Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkadaşlar günaydın,

Eskiden bu kadar ters kalmıyordu saatlerimiz. Gündüz burda kimse yok gibi bir şey. Yazan olmayınca ben de aktif katılım sağlayamıyorum. Akşamları da işten çıktıktan sonra çok işim oluyor. Sonra da uyku saati geliyor. Siz de akşamları gece gibi aktif oluyorsunuz. Ne yapacağız bilmem.

A AklinYolu1 birşey sorcam emin olayım haksızlık olmasın
Menü bildiriminde _Makaron_ a 1 - verdim ya onu bı tekrar sorayım
Ertesi günü dün hiç birşey yemedigim için menü yazmadım haberiniz olsun demişti ona _ verdim
Hatta sormuştu sayılır mı diye bende olmaz Ogün girip bugün yemek yemeyeceğim diye yazman gerek ertesi gün bildirmek olmaz demiştim hatırladın mi

Onda verdiğim _ geçerli mi geçersiz mi emin olalım istedim haksızlık yapmış olmayalım eğer yanlış yapmissam

O gün sabah yiyemedim, öğlen yiyemedim o yüzden akşam yediğimi yazacaktım ama akşam da uyuyakaldim sabah uyanınca yazdım buraya dün menü bildirimi yapamadım çünkü durum buydu diye. Planlı olarak yememeye karar vermediğim icin yazamadım. Peşinen yazdiklarim da tutmuyor zaten. Sahur yaziyorum ama sahura kalkamıyorum mesela. 1 öğün yiyorum bu ara.

Zaten bu menülerin amacı birbirimizi görelim yanlislarimizi görelim düzen oturtalim diye
Diyetisyenin menü vermedimi ramazan için bebeytom uy kız diyete :)

Mesela ben yemeğe davet ediliyorum menüde ne var bilmiyorum olsada yemicem biliyorum ama sebze et veya salata birinden biri mutlaka vardır tahmin ediyorum gittim mi salata yerim deyip buraya onu yazıyorum

Menüde herşey varda ben ne yiyecegimi yazıyorum

Genelde ben sabah paylaşırdim biliyorsun Ramazan'dan önce yazayım ki ona uyayim diye

Tüm gün benimde yemedigim oluyordu bekliyordum akşama kadar belki yerim diye

Yemediysem bugün birşey yemedim kızlar yazıyordum .

Ben bugünün menüsünü yarına yazamam ozaman daha çok karışıklık ve haksızlık olur kuzum ozaman derim ki ben şimdiden 2 günü yazayım menüyü belki uyurum belki giremem derim olur mu öyle :) olmaz dimi :)

Tartı resmi nasıl Çarşamba yüklenmek zorundaysa günlük menü bildirmek de zorunlu gece 12 ye kadar vakit var üstelik

İnan benim netim yok param yok evimde değildim komşudan şifre istedim internetine bağlandım girdim menü bildirdim

Ya ben de diyorum ki planlı değildi uyuyakaldım yiyemedim tüm gün aç kaldım yiyecek bir şeyim olmadığı ve uyuyakaldığım için mecburen o gün bildirim yapamadım. Diyetisyene ben artık gitmiyorum ki. Onunla 80-79 kilo arasında sayıp durdum. Kendim yapmaya başlayınca 75 li rakamları gördüm. Yavaş da olsa kendi kendime daha iyi veriyorum. Planlanmış bir diyet listem yok. İşten çıkıp eve gidince duruma göre hazırlıyorum. Bazen uyuyakalıyorum. Bazen sahura hiç kalkamıyorum. Neyse yine de kafama göre bir planla yazarım uymazsa yapacak bir şey yok :)

Kız Fatma kız Muttapa7555 makas kazası yaşadığın için Ogün kk ya girememistin onda bile _ puan vermiştim sana :) menü bildirmedin diye
Evet ilk eksimle tanıştım ama haklıydın çünkü telaştan unuttum aklıma geldiğinde gece 3 dü ve zamanı geçti eksiyi aldım diye yazmadım hatta karışıklık olmasın sen rahat rahat eksiyi ver diye

Bende kendime az kalsın - vermek zorunda kalacaktim bı ara o sarma sardigim gün menumu yazdım sandım yazmamisim son anda fark etmiştim elim salçalı yağlı yazdım menumu

Selammm,

Kilo almis gorunuyorum o yuzden topige hic giresim yok. Hedefi birak 400 gram fark var. Aksama kadar yemesem hallolur mu bilemiyorum. Gune hindiba ile basladim. Bir daha ucuk hedefler yok . Stres oluyorum kilo aldiriyor bana.

Selammm,

Kilo almis gorunuyorum o yuzden topige hic giresim yok. Hedefi birak 400 gram fark var. Aksama kadar yemesem hallolur mu bilemiyorum. Gune hindiba ile basladim. Bir daha ucuk hedefler yok . Stres oluyorum kilo aldiriyor bana.
Gaz vardır, tuvaletin vardır, çişin vardır Ödem vardır sus tutmuştur. Stres yapma hiç.

mitsuomi menu bıldırımı yapmayarak benı hayal kırıklıgına ugrattın canım
Onun internet sorunu vardi canim ya. Cafeden gir dedim sohbet etmesen de olur demistim ama yapamadi galiba.

Kendi adima 7 kursa gidiyorum bu ara. Git gel pert oluyorum. Aklim burada yarismaya devam ama ... Bazen ayni senin gibi yaziyorum bakiyorum kimse yok mecbur cikiyorum.

Topiktekiler rahatsizlik gecirdi bu ara , boyle gitmez her zaman ama su an boyle. En azindan bildirimleri zamaninda yapalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…