çok beğendim ben çicekli modelleri çok seviorum da :KK16:

:nazar:
Sağol tatlım bende seviyorummm çiçekli desenleri :):KK1:

Aldıkların çok güzel çok hoşuma gitti Yektacım :KK16: Senin topiğinde gördükten sonra bende baktım English Home masa örtülerine çok hoşuma gitti bende almayı düşünebilirim :KK52:

Ne güzel tatlım beğenmene çok sevindimmm:KK16:Benimde beğendiğim bi kaçtane daha varda sitesinde şimdilik yok gelmelerini bekliyorum

X