- 7 Ağustos 2016
- 3.439
- 7.151
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın bunuda düşünüyorum. Bir görümceye göre fazla anlayışlıyım. Teşekkür ederm :)Eşinle gitmemek daha iyi.
Yani gelinin kardeşi olsan neyse de kadının yirmisimden sonra tanıdığı, on saatlik uzaklıkta gorumcesisin. Yetmeidgi gibi bir de bu virüs devrinde hastanede çalışıyorsun.
İnan ki kimse seni yanında istemez. Zaten bebekler hassaslar,mikroba savunmasizlar
Hele ki kocanı aslaaa istemez. Kadın memesini açacak, gazi olacak bilmemne. Ne işi var evde yabancı bir erkeğin?
Hiç ayıp mı diye düşünme, git bayramda güzel güzel sev. Hem o zamana kadar aşıları da tamamlanır bebeğin, bağışıklığı güçlenir.
Benim bir tanecik ablam var, aramız da iyidir. o bile yatıya istemedi beni ya da annemleri. Kocaisyla baktı bebeğine. Opmemiz falan komple yasaktı. Ki o zaman koronanon k'si yoktu. Eşinin hastanede çalışan kardeşi yanına kocasını da alıp onca yoldan gelse kavga çıkarırdı kesin:)
O yüzden sakin gidip de fazlalaik olma
Ay hadi hayırlı olsun hala olmak çok güzel, cnm ben olsam bayramda tek giderim eşimi götürmem, belki yengen rahat etmez eşinin yanında, ya da esin seni bırakıp bir gün kalıp dönsün, doğum ve lohusalık zor süreçler...Selam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.
Kurban bayramında ne yapmış ki demeye korkuyorum…Lütfen görümcenin, kayınvaldenin, kayınpederinin takılmasına bu defa engel ol. Kurban bayramı gibi olmasın
Sorma cemoş sarık ayağımda işe gittim ben biliyor musun ? Haftalık 100 kişiyi arayıp randevularını değiştirdiğimde zaten daha çok yoruluyorum. Yerime kim bakıcak. Patronla bir de onun gerginliği. Bir de benim kayınvalidem hala ne yengemi tebrik etti ne de annemi. Annemi aramadı bile. Bir yandan da istiyorum ki bağlı olduğumuzu bilsinler.Bence 5 -6 ay uzun bir süre.
Hemen gidemiyorsuniz haklı sebebinjz var ama 1 ay sonra en azından bir günlük gitmeye çalışın.
Bayramda da gidersiniz sonra onlar belki gelir en azindan yılda 1-2 kez görüşmüş olursunuz.
Bir gunlugune gittiğinizde eşiniz olmasa da olur bayramda beraber gidersiniz.
Bu çalışma şartları zormuş böyle zamanlarda daha zor olmalı.
Kolay gelsin.
Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim görümcem arka sokaktan bayramlaşmaya bile gelmiyor ama ben öyle olucak değilim. Yengemin kız kardeşleri abla gibi severler beni. Yengem doktordan çıkınca mesaj atar bak halası diye. Elimden geldiğinde arar sorarım. Siz üzülmeyin sakın bazı insanların derdi bizimle değil kendisiyle.Ben görümcemi bir buçuk yıldır hiç görmedim, benimle tanışmak bile istemedi.
Sizinki görümcelikte kaçıncı evre:)
Kıskandım yaa.
Bu arada bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Lalem. Rahat etsin diye babamı göndermiyorum. Kızcağız kayınpederinin yanında rahat olamaz. Babamada derim görmeyiver hemen torununu. Düşünüyorumda ama bir yandan da uzun süre gitmemek içimde ukte bırakırmı diye düşünüyorum. Allah izin verirse bayram kesin zaten bayramda kapılarını çalan yok tekler.Canım kardeşim.
Ne var canım bunda ayıp olacak?
Gönüller bir olsun yeter.
Zaten çok büyük salgın var diyorlar, gitmesen daha çok mutlu olurlar bence.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat bayramda eşimle gitmek durumundayım kendi arabamızla. 5 ay olucağı için kimse rahatsız olmaz değil mi ?O zaman bence pazartesiyi alip 2 gun > 1 gun. Tabii illa doguma gitmek isterseniz. Bence bayrama gitmek de olur, hem bebek ele avuca gelmis olur.
