Yazlığı olanlar??

Herkes farklı yorumlar yapmış herkes kafasına göre hiç yardımcı olmaya yönelik yok bilac tane hariç illa bı laf sokulacak bı biseyler denecekk yani diğer konular da da insanlara karşı hep böyle buradaki cogu üye o yüzden pek amaca yönelik olmuyor bence konuların cevapları..

Benim demek istediğim yazlıkta her gelen kendini misafir gihi görüp ayağına hizmet beklemek yerine kendi evi gibi herkes kendi işini kendi yaparsa bana da yük oolmamis olur ..
Kaynanam tabi yardım etmek zorunda değil ama kendi işini de kendi yapsın bı zahmet
Sürekli 7 24 hizmet edemem ki ben de yorulurum insanım ama o pek öyle değil anca oturup telde takılan bı tıp .. benim annem tam tersi .. ayrıca 15 aylık bebek çocuk mu oluyor ??
O da bebek durmuyor derken bebeği olmayan da var belki bilmeyenler vardır diye yazdım benimki ekstra hareketli. Buna bile bı ton çevire çevire yok çok garip surunuyormus diyenler var yani gerçektende nereden vuracaginizi şaşırmış bazıları .. nefret kin kusmayin buraya ..

Sen hem beni sevmiyorsun hem de her açtığım konuya yorum yapıyorsun ben sevmediğim insanla muhattap olmazdım kalbim kötüyse anca onunla uğraşmak için gıcıklık olsun diye her gördüğüm şeyde kötülük olsun diye kotu seyler yazardım .. hayret bu sefer normal bir yorum yazmışsın sağolasın ..
Ayrıca bebeğim mızmız değil uykusu da problemli değil sbaaha kadar deliksiz uyuyor sadece fazla hareketli o da normal erkek bebek ..
Oglumdan şikayetim yok sadece uykuyu çok sevdiğim için bana ne kadar o uyusa da yetmiyor ondan söyleniyorum .. kişilik olarak fazla şikayetçi biriyim maalesef .. ama sizin sandığınız gibi kötü bı insan değilim ordada çokca yanlış anlaşılmalar oldu .. neyse geçti gitti ..
O grupta çokça yanlış anlaşıldım normal hayatta kimse bana sizin gruptaki gibi muamalede bulunmadı çünkü herkes beni sever her gittiğim ortamda hemen arkadaşım olur ve herkes beni gerçekten server .. ama forumda böyle bişey oldu maalesef

O grupta mütemadiyen actigin her tekrarlı konuda insanlar seni hep alttan aldı doğru yönlendirme yaptı ve sen yine burdaki gıbı söyleyip söyleyip bizi dertli ettin ve hic cevap dahi vermeden bikac gün sonra yine aynı şeyleri gündeme getirdin.

Doğrudur seviliyorsundur bilemem ama maalesef en ufak şeyler dag oluyor sende ve hic gidim değişmiyorsun actigin konulara baksana grubu ordaki muhabbetleri hiç açmıyorum bile yeri değil , hep kaos hep kaos olmaz ki neyse bugün de ılımlı günümdeyim yine güzel yorum yaptım:)) kapiyi insan gibi kapatıp gidiyorum.........

Gayet güzel yetisiyo merak etme sen çok ezik hissetmiş olablrsin kendini benim çocuğum öyle olmayacak
Evet, annem evine arkadaşlarımı soktum diye enikonu dövmüştü bir defa hatta. Tabi eski insanlar gibi olamazsınız ama misafire alerji beslemeyin, onları işe dahil etmeyi öğrenin. Pasif direniş ve şikayet bir şeyi çözmez, misafir güzeldir ya, hep ediyle büdü gibi oturulmaz, eve farklı soluklar da lazım.

Yorumlar gerçekten çok garip ya her telden çalıyor
valla yorumların yüzde 99 u doğru eleştiri yapmış size.ama tabii istediğiniz ponçik yorumlar gelmeyince kıdın kıdının dişmanı dersiniz.saygı göstermediğiniz insanlardan saygı beklemeyin.kaynananız mesela bunlardan biri

Yazlik alinca dogal olarak mangal yakmak isteyen eş, dost gelmek istiyor. Et bizden, tatli bizden, gidenin arkasindan temizlik... Biz başa cikamadigimiz için bu haftasonu evde yokuz, musait degiliz vs diyorduk. Cok yakin akrabalara ise getirip, pisirip, toplayacaksaniz gelin dedik sakayla karışık. Cozum basit yani.

