Ben diğer konuyu hatırlıyorum
Çok tek taraflı anlatıyorsunuz
Anneniz olduğu için haklı olarak üzülüyor korumak istiyorsunuz
Ama ben tekrar söylüyorum annenizin asla ama asla suçsuz, masum olduğunu düşünmüyorum.
Bilerek yada bilmeyerek mutlaka yapmıştır birşeyler kadın birgünde bu hale gelmez
Psikolojik sorunları varsada herşeyi daha farklı da algılabilir
Annenizin ona iyi niyetle söylediği birşeyi ters yada farklı algılayabilir. Ve tabiki eşine yani abinize anlatacak, gelip bana anlatacak değil içine atacak hiç değil, abiniz çocuk gibi laf taşıyorsa arada bence bunun suçlusu yenge değil
Sizin konularınız farkındamsınız ama hep siz hariç herkes kötü ve sorunlu. Kv deniz, görümceniz, yengeniz, yengenizin annesi…
Tekrar söylüyorum annenize hak verdiğim tek konu 15 yaşında kızın ona yaptığı saygısızlıktır. O kızın ağzının payını verdiniz inşallah? Yada abiniz?
Böyle bir durumda hala gidip kalıcam demeniz ise
abesle iştikal ediyor.
Kor bir aleve biraz daha benzin dökmek gibi, hepten ipler kopsun istiyorsunuz resmen.
Ama sizin derdiniz yeğen değil bence, sizin derdiniz tamamen eşinizin ailesi aranızdaki sorunu öğrenmemesi, nekadar mükemmel aile bağlarınız olduğunu onlara göstermek çabası.
Derdi yeğen olan çünkü doğdunda 1 günde olsa gider dönerdi çoktan ozamanda söylemiştim bunu size. Sizin derdiniz yengemin ailesi kalıyorsa ben ve ailemde gider kalırız kimsede birşey diyemez kafası.
Aksini iddaa edeceksiniz tabii ama durum bu