Yok yok kimsenin biseyi lazım değil. İnsan yanında olduğunu hissettirsin yeter gercekten. Ama oda yok bizimkinde. Sizin baginiz çok güzel maşallah abiniz arayıp dualar istemiş. Benim görümcem ben iki kızdan snra hamile olduğumu duyunca Allah size erkek evlat nasip etmesin diye güldü sonra şaka ya sakadanda anlamıyorsunuz diyor bunu yapan çocukta değil 38 yaşında rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahHahaha ya güldürme kız napıyım yapım bu. İfşa olmayım diye detay vermiyorum ama gün belli tereryum göndericem hastaneye ne olursa bizim soyadımızı taşıyor ve ailenin bir parçası. Ben de sonuçta çocuğumun halasından hediye beklerdim düşünce meselesi. Abim aradı bugün benim aramam gerekirsen o aradı nasılsın abicim dua et bize diyor. Mutlu olsunlar istiyorum. Öğretmen abim benim öğretmenler gününde de marketten hediye gönderdim yengeme de bişeyler ekledim yarasın size diye.
Benim görümcem tam tersidir mesela gösteriş için yakın olur ama içinden gelerek yapmaz. Onuda sevmem lakin çocuğuna hediye alırım. Sevmem ama eşimin yaşıt kuzenleri gelince kardeşinide çağır istersen derim. Ben biraz yapıcı biriyim ama yinede görümcem beni buz gibi soğuttu kendinden. Boşver sende ailenle mutlu ol varsın görümcen çorap almasın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeğenimin doğumuna gidememek.
- Konu Sahibi Sunshine1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimkide şey demişti abisine senin çocuğun benimki kadar güzel olmaz. Allah bildiği gibi yapsın onları :)Yok yok kimsenin biseyi lazım değil. İnsan yanında olduğunu hissettirsin yeter gercekten. Ama oda yok bizimkinde. Sizin baginiz çok güzel maşallah abiniz arayıp dualar istemiş. Benim görümcem ben iki kızdan snra hamile olduğumu duyunca Allah size erkek evlat nasip etmesin diye güldü sonra şaka ya sakadanda anlamıyorsunuz diyor bunu yapan çocukta değil 38 yaşında rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ediyorum yeğenim doğdu ay çok güzel bir görseniz. Allah razı olsun herkesten. Ufak bir güncelleme yapıp sormak istiyorum. Kayınvalidem ailemi yok sayıyor. Baya yani. Kasıtlı. Annemi aramamış hayırlı olsun diye. Arayacağınıda sanmıyorum ama 1 2 gün bekleyeceğim. Çok sormak istiyorum derdini sizce hata mı yaparım ?Görümce güzeli ❤
Ne şanslı bir yenge maşallah diyorum.
Bence sizin durumunuzu bildiği için hiç ayıp olmaz.
Bayramda görürsünüz.
O arada da görüntülü konuşursunuz.
- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
Bence bir gunlugune de olsa gidip görün gönülleri olsun. Bir kardeşin var aylardır gelip yeğenini göremedi demesinler kimse yaşadığınızı bilmez der. Bayramda tekrar gidersinizSelam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.
Ay güzel olmaz mı ya nasıl tatlıdır dünyanın en masum şeyleri onlarTeşekkür ediyorum yeğenim doğdu ay çok güzel bir görseniz. Allah razı olsun herkesten. Ufak bir güncelleme yapıp sormak istiyorum. Kayınvalidem ailemi yok sayıyor. Baya yani. Kasıtlı. Annemi aramamış hayırlı olsun diye. Arayacağınıda sanmıyorum ama 1 2 gün bekleyeceğim. Çok sormak istiyorum derdini sizce hata mı yaparım ?
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun
İşte böyle iyi insanlara da böyle kvler düşüyor.
Anlıyorum sizi benim kv gibi.
Ben yok sayıyorum inanın hiç muhattap olmuyorum.
Görüştüğümde de soğuk davranıyorum.
Bende doğum yaptığımda annem vefat etti öyle talihsiz bir şey yaşadım.
Ve beni bir kez bile bir şeye ihtiyacın var mı diye aramadı.
Bende o büyük bir ameliyat geçirdi sadece telefonda geçmiş olsun dedim onun aşında ziyaretine de 2 ay sonra falan gittim o arada hiç aramadım.
Tepkimi onun davrandığı gibi davranarak gösteriyorum.
Anlıyor mu bilmiyorum ama konuşarak bir şeyler çözebileceğim biri değil.
Siz de bir şeyler değişir mi konuşursanız?
Canım benim sağolasın. mutlu olsunlar diye çiçek gönderdim yengeme. Yengemin “ bak halası biz iyiyiz öpüyoruz seni” yazması yeter benim için.Ay güzel olmaz mı ya nasıl tatlıdır dünyanın en masum şeyleri onlar
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun
İşte böyle iyi insanlara da böyle kvler düşüyor.