Bak kınamıyorum ama 8 ay çektik o zaman anlamıyorduk bikac takıntısı vardı hem kendi h em evi vs sürekli aynı şeyler millet kırmıyordu inan sürekli hepimiz hamile hamile telkin ediyorduk cevap vermiyordu kaç gün sonra aynı konular kaç büyük kaosa sebep oldu şimdi gene sen beni sevmiyordun dicek de zor çok zor 380944358066 bilinmezli bir denklem

Senin anlatmak istediğini gayet anladığımı düşünüyorum.
Gelenin yardımcı olması ile çocuğun öğlen uykusunda bende uyuyorum, nasıl olacak diye düşünmen başka şeyler.
Oğlum kesintisiz uyuyor demişsin masallah diyeyim ama senin kadar çocuğundan şikayetçi olan başka biri kalmamış aklımda. Çogu üye böyle düşünüyordur muhtemelen, neden acaba? Linç ekibi olduğumuz için mi? Yoksa herkesin yaşadığı şeyleri sürekli şikayet eder hâlde olduğun için mi?

Annen olmasa evde yerleştirmeyecektin yalan mı? Rahatına düşkünsün fazlasıyla, bu tek başına bizi yine ilgilendirmez ama sürekli şikayet eder şekilde konu açarsan, alacağın cevaplar bunlar.

Benim anlamadığım kaynana niye gelip sizi evinizi temizlesin ? Onun kendi bileceği iş yardım etmek isterse gelir istemezse gelmez. Ayrıca bu devirde madem yazlık alacak paranız var bir zahmet temizlikçi de tutuverin.
Gece gece sinirlendim yine yok kaynana bana yardım etmiyor , yok kaynana çocuğuma bakmıyor.Bu tip kadınlara dayanamıyorum artık İnsanların emeklilik planı rahatça evinde dinlemek de olabilir.Bir salın insanları ya.
Çağırmayın evinizi de kimseyi, kimseye de hizmet etmeyin, mis gibi tatiliniz yapın dönün.

Onun ömrü şikayet eder eder akitir içini karşıyı sisirir desarj olur sonra hicbir sey olmamış gibi gelir acar gene. O kadar kişiydik birimizin ne cinsiyetini ne başka bir şeyiyle ilgilenmemistir bilmiyordur bile ama biz o zaman onun hayatını takintilarni ailesini kocasını didisini zibilyon kez ezbere bilirdik

Burada en rahatsız olduğun konulardan biri, konu açıp açıp giden, günler sonra siniri, yaşadığı olayın etkisi geçince bir iki yorum yazanlar zaten. Madem yorumlara cevap yazmayacak sadece şikayet edeceksin konu açma, ağlama duvarı değil ki burası.
Konu sahibi bunun için ideal örnek :)
Herşeyden şikayet ediyor, etrafında herkes ona yardım etsin istiyor, bunlar yazılınca linçlemiş oluyoruz.

Hayır Hayvan gibi kapıyı kapattın dediğin ve küfürleştiğin kayınvalidenin yazlığa gelmeye bayıldığını hiç sanmıyorum ya.

Nasıl bunaldıysanız satırlardan direk hissediliyor

Hayır Hayvan gibi kapıyı kapattın dediğin ve küfürleştiğin kayınvalidenin yazlığa gelmeye bayıldığını hiç sanmıyorum ya.
Kayinvalidenin sık sık evine geldiğinden de dert yanıyordu öncesinde.
Şimdi de gelmiyor diye dertleniyor.
Mütemadiyen dertleniyor işte.
En iyi yaptığı şey bu sanırım.

Kayinvalidenin sık sık evine geldiğinden de dert yanıyordu öncesinde.
Şimdi de gelmiyor diye dertleniyor.
Mütemadiyen dertleniyor işte.
En iyi yaptığı şey bu sanırım.
Evet cok güzel yapar itinayla dert üretilir sloganı ve ic şişirme garantili eger şişmezse daha dertlisi gelir.O daha iyisini üretene dek en güzel son model dertler yine ondadır

Annesi babası varken para verir mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…