ramazan ayı boyunca bende eşimin sayesinde çok bunaldım çok ağladım.hatta konuma sen de yorum yaptın benimki de pek iç açıcı bi durum değil.anneme çok saygısızlık yaptı yetmedi şimdide bayrama dahi gitmeyecek.senin konunda şaşırtıcı ben uyumadan gelmesin ne demek? kaldı ki kadıncağız size sarma yapmaya gelecekmiş boş boş lak lak etmeye değil! uyumasın otursun siz de içerde işinizi yapın bu kendini beğenmişlik ne ukalalık ben çoğu kadının ve ailesinin ezildiğini düşünüyorum erkek aileleri daha baskın ve rahat oluyorlar yapanlar vardır ama çoğunlukta hiç bi kadının ben uyumuyorum annen gelmesin v.s demesi çok ta kolay olmaz.ama ben yaşadığım süreçte şunu anladım ki eşin sana ve ailene nasıl davranıyorsa sen de öyle davran fazlasını verme ailene iyi yolculuklar dilemedi mi sen de onun ailesi bi yere giderken umursama aniden annesi mi geliyor kendimi kötü hissediyorum uyuycam de bu erkekler başka türlüsünü anlamaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim beni cok uzdu , simdi ben nasil davranayim ona
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cute esinin yaptigi yanlis ama
annenin yaptigi misilleme ve senin onun ailesine durumu anlatman da yanlis .
Annenin tavrindan ve sana sozlerinden
esine de bu sekilde davrandigini
ve esinin bir seylere alindigini dusundum nedense
Ayrica esin sana tek cesit yemek yapiyorsun diye burun kiviriyor.
Biraz dusuncesizlik var esinde ve bence bunun yasla da ilgisi yok.
Karakter meselesi .
Sanirim her seyi senden bekleyen bir esin var
Isin cok zor.
Bayramda gitme meselesine gelince ben olsam misilleme yapmaz giderdim .
Giderdim ki belki hatasini anlayip utanirdi...
Ayrica bundan sonra aranizda olanlari ne kendi ailene ne onun ailesine anlatma.
Siz unutursunuz ama onlar unutmazlar .
Bu da her kafadan ses cikmasi demektir...
Yani evliliginize karismayi hak gorurler kendilerine...
annenin yaptigi misilleme ve senin onun ailesine durumu anlatman da yanlis .
Annenin tavrindan ve sana sozlerinden
esine de bu sekilde davrandigini
ve esinin bir seylere alindigini dusundum nedense
Ayrica esin sana tek cesit yemek yapiyorsun diye burun kiviriyor.
Biraz dusuncesizlik var esinde ve bence bunun yasla da ilgisi yok.
Karakter meselesi .
Sanirim her seyi senden bekleyen bir esin var
Isin cok zor.
Bayramda gitme meselesine gelince ben olsam misilleme yapmaz giderdim .
Giderdim ki belki hatasini anlayip utanirdi...
Ayrica bundan sonra aranizda olanlari ne kendi ailene ne onun ailesine anlatma.
Siz unutursunuz ama onlar unutmazlar .
Bu da her kafadan ses cikmasi demektir...
Yani evliliginize karismayi hak gorurler kendilerine...
Son düzenleme:
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Caramello cok guzel dile getirmissin canim harika anlatmissin ama genede gelebilirdi yurt disi ve bizim ocin kolay olmayan seneler sonra gerceklesen biseydi bu umraniyedeki kuzenimin esi gelmis benim odum kocam bes dakika ugrayamadi
Sinirliyim simdi altanmi almam gerek ?