Anlıyorum sizi benim kv gibi.
Ben yok sayıyorum inanın hiç muhattap olmuyorum.
Görüştüğümde de soğuk davranıyorum.
Bende doğum yaptığımda annem vefat etti öyle talihsiz bir şey yaşadım.
Ve beni bir kez bile bir şeye ihtiyacın var mı diye aramadı.
Bende o büyük bir ameliyat geçirdi sadece telefonda geçmiş olsun dedim onun aşında ziyaretine de 2 ay sonra falan gittim o arada hiç aramadım.
Tepkimi onun davrandığı gibi davranarak gösteriyorum.
Anlıyor mu bilmiyorum ama konuşarak bir şeyler çözebileceğim biri değil.
Siz de bir şeyler değişir mi konuşursanız?
Kayınvalidemi inanın anlamıyorum. Bana bi o kadar iyi ama ailemi yok sayıyor. Sanırım ben kendimi düzelttiğim için iyi davranıyor aksi takdirde araya mesafe giriceğini biliyor. Konuşursam düzelir mi düzelmese bile rahatsız olduğumu bilir diye düşünüyorum.
Başın sağolsun Rabbim sabırlık versin anneciğinin mekanı cennet olsun bir parçası hep seninle hiç unutma
Çok teşekkür ederim amin inşallah Evet bizimle aslında değişik bir duygu sanki yaşıyor gibi.Canım benim sağolasın. mutlu olsunlar diye çiçek gönderdim yengeme. Yengemin “ bak halası biz iyiyiz öpüyoruz seni” yazması yeter benim için.
Kayınvalidemi inanın anlamıyorum. Bana bi o kadar iyi ama ailemi yok sayıyor. Sanırım ben kendimi düzelttiğim için iyi davranıyor aksi takdirde araya mesafe giriceğini biliyor. Konuşursam düzelir mi düzelmese bile rahatsız olduğumu bilir diye düşünüyorum.
Başın sağolsun Rabbim sabırlık versin anneciğinin mekanı cennet olsun bir parçası hep seninle hiç unutma
O zaman konuş bence eğer iletişimi varsa sorardım bende.
Hem annen üzülmesin benim annem olsa aramadı diye kafasına takardı
Rahatsız olduğunu ya da bu duruma üzüldüğünün farkına varır.
Aslında diyorlar ki benim yaptığım gibi değil içinde kalıyor çünkü açık açık söylemekmiş doğru olan.
Senden çıkıyor sen rahatlıyorsun.
Birkaç gün bekleyip ara sor olmadı.
Acaba ben tepki göstermiyorum ya da bilmiyorum sanıyor da bu durumu o yüzden mi rahat diye düşünüyorum. Beni dıdılarının dıdısına doğuma hastaneye sürüklemiş insan dünürünü aramıyor bu artniyettir. Annemde şaşkın üzülüyordur elbette aramızda birşey de geçmedi diyor. İnsanlık güzelim ya. 7 yıl torun hasreti geçmiş bir kadını o kadar çok kişi aradı ki. İnsanlık değil bu.Çok teşekkür ederim amin inşallah Evet bizimle aslında değişik bir duygu sanki yaşıyor gibi.
O zaman konuş bence eğer iletişimi varsa sorardım bende.
Hem annen üzülmesin benim annem olsa aramadı diye kafasına takardı
Rahatsız olduğunu ya da bu duruma üzüldüğünün farkına varır.
Aslında diyorlar ki benim yaptığım gibi değil içinde kalıyor çünkü açık açık söylemekmiş doğru olan.
Senden çıkıyor sen rahatlıyorsun.
Birkaç gün bekleyip ara sor olmadı.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Bayramda eşin yine köy demesin? Kesin abinlere gideceksiniz değil miSorma cemoş sarık ayağımda işe gittim ben biliyor musun ? Haftalık 100 kişiyi arayıp randevularını değiştirdiğimde zaten daha çok yoruluyorum. Yerime kim bakıcak. Patronla bir de onun gerginliği. Bir de benim kayınvalidem hala ne yengemi tebrik etti ne de annemi. Annemi aramadı bile. Bir yandan da istiyorum ki bağlı olduğumuzu bilsinler.
Kurbanda der ama ramazan bayramında diyemez. Geçen senede 2 bayram gitmedim ramazanda günü birlik gezi yaptık. Kurbanda der ama senede 1 köyüne gitmek hakkıymış. Ben yeğenimi göreceğim ramazan bayramı en uygun zaman. Nasıl istersen öyle olsun dedi. Takısınıda hazırlayalım dedim hatta. Peşimize takılan olursa bu sefer cidden ayrı bilet alırım :)Bayramda eşin yine köy demesin? Kesin abinlere gideceksiniz değil mi
Farkındadır muhakkak.Acaba ben tepki göstermiyorum ya da bilmiyorum sanıyor da bu durumu o yüzden mi rahat diye düşünüyorum. Beni dıdılarının dıdısına doğuma hastaneye sürüklemiş insan dünürünü aramıyor bu artniyettir. Annemde şaşkın üzülüyordur elbette aramızda birşey de geçmedi diyor. İnsanlık güzelim ya. 7 yıl torun hasreti geçmiş bir kadını o kadar çok kişi aradı ki. İnsanlık değil bu.
