5 ay çok geç bence.Yengemin çevreside çok şaşırır. O nasıl görümce diyip gülüyorlar. Kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmıyorum hepsi bu. Bir keresinde abimler amcama gidicekler benide davet etti yengem. 18 yaşında bekarım. Yok dedim gelmem karı koca gidin yahu siz. :)
Bir keresinde abimle yolda tartıştılar abim soldan gidiyor yengem sağdan. Kaldım ortada. Kusura bakma abi yengemin yanından gideceğim dedim. Abim barışır ama yengem dışlanmış hisseder.
Geçen senede eve geç kalıyorum abimler yengemlerin ailesine gidicek. Evimde yol üstü. Ağzımı açıp bırakıcaksın demedim. Otobüse binerm dedim. Yengem olmaz bırakırız dedi. Engel olmayacaksam olur dedim. Peki benim görümcem ne yapardı biliyor musunuz ? “ babana bak abi bırakıcaksın tabi kes sesini” derdi. Peki karşılığında ne oluyor ? Benimle iletişimi 0 :)
Biz nasılız yengemle ? Abim için ben bir yana yengem bir yana. Kardeş olarak ikisi de benden razı. Başım sıkışsa abi diye ararım hem onu hem yengemi. Herkes ektiğini biçer güzelim boşversene.
Eğer sorun yoksa Hala, teyze, dayı vs bunları arıyor gözler
Ben olsam 1 günde olsam tek gider dönerdim, eşimi falan takmazdım peşime
Sonra eşimle bayramda giderdim
Yeğenlerimin (hepsinin halasıyım) doğumunda hastanedeyim biri sezeryendı kapıda bekledim diğeri corona zamanı oldu. Test verdim gittim koridorda sancı çekerken yanında durdum. Doğumhaneye kısmına girince izin vermediler eve geldik doğum olunca tekrar gittik, arası 1 saat bile değildi eve girmemiz ile tekrar gitmemiz bir oldu. Ertesi gün yine test verdim 1 saat gördüm döndüm.
Birtane yeğenimin doğumunda yurtdışında yaşıyordum. Perşembe doğmuştu. Çocukları eşine bıraktım cuma sabahı ucağa atladım pazartesiye kadar gördüm döndüm. 1 ay sonra çoluk çocuk gittik uzun kaldık vs.
Ben şuan görüşmediğim ama ozamanlar görüştüğüm eltimin doğumlarında bile yanında olmuştum, kaldiki kendi yeğenim olacak. Asla durmam.
Son düzenleme: