- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Sen hem beni sevmiyorsun hem de her açtığım konuya yorum yapıyorsun ben sevmediğim insanla muhattap olmazdım kalbim kötüyse anca onunla uğraşmak için gıcıklık olsun diye her gördüğüm şeyde kötülük olsun diye kotu seyler yazardım .. hayret bu sefer normal bir yorum yazmışsın sağolasın ..Maviiiii:) hic degismemissinn 2021 mart annelerinde seninle cook güzel ( ?) anılarımız oldu bak benim 2 yaşında kızım varken ikiz kizim daha oldu ben bu kadar dertli olmadım.
Meseleleri mesele haline getirmezsen ortada mesele mesele kalmaz.Yazligim yok evime 3 çocukla misafir çağırmam gelen de benden exra bi muamele beklemez kusura bakmaz.yemekse yaparım yemeği sofrayı kaldırırlar çocuğun uykusu mu geldi benim geçmem lazım der geçerim uykum mu var gelen el değilse yq yorgunum bende az dinlenicem der uyurum. Tek hareketli ayakta yiyen mızmızlık yapan çocuğu sen dogurmadin haa..
Kaynanan hamileyken de ev taşırken de yenı eve yerlesirken de yabancı gibiydi ben bilmiyorum bu nasıl aranızın iyi olma hali kaldı ki iyi olan dünür dünürüyle s.dk yaristirmaz işbirliği yapar. Sana kalsa kimseyi çağırmazsin ama kocan biraz laftan halden anlamayan biri önce ona yazliginiz ve olası felaketleri(?) Anlatman lazım. O da cok zor yani bilemiyorum asıl zorluk senin bakış açında bence değişmeye çalış
O grupta mütemadiyen actigin her tekrarlı konuda insanlar seni hep alttan aldı doğru yönlendirme yaptı ve sen yine burdaki gıbı söyleyip söyleyip bizi dertli ettin ve hic cevap dahi vermeden bikac gün sonra yine aynı şeyleri gündeme getirdin.Sen hem beni sevmiyorsun hem de her açtığım konuya yorum yapıyorsun ben sevmediğim insanla muhattap olmazdım kalbim kötüyse anca onunla uğraşmak için gıcıklık olsun diye her gördüğüm şeyde kötülük olsun diye kotu seyler yazardım .. hayret bu sefer normal bir yorum yazmışsın sağolasın ..
Ayrıca bebeğim mızmız değil uykusu da problemli değil sbaaha kadar deliksiz uyuyor sadece fazla hareketli o da normal erkek bebek ..
Oglumdan şikayetim yok sadece uykuyu çok sevdiğim için bana ne kadar o uyusa da yetmiyor ondan söyleniyorum .. kişilik olarak fazla şikayetçi biriyim maalesef .. ama sizin sandığınız gibi kötü bı insan değilim ordada çokca yanlış anlaşılmalar oldu .. neyse geçti gitti ..
O grupta çokça yanlış anlaşıldım normal hayatta kimse bana sizin gruptaki gibi muamalede bulunmadı çünkü herkes beni sever her gittiğim ortamda hemen arkadaşım olur ve herkes beni gerçekten server .. ama forumda böyle bişey oldu maalesef
Anlatmak istediğim başka bir şeydi aslında.Ailem kendi yardım amaçlı geldi ben şunu şunu yap demedim bir ayrıca bebeklik dönemi ilk üç yıl ya hani bilmem siz bu konuyu biliyomusunu
Evet, annem evine arkadaşlarımı soktum diye enikonu dövmüştü bir defa hatta. Tabi eski insanlar gibi olamazsınız ama misafire alerji beslemeyin, onları işe dahil etmeyi öğrenin. Pasif direniş ve şikayet bir şeyi çözmez, misafir güzeldir ya, hep ediyle büdü gibi oturulmaz, eve farklı soluklar da lazım.Gayet güzel yetisiyo merak etme sen çok ezik hissetmiş olablrsin kendini benim çocuğum öyle olmayacak
valla yorumların yüzde 99 u doğru eleştiri yapmış size.ama tabii istediğiniz ponçik yorumlar gelmeyince kıdın kıdının dişmanı dersiniz.saygı göstermediğiniz insanlardan saygı beklemeyin.kaynananız mesela bunlardan biriYorumlar gerçekten çok garip ya her telden çalıyor
Bak kınamıyorum ama 8 ay çektik o zaman anlamıyorduk bikac takıntısı vardı hem kendi h em evi vs sürekli aynı şeyler millet kırmıyordu inan sürekli hepimiz hamile hamile telkin ediyorduk cevap vermiyordu kaç gün sonra aynı konular kaç büyük kaosa sebep oldu şimdi gene sen beni sevmiyordun dicek de zor çok zor 380944358066 bilinmezli bir denklemvalla yorumların yüzde 99 u doğru eleştiri yapmış size.ama tabii istediğiniz ponçik yorumlar gelmeyince kıdın kıdının dişmanı dersiniz.saygı göstermediğiniz insanlardan saygı beklemeyin.kaynananız mesela bunlardan biri
Senin anlatmak istediğini gayet anladığımı düşünüyorum.Benim anlatmak istediğim şey farklı .. ama senin anladığın bambaşka ..
