Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geliyor minik 8 yıl sonraAy hadi hayırlı olsun hala olmak çok güzel, cnm ben olsam bayramda tek giderim eşimi götürmem, belki yengen rahat etmez eşinin yanında, ya da esin seni bırakıp bir gün kalıp dönsün, doğum ve lohusalık zor süreçler...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeğenimin doğumuna gidememek.
- Konu Sahibi Sunshine1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O ayrı bi travma. Kaynanamın etleri için abimlerde 2 saat kalabildim hiç sormayınKurban bayramında ne yapmış ki demeye korkuyorum…
- 24 Ocak 2021
- 11.462
- 25.833
- 548
Masallah darısı bizlere , 8 yıl dile kolayRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Geliyor minik 8 yıl sonra
4 sene sonra izin yaptım da döndüğümde bi de azar yedim :)bence anneler herkes gidiyorsa siz hiç gitmeyin
doğumyapan kadının en son isteyeceği şey evde kalabalık bir grup
ne gerek var ki?
bu kadar yoğun çalışmanıza da ayrı üzüldüm 4 senede bir gün izin yapmamak ne demek yazık size
keşke siz şöyle kışın sonuna doğru filan bir kış tatili filan ayarlasanız eşinizle, görümcenize de gündüz uğrasanız akşama otelinize geçseniz, ne biliyim meşrebinize göre işte...
--evet uzun süredir tatil yapmayan, dahası çok yoğun çalışan ve tam olarak bugün büyük bir proje teslim etmiş, rahatlamış, yeğenlerini özlemiş biri var burada da--
- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
Herşeyin bir nedeni vardırBen görümcemi bir buçuk yıldır hiç görmedim, benimle tanışmak bile istemedi.
Sizinki görümcelikte kaçıncı evre:)
Kıskandım yaa.
Bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Eşim kurban bayramındaki mevzudan sonra çok önceden başladı gitmek istersen gideriz ayarlarız sen merak etme diye. Ramazanda gideceğimi öğrenen ailesi yine takılacaktır bakın ben napıyorum o zaman :)Bayramda git kanarya, hem bebek ele gelsin, hem sen rahatça gör sev. Şimdi iki nine yanındayken sana ihtiyaç yok, günlük görüntülü ararsın. İznin olmadığını biliyorlar gönül koyacaklarını sanmıyorum hediyeleri de göndermişsin zaten
Belki bu sayede kv peşine takılmadan rahatça abine gitmenin yolunu yapma şansın olur. Bence şimdiden başla, eşine de kvye de bayramda abinde kalacağını söyle, kocan ister kalsın ister kalmasın
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.606
- 548
- 36
Estagfurullah canım benim kişilik meselesi. Hep sorarım yengeme bir eksiğiniz var mıdır diye. Kötü olmak kolay mesele iyi olmakta:)Sen görümce olduğuna emin misin yok sen bebeğin teyzesisindir halası olamazsin ben hiç bu kadar düşünceli bir görümce görmedim de
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.204
- 798
Yarabbi herkese çiçek gibin görümceler
Bana anakonda
Sizin yerinizde olsam doğumu takip eden ilk pazar günü günübirlik giderim. Cumartesi geceden binin,sabaha orada olun. Günü geçirip pazar gece dönün. Hem yatılı kalmamış olursunuz dolayısıyla lohusa evinde yük olmazsınız,hem de ziyaretinizi gerçekleştirip görevinizi yapmış olursunuz.
