Yazlığı olanlar??

Bu yazlık işi zor o bağlamda. Çağırmazsanız ayıp oluyor. Bazen siz çağırmasanız da kendi kendini davet edenler oluyor. Velhassıl tatil olmuyor. Ben önceleri yazlığı olup da tatile çıkanlara şaşardım. Şimdi anlıyorum. Ben ilk seneler çok zorluk çektim paraladım kendimi, sonra akıllandım, hizmeti beğenmeyip "tatilim ziyan oldu" diyen bile çıktı. 5 yıldızlı tam pansiyon beleş otel işletiyoruz sanki. Ben artık çok samimi olup da bana yardım etmeyecek insanları çağırmıyorum. Gelirlerse de hizmet etmiyorum, aha mutfak, aha deniz, aha teras, kim ne istiyorsa yapsın. Memnun kalmayan da otele gitsin.

Ay hatırladım siz her şeyden şikayet eden üyesiniz
Örneğin: Bir kaç konunuz evle ilgiliydi. Her seferinde sayfalarca şikayet edip evden taşınmamıştınız.

Bir konunuzda da oğlum durmuyo gezemiyorum uyuyamıyorum demişsiniz.

Ben bu bebekli annelerin gezicem gezerdim gezeyazdım gezmek istiyorum hep gezicem en çok ben gezicem sadece gezicem tribini anlamıyorum.

Biri bana anlatabilir mi her gün her gün nereyi geziyorsunuz bebeksiz hayatınızda?

Bebek olunca bir şeylerin değişeceği çok bariz değil mi?

İnsan buna şikayet etmeye utanır ya Allahın gücüne gider elimden alır diye.

Neymiş oğlu varmış. Gezemiyormuş hergün..

Asla ama asla yazlık almam.Yazlik almak pişmanlıktır .Yazlığı olanlara sorun anlatırlar .Hep yazıllikcilarin olduğu bir tatil beldesinde doğdum büyüdüm .Biz yazlikci değildik ,zaten tüm eş ,dost akraba orada idi oralı olduğumuz için ama evinde havuzun varsa bile başa bela idi
Rezervasyon yapanlar vardı .Temmuzun ilk haftası biz geliriz hep diye .Kaç kişi yazligini sattı bu yüzden .Bir de misafiri de sevmiyormussunuz .Çok başınız ağrır.

Yazlık ha yazlık, aldık yazlık aldık,bizim de yazlık var,biz de yazlık aldık işte
Yazlık yazlık
Konuyu yazlık açmış sanki ,insan değil

Yazlık ha yazlık, aldık yazlık aldık,bizim de yazlık var,biz de yazlık aldık işte
Yazlık yazlık
Konuyu yazlık açmış sanki ,insan değil
Merhaba ben yazlik. Beni aldilar. Ama kv kisisi beni temizlemeye hic yardim etmedi bi de laf soktu. Bende cok kuduruk bi bebisko var bu yuzden bana baska kimsenin gelmesini istemiyorum. Bendeni olan varsa sahibime yardim etsin.

Benim yazdığım yok ama olsa da beni rahatsız eden kimseyi davet etmezdim. Ben güneyde çok turistik bir yerde yaşıyorum abimler, annemler kv vs bunlar dışında yine yakın olduğum bi kaç kişiyi çağırdım. Ama şunlarin idrakinde olan insanları çağırıyorum
1 ben hizmetçi değilim
2 burası da tatil köyü değil
3 herkes herşeyi kendisi yapar

Oğlum çok küçükken zaten evime kim geliyosa her şeyi onlar yapıyordu ben her şeye yetisemem , rahat edemeyen de gelmesin kafasindayim. Şimdi oğlum üç yaşında zaten sabah erken kalkıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum ama hep birlikte topluyoruz. Tatilte gibi yaşamak isteyen otele gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…