Yazlık adi üstünde tatil yeri ya her gelen kendi işini kendisi yapsın evi kendi evi gibi görüp misafir gibi kendini görmeyip her işi ortak şekilde yapsın üstüne düşeni yapsın mesela birlikte yemek yapmak bulaşık toplamak vs vs ve anlayışlı olmak .. bütün yuk benim üstüme olursa yazlık tatil olayından çıkıp direk yük çekme durumuna geliyo .. onuda en basit uyku ile anlattım ama yanlış anlaşılmış tabi suç bende acele ile açtım konuyu anlatım o yüzden kötüydü ama burda herkes bı yerden linç linç linç yani yorumları okursaniz herkes bibderdini kusuyor ne diyelim yapacak birşey yok açtık konuyu bir kere
Onun ömrü şikayet eder eder akitir içini karşıyı sisirir desarj olur sonra hicbir sey olmamış gibi gelir acar gene. O kadar kişiydik birimizin ne cinsiyetini ne başka bir şeyiyle ilgilenmemistir bilmiyordur bile ama biz o zaman onun hayatını takintilarni ailesini kocasını didisini zibilyon kez ezbere bilirdikSenin anlatmak istediğini gayet anladığımı düşünüyorum.
Gelenin yardımcı olması ile çocuğun öğlen uykusunda bende uyuyorum, nasıl olacak diye düşünmen başka şeyler.
Oğlum kesintisiz uyuyor demişsin masallah diyeyim ama senin kadar çocuğundan şikayetçi olan başka biri kalmamış aklımda. Çogu üye böyle düşünüyordur muhtemelen, neden acaba? Linç ekibi olduğumuz için mi? Yoksa herkesin yaşadığı şeyleri sürekli şikayet eder hâlde olduğun için mi?
Annen olmasa evde yerleştirmeyecektin yalan mı? Rahatına düşkünsün fazlasıyla, bu tek başına bizi yine ilgilendirmez ama sürekli şikayet eder şekilde konu açarsan, alacağın cevaplar bunlar. X
Burada en rahatsız olduğun konulardan biri, konu açıp açıp giden, günler sonra siniri, yaşadığı olayın etkisi geçince bir iki yorum yazanlar zaten. Madem yorumlara cevap yazmayacak sadece şikayet edeceksin konu açma, ağlama duvarı değil ki burası.Onun ömrü şikayet eder eder akitir içini karşıyı sisirir desarj olur sonra hicbir sey olmamış gibi gelir acar gene. O kadar kişiydik birimizin ne cinsiyetini ne başka bir şeyiyle ilgilenmemistir bilmiyordur bile ama biz o zaman onun hayatını takintilarni ailesini kocasını didisini zibilyon kez ezbere bilirdik
Burada en rahatsız olduğun konulardan biri, konu açıp açıp giden, günler sonra siniri, yaşadığı olayın etkisi geçince bir iki yorum yazanlar zaten. Madem yorumlara cevap yazmayacak sadece şikayet edeceksin konu açma, ağlama duvarı değil ki burası.
Konu sahibi bunun için ideal örnek :)
Herşeyden şikayet ediyor, etrafında herkes ona yardım etsin istiyor, bunlar yazılınca linçlemiş oluyoruz.
Onun ömrü şikayet eder eder akitir içini karşıyı sisirir desarj olur sonra hicbir sey olmamış gibi gelir acar gene. O kadar kişiydik birimizin ne cinsiyetini ne başka bir şeyiyle ilgilenmemistir bilmiyordur bile ama biz o zaman onun hayatını takintilarni ailesini kocasını didisini zibilyon kez ezbere bilirdik
2021 mart annelerine damga vurmuştu ne diyorsun usenmeyen okusunNasıl bunaldıysanız satırlardan direk hissediliyor
Kayinvalidenin sık sık evine geldiğinden de dert yanıyordu öncesinde.Hayır Hayvan gibi kapıyı kapattın dediğin ve küfürleştiğin kayınvalidenin yazlığa gelmeye bayıldığını hiç sanmıyorum ya.
Bdv' ye açtığı konular bize yetiyor, sağol.2021 mart annelerine damga vurmuştu ne diyorsun usenmeyen okusun
Evet cok güzel yapar itinayla dert üretilir sloganı ve ic şişirme garantili eger şişmezse daha dertlisi gelir.O daha iyisini üretene dek en güzel son model dertler yine ondadırKayinvalidenin sık sık evine geldiğinden de dert yanıyordu öncesinde.
Şimdi de gelmiyor diye dertleniyor.
Mütemadiyen dertleniyor işte.
En iyi yaptığı şey bu sanırım.
Evet cok güzel yapar itinayla dert üretilir sloganı ve ic şişirme garantili eger şişmezse daha dertlisi gelir.O daha iyisini üretene dek en güzel son model dertler yine ondadır
Annesi babası varken para verir mi hiçYazlık aldığını duyunca aa bizde geliriz diyen beleşçiler sıkça belirecek etrafında.. Duymamazlıktan gelip konuyu değiştiriyorum. Yakınım olanı ben zaten davet ediyorum,beleşçiler kendini belli ediyor. Bahçe işleriyle düzenli ilgilenen bi abimiz var biz yokkende göz kulak oluyor ortama. Eşide biz gidince ev işlerine yardım için geliyor. Sizde bölgede bahçe bakım işleri yapan o bölgenin insanı birilerini bulursanız bi çok konuda rahat edersiniz.