- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar olur ben kv den yana dogum yaptigmda bise grmrdim geldi etti ama keske gelnese daha hayirliyfi ama nesr venim esimde arkadaslarunin eslerine aman sen hamilesin itur fln ddignde evrt otur esim cok hassastir bu konuda ben hamileykende cik gassasti gulden agir laf dilemezdi diorum goz goze geliyiruz gozlerini kacirio
İçimde bu konuda çok büyük yara var aslında.5 yıllık evliliğimizde birtek bu konu için aile terapistine gitmişliğimiz var.O da sağolsun eşimi savundu.Erkekler bebeği rakip görürmüş de kadınlar fazla ilgi istermişmiş de doğumdan sonra kocasını boşlarmış da gerekirse bebeği odaya bırakıp ağlasa da bakmayıp eşimle olmam gerekirmişmiş de manyak kadın çok biliyodun da kendin niye boşandın.Cutenin konusunu sabote etik hazır yer bulmuşken ama eşime bak derdim tekme atıyo elini koyar beklerdi sonra benim kolum ağrıdı diyip çekerdi.Ablamın karnına dokunduğunda bebeğe baktığında bile kendimi çok kötü hissettim.Sadece 1 kez rüyamda frofiterol gördüm.Aşerdim.Ertesi gün sordum.Unuttum dedi. Kayınvalide de sen zaten canın çok çekseydi gidip alırdın dedi. Hamileliğimden yana içimde kalan çok şey var.Dediğim gibi de bundan sonrasında kar etmez.İlk hamileliğim, ilk bebeğim, ilkgözağrım benim için çok özel. Allah evladımıza sağlık versin napalım.güzel kızım benim bakmaya doyamıyorum. Bazen sevgimden de korkuyorum.Öyle işte
Her insanın yapısı farklı
Benim de Ousla sorunlarım olmuştur elbette ama ne annem duydu ne kayınvalidem
Ben kendimi tutuyorum ama evde patlıyorum
ben anneme durumu anlatmadım he bnuda yazmaktancatladımHer insanın yapısı farklı
Benim de Ousla sorunlarım olmuştur elbette ama ne annem duydu ne kayınvalidem
Ben kendimi tutuyorum ama evde patlıyorum
bilgi ;
o günden beri kaynanam beni ne arıyor ne soruyor
bu hafta annemler hala yok bız cocguu ogleden once esım ogleden sonra kuzenım bakıyor hıc sormuyor ne var ne yok ıdare edebılıyormusunuz
cok kızgınım
kocamada soyledım tabı kocam soyledıgımı bılmıyorda ortalıgı mıkser gıbı karıstırıyorum banada helal olsun
Önce arıyo muydunuz birbirinizi
Benim zaten telefonla pek alakam yok, annemi bile aramam pek. Sevmiyorum
Küsüyosa küssün sen ona bişey yapmadın ama bu kadar her şeyi ona anlatma bence