Buarada annemlerlr ayni apartmansa degiliz ayri sokaklardayiz ayni mahalle sinirlari icinde
Buarada annemlerlr ayni apartmansa degiliz ayri sokaklardayiz ayni mahalle sinirlari icinde
Caramello cok guzel dile getirmissin canim harika anlatmissin ama genede gelebilirdi yurt disi ve bizim ocin kolay olmayan seneler sonra gerceklesen biseydi bu umraniyedeki kuzenimin esi gelmis benim odum kocam bes dakika ugrayamadi
alttan alma değilde sakince çözüme yönelik konuş, haklı haksız aramayın
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Yok benim annek biraz konusabilir ancak ona konusmaz annemlerin bize su kadarlik evlilik hayatimiz boyunva bir suru destekleri oldu maddi anlamda konusmuyorum ailem bu devirde bulunabilcek en fedakar anne baba
Esimim alincak darilcak bir mevzusu yok buna eminim cunku iftar davetimizden sonra onlar yuz yuze gelmedi buda net
Esereklendi
Bayramda elbette giderim ancak oncekiler gibi gule oynaya gidemem annem onun yuzunden dyn bana yapmadigini birakmadi bazen hakli kadin kac yasinda artik oda elalemin gelinleri gibi damatlari gibi iatiyor
10 civarinda ulkeye girmisler ama beni hic aramadi mutlaka akli.dadir dun aksam
Bi turku yediremiyorum kendimede esimin basitliginede o kadar iyi yakisikli evine bagli ottan boktan sebeblerle olanlara degiyormu kendine nasil yakistiriyor anlamiyorum gercekten
Esimi ailedeki her toplantiya zatem katmadom bunuda hic sorun etmedim ama suanda dusunuyorumda neden
Yiceklermi bu adami
Dogum gunleri gibi seyler oldu biz cok kalabalik aileyiz kuzenlerde bol bu d gunleride genclerle oluyor
Dun aksam tabiki insanlar anladilar kocamin gelmek istemedigini
Buarada kaynanama bir daha bisey anlatmiyacagim haklisiniz
1 aylik gitmiyor dedi ama iatanbuldanda edirneye gitmedi annem alindim hamileyim hassasim :$
Esimim alincak darilcak bir mevzusu yok buna eminim cunku iftar davetimizden sonra onlar yuz yuze gelmedi buda net
Esereklendi
Bayramda elbette giderim ancak oncekiler gibi gule oynaya gidemem annem onun yuzunden dyn bana yapmadigini birakmadi bazen hakli kadin kac yasinda artik oda elalemin gelinleri gibi damatlari gibi iatiyor
Bi turku yediremiyorum kendimede esimin basitliginede o kadar iyi yakisikli evine bagli ottan boktan sebeblerle olanlara degiyormu kendine nasil yakistiriyor anlamiyorum gercekten
Esimi ailedeki her toplantiya zatem katmadom bunuda hic sorun etmedim ama suanda dusunuyorumda neden
Yiceklermi bu adami
Dogum gunleri gibi seyler oldu biz cok kalabalik aileyiz kuzenlerde bol bu d gunleride genclerle oluyor
1 aylik gitmiyor dedi ama iatanbuldanda edirneye gitmedi annem alindim hamileyim hassasim :$
- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
Yok benim annek biraz konusabilir ancak ona konusmaz annemlerin bize su kadarlik evlilik hayatimiz boyunva bir suru destekleri oldu maddi anlamda konusmuyorum ailem bu devirde bulunabilcek en fedakar anne baba
Esereklendi
Yiceklermi bu adami
cnm naptin konustunmi esinle halletinizmi iyo haberlerin gelir insallah tez vakitte
- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
gelebilirdi tabi bencede ama bak gelmedi...
cutemom, senin eşin anlattığına göre özünde iyi bir insan ve genel olarak da ailene bir saygısızlığı yok sanırım.
bence eşinin boşu boşuna üstüne gidip aileni değersizleştirme.
bak mesela ben öyle yapmıştım.
ay aramadın, ay sormadın diye vıdı vıdı yaptıkça olay basitleşiyordu.
