Canım uçak çok ara saatte. Pazar 3 de biniyorum gündüz 3. Ertesi günde çok ters satte var. Küçük şehir ondan. Ailem burda annemi yolcu edeceğim 1 semtvar aramızda.Yani günübirlik değil sonuçta anladığım kadarıyla durumunda iyi. Atla uçağa pazardan git pazartesi dönersin hem bebeği hem aileni görmüş olursun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeğenimin doğumuna gidememek.
- Konu Sahibi Sunshine1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2021
- 2.859
- 5.535
- 108
- 39
Ya bence zaten hastanede çalışıyormuşsunuz, Yenidoğana gitmemeniz daha doğru olmaz mı? Hiç değilse bebiş aşılarını olsun. 4-5 ay sonra giderseniz eşinizle gidersiniz.
Ben de doğum yapacağım, açıkçası uçakla gelen birileri yenidoğan döneminde ziyaret etsin istemiyorum, yetişkinlerin çok rahat başettiği onlarca virüs bebek için büyük tehlike
Ben de doğum yapacağım, açıkçası uçakla gelen birileri yenidoğan döneminde ziyaret etsin istemiyorum, yetişkinlerin çok rahat başettiği onlarca virüs bebek için büyük tehlike
Yeni doğum yapmış bir kadın evde yatılı misafir hiç istemez bence,sadece kendi annesi gelsin ister,o da ev işlerine destek için yani☺çünkü kayınvalideye şunu yap bunu yap falan diyemez..zaten salgın hastalık var ortalıkta,bir de saglikcisinız şimdi hiç gitmeyin bence..hem yoğunluk,hem hastalık riskinden daha sonra geleceğinizi söyleyin bence..ya da izin varsa haftasonu hemen gider gelirsiniz ama eşiniz olmasınSelam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.
Sağol canım benim. Biliyor beni canım bayramda gelirsin müsait olursan üzme kendini dedi. Hatta geçen market alışverişi yaptım ama gururlarına dokunmayacak şekilde. Komik oldu hızlı marketten birşeyler aldım. Hem biraz sıkışıklardı. Abim belediye gönderdi sanmış çok sevinmiş. Tuhaf bi görümceyim ben :)Hayirli olsun meleginiz insallah. Allah anali babali buyutsun. Niye ayip olsun zaten yengenizde anlayacaktir. Ve ayrica sizin gibi gorumceye can kurban
Kız tahin geçen geldiler çocuğu tv kırıcak elliyor. Eşimde uyardı. Eşim uyardı diye bağırıyor abisine kes sesini diye. Öldürücek gibi bakıp burnundan soludu. Senin uyarman lazım çocuğunu bi de ofluyorsun. Rabbim beni kimlerle muhattap ediyor. Kocamda şey dedi ne bakıyorsun kaç para o tv biliyormusun senMemleketi o kadar yakınsa abinlere seni bırakıp bir hayırlı olsun der gider, dönüşte de alir o zaman, oylesi daha iyi olur.
Ben de minnoş bir görümceyim bence ya. Kendi görümcelerim de iyidir sagolsunlar. Senin görümce durum dışı oluyor ama tüm görümceleri de gömmeyelim
Sağolasın gunces. Ramazan bayramında da ailesi kesinlikle memlekete gidecektir ve takılıcaktır bu sefer cahillik yapmayacağım. Hayırlı olsun bile denmemiş ne anneme ne aileme bir kere aramamışlar ne işleri var ? Önce aileme saygıyı öğrensinler.
Bunu firsata cevir ve pesine kimseyi takma ama bunu kavgayla ve laf sokarak yapma. Esinle konus sadece birak o aciklasin ailesine sen kotu olma.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Ayıp olacak bir şey yok.
Gönül elbette ister ama şartlar ortada görüntülü konuşursunuz vs..
İki saatlik yerde yaşamıyorsunuz nihayetinde.
Hem ilk zaman kalabalıkla tanışmamak belki bebek için daha iyi olur.
5-6 aylıkken eşinizle gidersiniz.
Derseniz ki randevuları ayarlayıp haftasonu ile birleştirip gideceğim ilk bir kaç ay tek gitmek daha doğru olur.
