• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimin doğumuna gidememek.

Ay hadi hayırlı olsun 😍 hala olmak çok güzel, cnm ben olsam bayramda tek giderim eşimi götürmem, belki yengen rahat etmez eşinin yanında, ya da esin seni bırakıp bir gün kalıp dönsün, doğum ve lohusalık zor süreçler...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geliyor minik 8 yıl sonra ❤️

bence anneler herkes gidiyorsa siz hiç gitmeyin
doğumyapan kadının en son isteyeceği şey evde kalabalık bir grup
ne gerek var ki?

bu kadar yoğun çalışmanıza da ayrı üzüldüm 4 senede bir gün izin yapmamak ne demek yazık size

keşke siz şöyle kışın sonuna doğru filan bir kış tatili filan ayarlasanız eşinizle, görümcenize de gündüz uğrasanız akşama otelinize geçseniz, ne biliyim meşrebinize göre işte...

--evet uzun süredir tatil yapmayan, dahası çok yoğun çalışan ve tam olarak bugün büyük bir proje teslim etmiş, rahatlamış, yeğenlerini özlemiş biri var burada da--
4 sene sonra izin yaptım da döndüğümde bi de azar yedim :)

Bayramda git kanarya, hem bebek ele gelsin, hem sen rahatça gör sev. Şimdi iki nine yanındayken sana ihtiyaç yok, günlük görüntülü ararsın. İznin olmadığını biliyorlar gönül koyacaklarını sanmıyorum hediyeleri de göndermişsin zaten

Belki bu sayede kv peşine takılmadan rahatça abine gitmenin yolunu yapma şansın olur. Bence şimdiden başla, eşine de kvye de bayramda abinde kalacağını söyle, kocan ister kalsın ister kalmasın
Eşim kurban bayramındaki mevzudan sonra çok önceden başladı gitmek istersen gideriz ayarlarız sen merak etme diye. Ramazanda gideceğimi öğrenen ailesi yine takılacaktır bakın ben napıyorum o zaman :)

Yengenle aran iyiyse iş yoğunluğunu da biliyordur. Bayramda gitmen sorun olmaz o yüzden. Buradaki genel yorumlara göre memnun bile olabilir bilemedim 🙄
Eşinle gitme durumunda, eve ve kaç gün kalacağına,yengenin misafire yaklaşımına bağlı olarak değişebilir.

Sen görümce olduğuna emin misin yok sen bebeğin teyzesisindir halası olamazsin ben hiç bu kadar düşünceli bir görümce görmedim de 🤭💅
Estagfurullah canım benim kişilik meselesi. Hep sorarım yengeme bir eksiğiniz var mıdır diye. Kötü olmak kolay mesele iyi olmakta:)

Yarabbi herkese çiçek gibin görümceler🧿
Bana anakonda 😊

Sizin yerinizde olsam doğumu takip eden ilk pazar günü günübirlik giderim. Cumartesi geceden binin,sabaha orada olun. Günü geçirip pazar gece dönün. Hem yatılı kalmamış olursunuz dolayısıyla lohusa evinde yük olmazsınız,hem de ziyaretinizi gerçekleştirip görevinizi yapmış olursunuz.

Sorma cemoş sarık ayağımda işe gittim ben biliyor musun ? Haftalık 100 kişiyi arayıp randevularını değiştirdiğimde zaten daha çok yoruluyorum. Yerime kim bakıcak. Patronla bir de onun gerginliği. Bir de benim kayınvalidem hala ne yengemi tebrik etti ne de annemi. Annemi aramadı bile. Bir yandan da istiyorum ki bağlı olduğumuzu bilsinler.
Bayramda görecekler sen merak etme 😁
Nasılsınız ? İyisinizdir umarım. Biliyormusun kayınvalidem anneme hayırlı olsun bile demedi. Bırak takılmalarını sağlamayı bayramda ailemi alıp gideceğim:)
Bunu şimdiden söyle, ramazanda annemlerle abimin yanına gideceğiz diye. Sizin arabaya sulanmaya kalkışmasınlar.
Sen görümce olduğuna emin misin yok sen bebeğin teyzesisindir halası olamazsin ben hiç bu kadar düşünceli bir görümce görmedim de 🤭💅
Var iyi görümceler ya, ama bdv konusu olmuyor onlar 😂 ben benimkilerden memnun sayılırım mesela