Bana anakonda
Sizin yerinizde olsam doğumu takip eden ilk pazar günü günübirlik giderim. Cumartesi geceden binin,sabaha orada olun. Günü geçirip pazar gece dönün. Hem yatılı kalmamış olursunuz dolayısıyla lohusa evinde yük olmazsınız,hem de ziyaretinizi gerçekleştirip görevinizi yapmış olursunuz.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
Ay hatırladımmmmmm.O ayrı bi travma. Kaynanamın etleri için abimlerde 2 saat kalabildim hiç sormayın
- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.381
- 798
Bayramda görecekler sen merak etmeSorma cemoş sarık ayağımda işe gittim ben biliyor musun ? Haftalık 100 kişiyi arayıp randevularını değiştirdiğimde zaten daha çok yoruluyorum. Yerime kim bakıcak. Patronla bir de onun gerginliği. Bir de benim kayınvalidem hala ne yengemi tebrik etti ne de annemi. Annemi aramadı bile. Bir yandan da istiyorum ki bağlı olduğumuzu bilsinler.
Bunu şimdiden söyle, ramazanda annemlerle abimin yanına gideceğiz diye. Sizin arabaya sulanmaya kalkışmasınlar.Nasılsınız ? İyisinizdir umarım. Biliyormusun kayınvalidem anneme hayırlı olsun bile demedi. Bırak takılmalarını sağlamayı bayramda ailemi alıp gideceğim:)
Var iyi görümceler ya, ama bdv konusu olmuyor onlar ben benimkilerden memnun sayılırım meselaSen görümce olduğuna emin misin yok sen bebeğin teyzesisindir halası olamazsin ben hiç bu kadar düşünceli bir görümce görmedim de
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Ne gibi mesela?Herşeyin bir nedeni vardır
Bayram 3 gün benim iznimde 3 gün. Eşim kalmaz kendi memleketi 3 saat ilerde o gitsin köyüne hayırlı olsun diyip. Bende 2 gün kalırım ya da eşimle 2 gün kalır döneriz. Yengemle aram iyidir. Görümcesi rahat uyusun diye uyandırmayan ben kalkınca kahvaltı hazırlayan bir yenge. Bende ona hep iyiydim çünkü. :)Yengenle aran iyiyse iş yoğunluğunu da biliyordur. Bayramda gitmen sorun olmaz o yüzden. Buradaki genel yorumlara göre memnun bile olabilir bilemedim
Eşinle gitme durumunda, eve ve kaç gün kalacağına,yengenin misafire yaklaşımına bağlı olarak değişebilir.
Kız senin görümcen anakonda benim ki yamyam. Napıyım Allahım sen biliyorsun en iyisini yinede kötü görümce olmayacağım dedim yengemi aradığımda kardeşiyle konuşurken bile bana geri döner canım benim buyur diye benim görümce de haftanın 7 günü 14 kere ona gitmedik diye laf sokardıYarabbi herkese çiçek gibin görümceler
Bana anakonda
Hatırlamaz olaydımAy hatırladımmmmmm.
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.606
- 548
- 36
Memleketi o kadar yakınsa abinlere seni bırakıp bir hayırlı olsun der gider, dönüşte de alir o zaman, oylesi daha iyi olur.Bayram 3 gün benim iznimde 3 gün. Eşim kalmaz kendi memleketi 3 saat ilerde o gitsin köyüne hayırlı olsun diyip. Bende 2 gün kalırım ya da eşimle 2 gün kalır döneriz. Yengemle aram iyidir. Görümcesi rahat uyusun diye uyandırmayan ben kalkınca kahvaltı hazırlayan bir yenge. Bende ona hep iyiydim çünkü. :)
Ben de minnoş bir görümceyim bence ya. Kendi görümcelerim de iyidir sagolsunlar. Senin görümce durum dışı oluyor ama tüm görümceleri de gömmeyelim
Cahilliğime geldi Zemheri. Kimse gelmeyecek bizimle. Zaten sanırım bu yaz komple gidicekler memlekete. Yatılı kalıyorlar konusu açmam umarımBayramda görecekler sen merak etme
Bunu şimdiden söyle, ramazanda annemlerle abimin yanına gideceğiz diye. Sizin arabaya sulanmaya kalkışmasınlar.
Var iyi görümceler ya, ama bdv konusu olmuyor onlar ben benimkilerden memnun sayılırım mesela