Derseniz ki randevuları ayarlayıp haftasonu ile birleştirip gideceğim ilk bir kaç ay tek gitmek daha doğru olur.
- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
Örnek kendimden vereyim iki kardeşiz abim internette görüştüğü kişiyle konuşup kızın ona kacmasiyla bir ay içinde düğün yaptı. Abim kaba anlayışsız kalkıp bir bardak suyunu kendi almayan biri , çünkü bu annemden kaynaklanıyor. El bebek gül bebek baktı abime. Hâlen de dünya bir tarafa o bir tarafa . Neyse. Yengeme açık açık söyledim keşke kaçmadan önce bir benimle konuşmayı abimi bana sormayı deneseydin. evlendiler bir ay içinde . Evlilikleri kavga gürültü şiddet üstüne yigenim oldu. inanır mısınız yiğenimi onların kavgalarına şahit olmamak için gidip evlerinde görmüyordum. Eşimle gittiğimiz zamanda da çok şahit olduk kavgalarına. Yiğenimi kapıda alıp dışarda gezdirip yedirip içirip annesine teslim ediyordum. Yengem iyi biriydi sadece cahildi. Bende o zaman sağlık sektöründe çalışıyordum ve gerçektende izin almak imkansız birşey. Herşeyin alıyordum yigenimin. İlk doğduğu zamanlar yanında işten gelip kalıyordum yengem rahat etsin diye sabah uykusuz bir şekilde işe gidiyordum. Neyse bu böyle mesafeli bir şekilde yıllarca sürdü , bosanmasini söyledim yengeme ama babasından korkuyordu . Yengem sinir stres yapa yapa karaciğer yetmezliği teşhisi kondu bir anda sarılığın en yüksek evresini yaşadı çünkü karaciğeri bitmişti. Karaciğer nakli yapılacaktı Dr hatası yuzunden ilk ameliyat olmadı yengemi açıp kapattılar narkoz daha kötü yaptı. Ben karaciğer vericektim bütün herşey tahlil yapıldı kalp rahatsızlığım vardı bunu Dr gizledim sırf alsınlar karaciğeri yigenim annesiz kalmasın diye. Olmadı. Yengem öldü yiğenim annesiz kaldı. Abim ağır kovit geçirdi zature oldu hastanede yattı ölümden döndü. Bir bir yıl içinde evlendi. Yigenim suan anneannesi de orda kalmak istedi . Annesinin mezarda orda . Her yazın yanıma gelir tatile götürürüm. Bu yasananlarda en çok abimin suçu ondan sonrada annemin suçu var. Ve ben şimdiki eşiyle asla tanismadim,yengemin cenazesinin çıktığı evde yaşıyorlar hemde 7 aylık hamile bir şekilde. Emin olun abim benim kadar uzulmedi eşi için hergun yengem için bu gözlerden yaş akıyor. Gelinliği ile çıkmadığı baba evine cenazesi gitti.Ne gibi mesela?
Onu bırak kapıdan geçen anneme selam vermeye dışarı bile çıkmadı kayınvalidem. Anneme selam vermeyenin peşimde işide yok. Sadece bazı zamanlar yaşım itibariyle toyluk yapıyorum gunces. Eşim istediğim herşeyi yapıyor da ben iletişim kurmayı beceremiyorum.Bunu firsata cevir ve pesine kimseyi takma ama bunu kavgayla ve laf sokarak yapma. Esinle konus sadece birak o aciklasin ailesine sen kotu olma.
Doğumdan sonra ailemi aramazsa laf söylemeliyim ? Tutamayacağım kendimi çünkü :)
Sanırım bayram en mantıklısı. Hemde bilirler ki bayramda gidecek başka kapımız var :)Ayıp olacak bir şey yok.
Hiç sıkma canını. Hala olmanın tadını çıkar, güzelliklere bak.Nasılsınız ? İyisinizdir umarım. Biliyormusun kayınvalidem anneme hayırlı olsun bile demedi. Bırak takılmalarını sağlamayı bayramda ailemi alıp gideceğim:)
Onu bırak kapıdan geçen anneme selam vermeye dışarı bile çıkmadı kayınvalidem. Anneme selam vermeyenin peşimde işide yok. Sadece bazı zamanlar yaşım itibariyle toyluk yapıyorum gunces. Eşim istediğim herşeyi yapıyor da ben iletişim kurmayı beceremiyorum.