Nasılsınız ? İyisinizdir umarım. Biliyormusun kayınvalidem anneme hayırlı olsun bile demedi. Bırak takılmalarını sağlamayı bayramda ailemi alıp gideceğim:)Sağlık çalışanısın ve bebeklerin bağışıklığının oluşması için zamana ihtiyaçları olduğunu biliyorsun, yengen de senin çalışma şartlarını biliyor. Hediyelerini göndermişsin, sık sık da telefon ile konuşursun. Bayramdan önce fırsat yaratabilirsin gidersen güzel olur, en kötü ihtimal bayramda gidersin yada eşinle gidersiniz. Lütfen görümcenin, kayınvaldenin, kayınpederinin takılmasına bu defa engel ol. Kurban bayramı gibi olmasın
çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSaglikla gelsin bebek bence öyle bir gün gidip gelmektense zamaniniz olunca gitseniz sizin icin de rahat olur. Sahsen görümcem 5 ayinda gelse alinmam. Keske herkes sizin gibi düsünceli olsa.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat bayramda eşimle gitmek durumundayım kendi arabamızla. 5 ay olucağı için kimse rahatsız olmaz değil mi ?
Sağolasın gunces. Ramazan bayramında da ailesi kesinlikle memlekete gidecektir ve takılıcaktır bu sefer cahillik yapmayacağım. Hayırlı olsun bile denmemiş ne anneme ne aileme bir kere aramamışlar ne işleri var ? Önce aileme saygıyı öğrensinler.Bayramda gitmis olman ayip olmaz keyfi bir durum yok ortada ama bu sefer sadece esinle birlikte gidin. O kadar zaman sonra gidince bence esinle birlikte git. Saglikla dogsun insallah.
Bayramda git kanarya, hem bebek ele gelsin, hem sen rahatça gör sev. Şimdi iki nine yanındayken sana ihtiyaç yok, günlük görüntülü ararsın. İznin olmadığını biliyorlar gönül koyacaklarını sanmıyorum hediyeleri de göndermişsin zatenSelam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Ben yeğenimi görmeye bayramda gitsem ayıp etmiş olurmuyum ? Eşimle birlikte gitmem mi icab eder yoksa tek mi gitmeliyim ? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz ? Bayramda yeğenim 4 5 aylık olucak hala olarak 5 aydır görmeye gitmemek nasıl olur ?
Diğer bir seçenek ise 1 gün hasta randevularını boşaltıp 1 günlüğüne gidip görüp gelmek var. Hediyelerimi götürdüm annemlede göndereceğim doğumda yengeme çiçekte yaptıracağım ama gidemiyorum yani işim çok stresli. Bir de uzun yıllardır bebek bekliyorlar yani ilk torun ilk halalığım.
Sen görümce olduğuna emin misin yok sen bebeğin teyzesisindir halası olamazsin ben hiç bu kadar düşünceli bir görümce görmedim deSelam kızlar nasılsınız ? Aslında çok güzel bir durum olmakla benim o sevinci yaşayamayacağım bir konu. Tanınmamak adına detaya girmeyeceğim. Abimler yaklaşık olarak 8 10 saat uzaktalar. Allah nasip Ederse yakın zamanda hala olacağım. Tek başlarına yaşıyorlar ondan kaynaklı sezeryana karar verdiler 2 annede gidiyor. Ben işyerimde tek çalışıyorum ve sağlıkçıyım. Hastaların randevularını ertelemek ya da iptal etmek gibi bi lüksüm yok 4 yılda 1 kere izne çıkabildim. Hasta olduğumda rapor alma lüksümde yok tekim çünkü.
Yok kız ne işimi babamı bile göndermedik kız rahat etsin diye. Kardeşi sordu geçen de bi kötü hissettim insan yeğenini görmeye gitmez mi diye kızıyorum kendime.Sen hastanede çalışıyorsun zaten canım gitmemen çok daha iyi olur . Böylece anlat dört beş aylıkken eşinle gidersiniz sezaryandan sonra on gün doğru düzgün oturamiyor insan. İlk yirmi gün göğüsler açık çocukla birbirine alışmaya çalışıyor . O yüzden eşin zaten ilk iki ay hiç olmaz gitmesi