üzerine düşüyordum çünkü ailem gerek maddi gerek manevi olarak tüm yardımları yapıyorlardı.
ama mesela gelmesi gitmesi konusunda ısrarı bıraktım. Araması konusunda.
hatta ailemin de biraz uzak durmasıyla hak ettikleri değere kavuştular.
hani eskiler der ya erkek kısmına ailenle ilgili çok şey anlatmayacaksın diye doğru.
sonra dan dan yüzüne vururlar..
çok yüz göz olmayacaksın damatla.
cutemom, senin eşin anlattığına göre özünde iyi bir insan ve genel olarak da ailene bir saygısızlığı yok sanırım.
bence eşinin boşu boşuna üstüne gidip aileni değersizleştirme.
bak mesela ben öyle yapmıştım.
ay aramadın, ay sormadın diye vıdı vıdı yaptıkça olay basitleşiyordu.
üzerine düşüyordum çünkü ailem gerek maddi gerek manevi olarak tüm yardımları yapıyorlardı.
ama mesela gelmesi gitmesi konusunda ısrarı bıraktım. Araması konusunda.
hatta ailemin de biraz uzak durmasıyla hak ettikleri değere kavuştular.
hani eskiler der ya erkek kısmına ailenle ilgili çok şey anlatmayacaksın diye doğru.
sonra dan dan yüzüne vururlar..
çok yüz göz olmayacaksın damatla.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Bir saat once kendisi uyanmis oglanda yeni uyanmiati onun yanindan sesleri geliyodu bende gittim odaya oturdum tabi hic konusmadi ona ne oluyosa brnde konusmadim da neyse markete gittiler anck cok oldu gelmediler
Buarada babam yalniz simdi onu yemege alim demedim oglen uc dort civarinda oraya gidip salata ayran yaptim babama , birazdan arayip baba bizdede dunden kalan yemekler var makarna filan sevmiyosun diye senin yemeklerin da guzel diye sana salata vs haxirladim evde yersjn bugunluk demeyi dusunuyorum :$ ama esim arabayi park ederken babami gorcek muhtemelen eger eve davet etmezse vay haline
Buarada babam yalniz simdi onu yemege alim demedim oglen uc dort civarinda oraya gidip salata ayran yaptim babama , birazdan arayip baba bizdede dunden kalan yemekler var makarna filan sevmiyosun diye senin yemeklerin da guzel diye sana salata vs haxirladim evde yersjn bugunluk demeyi dusunuyorum :$ ama esim arabayi park ederken babami gorcek muhtemelen eger eve davet etmezse vay haline
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Neyse babam amcami eve cagirmis beraber yicez biz dedi cok sukur esime gerek kalmadan halledildi orasi
Annemi aradim aksam ustu herkez hosgeldinr gekdi dedi baya kalabalikti zaten
Bizimkiler bir ugurlamaya bile gelmiyorlar dedi neyse oyle iste bugun uyuya kalinca yemegim cookk basit oldu bir suru cesit oldu :) saydirmayin simdi bana
Neyse ben hala uyuz oluyom kocama
Bizimkiler bir ugurlamaya bile gelmiyorlar dedi neyse oyle iste bugun uyuya kalinca yemegim cookk basit oldu bir suru cesit oldu :) saydirmayin simdi bana
Neyse babam amcami eve cagirmis beraber yicez biz dedi cok sukur esime gerek kalmadan halledildi orasi
annende hala uzatıyo, biliyo yani hamile olduğunu hala bu hırs niye geçti bitti tamam
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Bendede bi buhran hali var halsizim ama direniyorum ayrica oglumdaki hamileligim guc idi simdi bi korkuyla rahatlama arasinda gidiyorum ama masallah bana sira gelmiyor bendeki bebegide esim dogursun bu kadar motive olmusken
Buarada kaynanam aramis gormedim arayim bakim ne dicek
Buarada kaynanam aramis gormedim arayim bakim ne dicek
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398