- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok çok çok beğendimm güzel günlerde kullan renk falan harika benim çok fazla tabak çanağım var bana göre o yüzden alamıyorum
yektacım aldıklarını güle güle kullan canım
tatlım herşeyin çok güzel maşallah güzel günlerde kullan :)
Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım ( Almak isteyenlere duyrulurr
çok güzel bir takım almışsın kuzum, güzel günlerde kullan. 100 TL zarardayım diye düşünüp üzme kendini, başka bir şeyi daha uyguna alırsın dengelenir Herşeyde bir hayır vardır
çok güzelmiş bunlar bayıldım:) güle güle kullan canımÇeyiz alışverişlerine devammm.Sonunda aradığım baharatlığı buldum kızlar :)
Retro baharatlığım, açacağım ve ekmek sepetim .Retro ürünlerden alacaklarım daha var şuan stokta yok gelicekler.Aldığımda onlarıda ekleyeceğimm:))
Eki Görüntüle 957333 Eki Görüntüle 957334 Eki Görüntüle 957335
Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım ( Almak isteyenlere duyrulurr
İyi yapmışssın kurabiyeliginide almakla battaniyede çok tatlıHafta sonu yine güzel bir alışveriş yaptım :))Çok zamandır beğendiğim günlük yemek takımı vardı trendyol da indirime girince hemde parçaları fazla olunca kaçırmadım bende . Yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak 46 parça ama ben ek olarak kurabiyeliğini ve pasta servisliğinide aldım çay takımı olarakta kullanacağımmm
Mia Yemek + Çay takımım
Eki Görüntüle 961185 Eki Görüntüle 961184 Eki Görüntüle 961187 Eki Görüntüle 961188
Madame Coco Battaniyem
Eki Görüntüle 961189
çok güzelmiş bunlar bayıldım:) güle güle kullan canım
canım siparişini iptal etme seçeneği yok mu?
İyi yapmışssın kurabiyeliginide almakla battaniyede çok tatlı
merhaba yekta nasılsın pek güzelmiş sevdiceğinin aldığı izne falanmı çıktı:26:
Teşekkür ederim tatlımm.Çok şükür iyiymm :)) Evet izinde canımmm haftasonuna kadar yanımda cumartesi akşamı döncek
Sen nasılsın bakıyimm
Canim ceyizin cok güzel masallah, ask ile kullan hepsini
iyim bende hamdolsun. son sürat özleme umut etmeye devam sevindim senin adına keyfini çıkarın
Çıkarabildiğimiz kadar çıkarmaya çalışıyoruz canım :) çalışıyorum ben bakalım perşembe ve cuma günü izin alıcam inşaAllahh