• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni cok uzdu , simdi ben nasil davranayim ona

cnm cok sevundim tatkiya baglanmasuna her evlilikte izelkikle hamikekikte problemler yassnabilir bu dogaldir gecti gitti buda ons iyi ders oldu dahads yapamaz:)

bu kadar olur ben kv den yana dogum yaptigmda bise grmrdim geldi etti ama keske gelnese daha hayirliyfi ama nesr venim esimde arkadaslarunin eslerine aman sen hamilesin itur fln ddignde evrt otur esim cok hassastir bu konuda ben hamileykende cik gassasti gulden agir laf dilemezdi diorum goz goze geliyiruz gozlerini kacirio

İçimde bu konuda çok büyük yara var aslında.5 yıllık evliliğimizde birtek bu konu için aile terapistine gitmişliğimiz var.O da sağolsun eşimi savundu.Erkekler bebeği rakip görürmüş de kadınlar fazla ilgi istermişmiş de doğumdan sonra kocasını boşlarmış da gerekirse bebeği odaya bırakıp ağlasa da bakmayıp eşimle olmam gerekirmişmiş de manyak kadın çok biliyodun da kendin niye boşandın.Cutenin konusunu sabote etik hazır yer bulmuşken ama eşime bak derdim tekme atıyo elini koyar beklerdi sonra benim kolum ağrıdı diyip çekerdi.Ablamın karnına dokunduğunda bebeğe baktığında bile kendimi çok kötü hissettim.Sadece 1 kez rüyamda frofiterol gördüm.Aşerdim.Ertesi gün sordum.Unuttum dedi. Kayınvalide de sen zaten canın çok çekseydi gidip alırdın dedi. Hamileliğimden yana içimde kalan çok şey var.Dediğim gibi de bundan sonrasında kar etmez.İlk hamileliğim, ilk bebeğim, ilkgözağrım benim için çok özel. Allah evladımıza sağlık versin napalım.güzel kızım benim bakmaya doyamıyorum. Bazen sevgimden de korkuyorum.Öyle işte :17:

Aslında konulara yapılan yorumları ve devamındaki gelişmeleri pek okuyamam zamansızlıktan ama konunun seninle ilgili olduğunu görünce sonuna kadar okudum.

Taviz vermemen iyi olmuş. Bir çok arkadaş gibi bencede annen biraz daha ılımlı olmalıydı canım.

Hassas bir dönemdesin kendine dikkat et.

cute sende bılırsın hamılelıkte butun duygular tavan yapar.onun ıcın sakın olmaya ve herseyı buyutmemeye calıs.bence esın de annen de sen de hatalısınız

İçimde bu konuda çok büyük yara var aslında.5 yıllık evliliğimizde birtek bu konu için aile terapistine gitmişliğimiz var.O da sağolsun eşimi savundu.Erkekler bebeği rakip görürmüş de kadınlar fazla ilgi istermişmiş de doğumdan sonra kocasını boşlarmış da gerekirse bebeği odaya bırakıp ağlasa da bakmayıp eşimle olmam gerekirmişmiş de manyak kadın çok biliyodun da kendin niye boşandın.Cutenin konusunu sabote etik hazır yer bulmuşken ama eşime bak derdim tekme atıyo elini koyar beklerdi sonra benim kolum ağrıdı diyip çekerdi.Ablamın karnına dokunduğunda bebeğe baktığında bile kendimi çok kötü hissettim.Sadece 1 kez rüyamda frofiterol gördüm.Aşerdim.Ertesi gün sordum.Unuttum dedi. Kayınvalide de sen zaten canın çok çekseydi gidip alırdın dedi. Hamileliğimden yana içimde kalan çok şey var.Dediğim gibi de bundan sonrasında kar etmez.İlk hamileliğim, ilk bebeğim, ilkgözağrım benim için çok özel. Allah evladımıza sağlık versin napalım.güzel kızım benim bakmaya doyamıyorum. Bazen sevgimden de korkuyorum.Öyle işte :17:

evet cbm sabote ettik resmen ama benimde icimde cok sey var o terapistte kusura bakmasin cocugum icerde aglarken o isi yapscak kadar kuduruk ve vijdandiz drgilim ama bende bigun incir receline as erdim esime soledim off nerden bulim ben simdi ddi

