Yazlığı olanlar??

Aaa ama işin havası o baaaak biz yazlık aldııııık

Bizden bu denli rahatsızsanız neden burada konu açıyorsunuz?
Bakın siz şöyle yapın yazlığın havasını atmak istediğinizde arayın gözüne sokmak istediğiniz kişiyi diyin ki biz yazlık aldıııık gel de gör hayırlı olsun de! Ama geldiğinde telefonla oynamak yasak, bebişe bakacaksın, yemek yapacaksın, temizlik yapacaksın, sabah kendi kahvaltını kendin hazırlayacaksın ben güzellik uykumdayken rahatsız etmeyeceksin, ben denize gidip eğlenecem sen bebiş bakıp çöpleri atacaksın,benden bir bardak su bile istemek yasak hiçbir şartta ben birşeye el sürmeyecem en önemlisi de hayvan gibi kapı kapatmayacaksın
Hah bunları söyleyin insanlar ona göre gelsin nazi kampına

Çok çağırmak istiyorsanız illa yazlıkta sizin olmanıza gerek yok özel eşyalarınızı kaldırın. Bir haftasonu anahtarı verin gitsinler kendileri erzaklarını alıp yemeklerini, temizliklerini kendileri yapıp tatilini yapsınlar.

Yazlik akraba toplanma alani degil. Lafi gecince davet edersin akli basinda olan 15 aylik bebekli eve misafir Gelmez. Gelen olursa da siz bebek rutininize gore hareket etsin gelen de size uysun.

Aynı benim görümce ya anasız hiçbişey yapamaz..Allah kayınvalideme sağlıklı ömür versin inşallah

İlk yazlığı alınca eşimin bütün akrabaları üşüşdü
Kayınpederimin 80lık halası bile benle kanka olmaya çalıştı
2 tane Misafir yatak odamız var yazlıkta
Hepsi ben kalırım sen kalırsın muhabbetini yaptı
Gülüp geçtim, hiç birine yüz vermedim
Kendi sevdiklerim dışında kimseyi ağırlamiyorum yatılı
Arada mangala, çaya gelenler başımla beraber ama yatılı istemem kendi ailemiz ve arkadaşlarım dışında
Gelen giden çok oluyor ama tadıda öyle çıkıyor, kafa dengi olduktan sonrada gelsinler zaten
Biz yazlıkta kaldığımız sürece haftada 6 gün yardımcımız var o açıdan rahatız ama tabii gelen kişilerde yeri gelince toplamaya kaldırmaya yardım etmese bende kabul etmem kimseyi
Ben kimseye hizmet etmek için yapmadım orayı, kimseyede gereğinden fazla yüz vermem

iyide burda ruhunu rahatlamaya mı yazdın anlamdım eltinin esinin kardesinin ne isi var bide kaynana direk suratına dicen annem senin gibi iskembe buyutmuyor burda elim kolum oluyor üstüne rahat ediyorym daha evi yeni almısın milleti davet ediyorsun direk eltine de cocuk daha kücük valla hic yetisemiyorum annem olmasa evin tadını cıkaramam de cekıl kenera bu kadar

Ya mavi bu dünyada sana yardım edecek ve laf anlatabilecek biri yok. Senin çocuğun ekstra hareketli değil olması gerektiği gibi sen bunu bi kabullensen inan her şey daha kolay olacak. Bebeğini uyutinca uyu mecbur onlar kalkınca bakacak aa uyuyo bi çay koyalım dicek belkide hazır olacak kahvaltin niye daha bisey olmadan onun sıkıntısına giriyorsun. 2 gün uyumazsan ölmezsin korkma seninle 1 gün arayla doğum yaptık benimki sabaha kadsr saat başı emmeye kalkiyo sabahta 7 buçukta ayakta ve ben uyumuyorum öğlen uykularında bi çocuğum daha olduğu için çok şükür hayattayım :) neyse benim yazligim yok ama bi.fikir anlarsan. 2 tane oğlum var büyük konuşmak istemiyorum iyi aksamlar

Benim oğlum saat başı kalkiyo ben bu kadar uykusuzluktan dem vurmadım bende sanıyorum ki sabaha kadar uyumuyo ondan uyuyo uyuyunca vay be ne dertler var

Kayınvalidenize Allah sağlık versin. Yalnız hazır isterken , Allah görümcenize de kendi kendine yetmeyi nasip etsin de diyelim ki ; annesi de nefes alsın bence.
Yani gorumcem konusunda zaten umut yok 44 yıl kendine yetemeyen insan bu saatten sonra yetemez herhalde...aynen konu sahibi gibi anasi olmasa toparlayip çöpünü bile atamaz...
Bence biraz aileler çocuklarını bu duruma getiriyor, daha çocuk han demeden hamam yapiyorlar, ilerde de aynen devam ediyor, toplum olarak çocuklarımıza "sen kendi kendi kendine yet yavrum,beni bi sal "demek zor geldiği için bu sekilde prens ve prensesler yetisiyor maalesef

Ay diğer konularınıza da baktım da tam düşman başına denilecek bir insansınız.
Çocuk yapmışsınız elalem baksın diye. Çalışan kayınvalide anne amca herkes çocuğa baksın siz çocuksuz gezin istiyorsunuz. Bu kadar zor gelecekse yapmasaydınız. İş yapmayı sevmiyorsunuz tembelsiniz ama başkasından iş bekliyorsunuz. Misafir sevmiyorsunuz ama işiniz düşünce gelsinler iş yapsınlar istiyorsunuz.
Çok bencil tembel insan gördüm ama sizin gibisini görmedim. Yok artık diyorum çevrenize sabır diliyorum gidiyorum

Yazlık iyi fikir değil sürekli misafir geliyor ondan sonra bir o eve taşın bir bu eve mantıksız bir yatırım anca tatili uzun olanlar şehre yakın olanlar birde emekliler için mantıklı olabilir.eskiden bizdede vardı sorunu misafiri bitmezdi sattık kurtulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…