Erkek anneleri nedense kız annelerine hep bir tepkili hep davranışlarının altında bir şeyler arıyor.
Bence konuşmalısın annen için en başta.
Çok iyi niyetlidir eminim ki kesinlikle aramalı.
Gerçi her erkek annesi değil..Farkındadır muhakkak.
Erkek anneleri nedense kız annelerine hep bir tepkili hep davranışlarının altında bir şeyler arıyor.
Çevremde o kadar güzel örnekler var ki bu konuda bazen imreniyorum
- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.372
- 798
Bence taşı gediğine koymak için beklemelisin. O sana laf soktuğunda yapıştıracak cümlen hazırda dursun.Teşekkür ediyorum yeğenim doğdu ay çok güzel bir görseniz. Allah razı olsun herkesten. Ufak bir güncelleme yapıp sormak istiyorum. Kayınvalidem ailemi yok sayıyor. Baya yani. Kasıtlı. Annemi aramamış hayırlı olsun diye. Arayacağınıda sanmıyorum ama 1 2 gün bekleyeceğim. Çok sormak istiyorum derdini sizce hata mı yaparım ?
Zor sakinleştim Zemheri. Bu farklı ya herşeyi anlarımda hayırlı olsun denmemesini anlamam. Bak düşman bile sevindi aradı kaynanamda tık yok. Neden yapıyor biliyor musun benden kaynaklı aile düzenleri bozulduğu için. Prenses kızı hasta olmuş. Eşime akşam laf soktu “ kardeşin hasta kaç gündür neden uğramıyorsun” diye. Ulan senin kızın bayramda abisinin evine gelmemiş bi senin kızın mı hasta. Bizde hastaydık eşimde hastaneye gittik ben yatak döşek yattım bi senin kızın prenses ayağına gidicez hanımefendinin. Yarası var ondan aramıyor annemi banada yalandan iyi davranıyor.Bence taşı gediğine koymak için beklemelisin. O sana laf soktuğunda yapıştıracak cümlen hazırda dursun.
Eşime akşam sağol canım aramışsın abimi babanda aramış dedim. Eşek değiliz saçmalama aranıcak tabi dedi. O zaman annesi eşek oluyor :) zamanı gelsin taşı oturtucam Elbbet Allah büyüktür.
Bi kaç gün geçsin bakacağım canım. Kaynanam ne zaman şuraya gitmemiz derse gelmiyorum diyeceğim. Önce annemi ara sen selam verde ben akrabalarına sonra saygı gösteririrm.Farkındadır muhakkak.
Mesele insanlık. Görümcemi sevmem etmem mesafeliyimdir ama selamımıda veririm konuşurumda. He bana göre onunda bana hayırlı olsun demesi gerekiyor ama demeyecek umrumda değil demeyebilir çünkü öyle bi samimiyetimiz yok demiş dememiş banane. Kaynanam öyle değil ama anneme yapılan haksızlık ve saygısızlık var. Erkek ailesi ya kız ailesini dışlıyorlar aklı sıra.Gerçi her erkek annesi değil..
Çevremde o kadar güzel örnekler var ki bu konuda bazen imreniyorum
Bu sevmekle ilgili değil söylediğin gibi.Mesele insanlık. Görümcemi sevmem etmem mesafeliyimdir ama selamımıda veririm konuşurumda. He bana göre onunda bana hayırlı olsun demesi gerekiyor ama demeyecek umrumda değil demeyebilir çünkü öyle bi samimiyetimiz yok demiş dememiş banane. Kaynanam öyle değil ama anneme yapılan haksızlık ve saygısızlık var. Erkek ailesi ya kız ailesini dışlıyorlar aklı sıra.
İnsanlıkla ilgili.
Umarım ararlar
- 20 Ekim 2018
- 2.327
- 3.699
- 133
Çok ince düşünceli siniz nasıl takdir ettim sizi vala benim görümce daha benim bebeğimi ne aradı hayırlı olsun diye nede görmeye geldi valla böyle insanlar kaldimi diye hep merak ettim varmışSelam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.
Üzülmeyin kızlar benim görümcemde aynı. Kaynanamda. Ben kötü olmak istemiyorum hastaneye çiçeğine kadar gönderdim. İyilikten zarar gelmezÇok ince düşünceli siniz nasıl takdir ettim sizi vala benim görümce daha benim bebeğimi ne aradı hayırlı olsun diye nede görmeye geldi valla böyle insanlar kaldimi diye hep merak ettim varmış