Cute konunu yeni gördüm ( Bdv de bi konu da bahsetmişsin diye )
Çok üzüldüm
Eşin fazla hesapçı, sen benim babaanneme ne yaptın vs. demesi garibime gitti
Annen de seni teselli edeceği yere çok fazla söylenmiş ve gömleğin yanına başka hediye de ekleyemedin mi demesi garibime gitti
Hediye hediyedir azı çoğu olmaz.

Yine de evine gitseydin, küsüyosan orda küsseydin keşke
Annenin evinde kalman, kaynanana anlatman hemde tamamen iyi olmamış bence
Şu an nasıl durumlar
Ben yeni gördüğümden bilmediğim kısımlar olabilir konuya ilave

cute kıızz herşey ağzında olduğun gibisin buda iyi bişi aslında

kv e anlatman annene anlatman olayı daha da büyütmüş

eşin haklı değil elbet ama bide bak başına annene hep açıklama yapmak ve kv küslüğü çıktı

gebiş gebiş bide onlarla uğraşcan , neyse alırsın ikisinin de gönlünü artıkk bebek geliyo küslükler geçer

Son iki sayfada okuduğum kadarıyla misilleme yapmışsın
İyi de olmuş
Ben çok severim misillemeyi, bazen sözle anlatmak yetmez aynısını yaşatmak lazım :3:

Her insanın yapısı farklı
Benim de Ousla sorunlarım olmuştur elbette ama ne annem duydu ne kayınvalidem
Ben kendimi tutuyorum ama evde patlıyorum:1:

bizimde aynı , deli gibi kavga ederiz bazen , ama küssek bile kimseye çaktırmayız

anlatmayızda kavgamızı en üzgün sinirli anlarımızda bile

bazen diyorum kendimden pay biçerek kimbilir insanlar ne sorunlar yaşıyor mutlu sanılan evliliklerin arkasında aslında neler var

içine girmeden hiçbişi bilemiyosun işte

Amaaaan herkescikler mutlu mesut olsun :16:

bilgi ;
o günden beri kaynanam beni ne arıyor ne soruyor
bu hafta annemler hala yok bız cocguu ogleden once esım ogleden sonra kuzenım bakıyor hıc sormuyor ne var ne yok ıdare edebılıyormusunuz
cok kızgınım
kocamada soyledım tabı kocam soyledıgımı bılmıyorda ortalıgı mıkser gıbı karıstırıyorum banada helal olsun :53:

ben anneme durumu anlatmadım he bnuda yazmaktancatladım
ama kaynanama okudumd ırek mevzuyu
gıtmedım mısafırler pazartesı gıttı
bugun persembe ses seda yok
allah allahhh
sızlede alakalı degıl dedım ne beklıyorsa allah allah

bilgi ;
o günden beri kaynanam beni ne arıyor ne soruyor
bu hafta annemler hala yok bız cocguu ogleden once esım ogleden sonra kuzenım bakıyor hıc sormuyor ne var ne yok ıdare edebılıyormusunuz
cok kızgınım
kocamada soyledım tabı kocam soyledıgımı bılmıyorda ortalıgı mıkser gıbı karıstırıyorum banada helal olsun :53:

Önce arıyo muydunuz birbirinizi
Benim zaten telefonla pek alakam yok, annemi bile aramam pek. Sevmiyorum
Küsüyosa küssün sen ona bişey yapmadın ama bu kadar her şeyi ona anlatma bence

Önce arıyo muydunuz birbirinizi
Benim zaten telefonla pek alakam yok, annemi bile aramam pek. Sevmiyorum
Küsüyosa küssün sen ona bişey yapmadın ama bu kadar her şeyi ona anlatma bence

daha anlatmam kapak oldu bana
evet hamıle oldugumu ogrendıgınden berı sık sık arardı
sonucta ben belkı fena oluyorum dımı?
onun dısındada arardı ben arardım
bakalım

Back