~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım :KK43:( Almak isteyenlere duyrulurr

Kızlar şimdi morhipoda gördüm yemek takımının fiyatı 229 tl olmuş 100 tl zarar ettim bileydim okadar düşeceğini almazdım ordan alırdım :KK43:( Almak isteyenlere duyrulurr

çok güzel bir takım almışsın kuzum, güzel günlerde kullan. 100 TL zarardayım diye düşünüp üzme kendini, başka bir şeyi daha uyguna alırsın dengelenir :KK54: Herşeyde bir hayır vardır :KK54:

çok güzel bir takım almışsın kuzum, güzel günlerde kullan. 100 TL zarardayım diye düşünüp üzme kendini, başka bir şeyi daha uyguna alırsın dengelenir :KK54: Herşeyde bir hayır vardır :KK54:

Teşekkür ederim tatlım çok sağoll

Hafta sonu yine güzel bir alışveriş yaptım :))Çok zamandır beğendiğim günlük yemek takımı vardı trendyol da indirime girince hemde parçaları fazla olunca kaçırmadım bende :KK9:. Yemek takımı ve kahvaltı takımı olarak 46 parça ama ben ek olarak kurabiyeliğini ve pasta servisliğinide aldım çay takımı olarakta kullanacağımmm

Mia Yemek + Çay takımım

Eki Görüntüle 961185 Eki Görüntüle 961184 Eki Görüntüle 961187 Eki Görüntüle 961188

Madame Coco Battaniyem
Eki Görüntüle 961189
İyi yapmışssın kurabiyeliginide almakla battaniyede çok tatlı :nazar:

Kızlar bunları dün sevdiceğim aldı :KK16:

$çerçeve.jpg

merhaba yekta nasılsın:KK3::KK3: pek güzelmiş sevdiceğinin aldığı:KK16::KK16: izne falanmı çıktı:26:

merhaba yekta nasılsın:KK3::KK3: pek güzelmiş sevdiceğinin aldığı:KK16::KK16: izne falanmı çıktı:26:

Teşekkür ederim tatlımm.Çok şükür iyiymm :)) Evet izinde canımmm haftasonuna kadar yanımda :KK16:cumartesi akşamı döncek
Sen nasılsın bakıyimm

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlımm.Çok şükür iyiymm :)) Evet izinde canımmm haftasonuna kadar yanımda :KK16:cumartesi akşamı döncek
Sen nasılsın bakıyimm

iyim bende hamdolsun. son sürat özleme umut etmeye devam :KK52::KK52: sevindim senin adına:nazar::nazar: keyfini çıkarın :KK69:

iyim bende hamdolsun. son sürat özleme umut etmeye devam :KK52::KK52: sevindim senin adına:nazar::nazar: keyfini çıkarın :KK69:

Çıkarabildiğimiz kadar çıkarmaya çalışıyoruz canım :) çalışıyorum ben bakalım perşembe ve cuma günü izin alıcam inşaAllahh :KK9:

X