“Gerekli, zorunlu” diye hayatı zorlaştırmaya gerek yok. Mazeretinizi bildirip, sizin için uygun olan zamanda gidersiniz. Ayrıca dediğiniz zaman daha uygun gibi. Annede bebekte kendini toparlamış olur.

Yengenle aran iyiyse iş yoğunluğunu da biliyordur. Bayramda gitmen sorun olmaz o yüzden. Buradaki genel yorumlara göre memnun bile olabilir bilemedim 🙄
Eşinle gitme durumunda, eve ve kaç gün kalacağına,yengenin misafire yaklaşımına bağlı olarak değişebilir.
Bayram 3 gün benim iznimde 3 gün. Eşim kalmaz kendi memleketi 3 saat ilerde o gitsin köyüne hayırlı olsun diyip. Bende 2 gün kalırım ya da eşimle 2 gün kalır döneriz. Yengemle aram iyidir. Görümcesi rahat uyusun diye uyandırmayan ben kalkınca kahvaltı hazırlayan bir yenge. Bende ona hep iyiydim çünkü. :)

Yarabbi herkese çiçek gibin görümceler🧿
Bana anakonda 😊

Sizin yerinizde olsam doğumu takip eden ilk pazar günü günübirlik giderim. Cumartesi geceden binin,sabaha orada olun. Günü geçirip pazar gece dönün. Hem yatılı kalmamış olursunuz dolayısıyla lohusa evinde yük olmazsınız,hem de ziyaretinizi gerçekleştirip görevinizi yapmış olursunuz.
Kız senin görümcen anakonda benim ki yamyam. Napıyım Allahım sen biliyorsun en iyisini yinede kötü görümce olmayacağım dedim yengemi aradığımda kardeşiyle konuşurken bile bana geri döner canım benim buyur diye benim görümce de haftanın 7 günü 14 kere ona gitmedik diye laf sokardı🤣

Yani günübirlik değil sonuçta anladığım kadarıyla durumunda iyi. Atla uçağa pazardan git pazartesi dönersin hem bebeği hem aileni görmüş olursun

Hayirli olsun meleginiz insallah. Allah anali babali buyutsun. Niye ayip olsun zaten yengenizde anlayacaktir. Ve ayrica sizin gibi gorumceye can kurban🤣

Bayram 3 gün benim iznimde 3 gün. Eşim kalmaz kendi memleketi 3 saat ilerde o gitsin köyüne hayırlı olsun diyip. Bende 2 gün kalırım ya da eşimle 2 gün kalır döneriz. Yengemle aram iyidir. Görümcesi rahat uyusun diye uyandırmayan ben kalkınca kahvaltı hazırlayan bir yenge. Bende ona hep iyiydim çünkü. :)
Memleketi o kadar yakınsa abinlere seni bırakıp bir hayırlı olsun der gider, dönüşte de alir o zaman, oylesi daha iyi olur.

Ben de minnoş bir görümceyim bence ya.😁 Kendi görümcelerim de iyidir sagolsunlar. Senin görümce durum dışı oluyor ama tüm görümceleri de gömmeyelim:stop:

Bayramda görecekler sen merak etme 😁

Bunu şimdiden söyle, ramazanda annemlerle abimin yanına gideceğiz diye. Sizin arabaya sulanmaya kalkışmasınlar.

Var iyi görümceler ya, ama bdv konusu olmuyor onlar 😂 ben benimkilerden memnun sayılırım mesela
Cahilliğime geldi Zemheri. Kimse gelmeyecek bizimle. Zaten sanırım bu yaz komple gidicekler memlekete. Yatılı kalıyorlar konusu açmam umarım 🤣

Back