Doğumdan sonra ailemi aramazsa laf söylemeliyim ? Tutamayacağım kendimi çünkü :)
Tut kendini. Herkes nasil davraniyorsa oyle davran. Kayinvalidenin teyzesi, iviri ziviri geldiginde hos geldiniz diye gidiyordun ya onlari yapma. Niye gelmedin derlerse o zaman lafini soyle.
Çok güzel masaAllah çok düşünceli bir yaklaşm konuna gelecek olursam onlar da senin gibi dusunceliyse sorun etmeyecektir anlayışla karsilarlar bence durumun belli . 5 ay sonra alırsın hediyelerini veya takini gidersinEstagfurullah canım benim kişilik meselesi. Hep sorarım yengeme bir eksiğiniz var mıdır diye. Kötü olmak kolay mesele iyi olmakta:)
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Sizin durum üzücü, olanlara hem baş sağlığı, hem geçmiş olsun diliyorum. Fakat bizde her şey normal ve olağan seyrinde sürerken, görümcem benimle tanışmak için hiçbir şey yapmadı. Evlendik, nikaha bile gelmedi. Yani onun böyle bir gerekçesi yok, abisi de kötü biri değil. Beni zaten hiç tanımıyor, tanımadan bu önyargı sizce de saçma ve fazla değil mi?Örnek kendimden vereyim iki kardeşiz abim internette görüştüğü kişiyle konuşup kızın ona kacmasiyla bir ay içinde düğün yaptı. Abim kaba anlayışsız kalkıp bir bardak suyunu kendi almayan biri , çünkü bu annemden kaynaklanıyor. El bebek gül bebek baktı abime. Hâlen de dünya bir tarafa o bir tarafa . Neyse. Yengeme açık açık söyledim keşke kaçmadan önce bir benimle konuşmayı abimi bana sormayı deneseydin. evlendiler bir ay içinde . Evlilikleri kavga gürültü şiddet üstüne yigenim oldu. inanır mısınız yiğenimi onların kavgalarına şahit olmamak için gidip evlerinde görmüyordum. Eşimle gittiğimiz zamanda da çok şahit olduk kavgalarına. Yiğenimi kapıda alıp dışarda gezdirip yedirip içirip annesine teslim ediyordum. Yengem iyi biriydi sadece cahildi. Bende o zaman sağlık sektöründe çalışıyordum ve gerçektende izin almak imkansız birşey. Herşeyin alıyordum yigenimin. İlk doğduğu zamanlar yanında işten gelip kalıyordum yengem rahat etsin diye sabah uykusuz bir şekilde işe gidiyordum. Neyse bu böyle mesafeli bir şekilde yıllarca sürdü , bosanmasini söyledim yengeme ama babasından korkuyordu . Yengem sinir stres yapa yapa karaciğer yetmezliği teşhisi kondu bir anda sarılığın en yüksek evresini yaşadı çünkü karaciğeri bitmişti. Karaciğer nakli yapılacaktı Dr hatası yuzunden ilk ameliyat olmadı yengemi açıp kapattılar narkoz daha kötü yaptı. Ben karaciğer vericektim bütün herşey tahlil yapıldı kalp rahatsızlığım vardı bunu Dr gizledim sırf alsınlar karaciğeri yigenim annesiz kalmasın diye. Olmadı. Yengem öldü yiğenim annesiz kaldı. Abim ağır kovit geçirdi zature oldu hastanede yattı ölümden döndü. Bir bir yıl içinde evlendi. Yigenim suan anneannesi de orda kalmak istedi . Annesinin mezarda orda . Her yazın yanıma gelir tatile götürürüm. Bu yasananlarda en çok abimin suçu ondan sonrada annemin suçu var. Ve ben şimdiki eşiyle asla tanismadim,yengemin cenazesinin çıktığı evde yaşıyorlar hemde 7 aylık hamile bir şekilde. Emin olun abim benim kadar uzulmedi eşi için hergun yengem için bu gözlerden yaş akıyor. Gelinliği ile çıkmadığı baba evine cenazesi gitti.
Ha ben bu durumdan şikayetçi değilim. Muhtemelen tanışıyor olsaydık da çok sevecen olmayacağı belli.
Fakat durum absürd. Ben bu durumu kendi aileme izah edemedim. Ne biçim insanmış o deyip duruyor annem. Ne yapayım yahu, görümcem benimle tanışmadı diye eşimi mi bırakayım?
- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.381
- 798
Bence o konuda hiç şansın yok, yatılı kalacaklaeının garantisini veririm sana. Ama eşini alttan işlersin az az, "annenler kışın gelip bütün kışı bende geçirmeye kalkışır mı ki " diye bir iki sorgulasan adam gardını almaya başlar onlara karşı. Ama kv taşındıktan sonra sor bu soruyuCahilliğime geldi Zemheri. Kimse gelmeyecek bizimle. Zaten sanırım bu yaz komple gidicekler memlekete. Yatılı kalıyorlar konusu açmam umarım
- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
Nedeni ne? Hiçbir nedeni yok mu.eşiniz birşey demiyor mu? Sizin içinde hayırlısı böyleymiş. Bazen kan bağı olmayan insanlar daha dost oluyor daha yakın oluyor. Ben çok şükür eşim konusunda çok şanslıyım ailesi konusunda da. Gelin,kaynana, görünce,elti bunlar sadece birer kelime. Kaynanam için kızıyım,o benim için annemden daha yakın, eltim için bir ablayim o benim kardeşim .insan yüreğinin ekmeğini yer.Sizin durum üzücü, olanlara hem baş sağlığı, hem geçmiş olsun diliyorum. Fakat bizde her şey normal ve olağan seyrinde sürerken, görümcem benimle tanışmak için hiçbir şey yapmadı. Evlendik, nikaha bile gelmedi. Yani onun böyle bir gerekçesi yok, abisi de kötü biri değil. Beni zaten hiç tanımıyor, tanımadan bu önyargı sizce de saçma ve fazla değil mi?
Ha ben bu durumdan şikayetçi değilim. Muhtemelen tanışıyor olsaydık da çok sevecen olmayacağı belli.
Fakat durum absürd. Ben bu durumu kendi aileme izah edemedim. Ne biçim insanmış o deyip duruyor annem. Ne yapayım yahu, görümcem benimle tanışmadı diye eşimi mi bırakayım?
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Hiçbir fikrim yok nedeni ile ilgili. Dediğim gibi, hiç tanımıyorum. Eşim ne diyor?Nedeni ne? Hiçbir nedeni yok mu.eşiniz birşey demiyor mu? Sizin içinde hayırlısı böyleymiş. Bazen kan bağı olmayan insanlar daha dost oluyor daha yakın oluyor. Ben çok şükür eşim konusunda çok şanslıyım ailesi konusunda da. Gelin,kaynana, görünce,elti bunlar sadece birer kelime. Kaynanam için kızıyım,o benim için annemden daha yakın, eltim için bir ablayim o benim kardeşim .insan yüreğinin ekmeğini yer.
"O kendi b.kuyla kavga eden, annemle bile geçinemediği için ayrı eve çıkmış, 30 yaşında bir ergen" diyor. Mesleği de var, kariyeri de var ama ailedeki herkesle kavgalı garip biri. Ne babası, ne annesi, ne de diğer kardeşi ile görüşüyor.
O nedenle üzerime alınmıyorum bu durumu.
- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
Evet üzerinize alınacak bir durum yok. İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı. Dünyaya bir daha gelmeyeceğiz iyi insan merhamet li insan olmak önemli.Hiçbir fikrim yok nedeni ile ilgili. Dediğim gibi, hiç tanımıyorum. Eşim ne diyor?
"O kendi b.kuyla kavga eden, annemle bile geçinemediği için ayrı eve çıkmış, 30 yaşında bir ergen" diyor. Mesleği de var, kariyeri de var ama ailedeki herkesle kavgalı garip biri. Ne babası, ne annesi, ne de diğer kardeşi ile görüşüyor.
O nedenle üzerime alınmıyorum bu durumu.
Bence doguma gitmeyin, bos yere sikinti verirsini. 2 tane annenin gitmesi bile gereksiz. Bir Ay sonra falan gidin kisa sureli kalmaya.Selam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.