- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.681
Git iç kız latteyi senin ki en masumu benim için iç hakkın vallaKiz sen hasta oldugun icin az da yiyorsun bugunlerde. Haftaya cabuk verirsin . Bende de oyle duraklama oluyor. Bi hafta duraklama bir hafta kilo verme gibi.
Baya bol keseden atiyorum ben. Gozum kupada degil,
İnsülin direnci şekerli ve karbonhidratlı beslenmekten dolayı olur. Onları yemeyi kesince düşüyor direnç. Ben de aynı oluyorum az ekmek ve şeker yiyinceBenim insulin direncimi ziplatan seyler bi ekmek iki tatli /meyve.
Insulin direncim biraz sakinlesince diyorum ki bi kereden bi sey olmaz. Hepte oyuna geliyorum yahu.Basit bi sandwich beni nerelere getirdi. Ustune yeme krizleri.
Chai latte de toz kisminda sekerli bir tad var , sonradan koymasalar da . O da beni mahvetti. Simdi ikisine de ara verdim. Insulin direnci ile kilo da verilmiyor. Yumurtayla aram yok. Iki haftadir aldim hep erteliyorum yapmayi.
Baska seyler canim cekmiyor benim ki hep yemek hep yemek.
Hani desem ki soyle adam gibi bi kacamak yaptim, o da yok.
zuhahahaha çok güldümBende hedefe hiiiç yakın değilim haftaya usturuplu atalım
oh bacım helal olsunKizlar nobete gidiyorum işlerim olur şimdiden tartımı vermwk istiyorum.Yuklenmedi lanet yine.Lucky ye gönderirim
62.8
Ramazanda acıkmayın diye kısamıyorum da.Hic rejim yapiyor gibi olmadim.Dun iki karnı yarık cok az pilav cacık yarim bardak kola aksam meyve 20 tane badem on tane çikolata kaplı draje.Sahurda patetes kızartması kaşarlı mantar birkac yudum ekmek ve reçel baska ekmek yok.
bi de Erol Taş kahkahası atsaydınKızlar
Hepiniz benden coookkkk çok zayıftiniz hatta sizin en şişman kilonuz benim hedef kilomdu
Yarışmanın başından sonuna baktığımda çoğunuz yerinizde sayıyor ben size yetiştim
Bu disko topu gibi olan şişko kadın ben size yetiştim
Şimdi gidip istediğiniz kadar yiyebilirsiniz buyrun yiyin.
Sırtlan gibi güldüm vallabi de Erol Taş kahkahası atsaydın
Ay yukarda yazdıklarını okurken hazırola geçecektim az daha. O kadar tırstımSırtlan gibi güldüm valla
Canım katmer yemeseydin harika bir gün geçirmiş olurdunya bana da el Nisoş. Vallahi az yiyorum ya. Sahura bile kalkamıyorum. Mesela dün akşam kıymalı yumurtalı ve bol soğanlı yemek yedim. Yanına azıcık katmer aldım anacım yapmış. Gerçekten azdı. 2 bardak da ayran içtim. Evdeki yemekten yiyorum günde bir öğün ama azar azar.
Canım katmer yemeseydin harika bir gün geçirmiş olurdun
Tadını biliyorsun daha önce çok yedin yeme
Farzet şeker hastasısin farzet çölyak hastasısin Allah korusun da demek istediğimi anladın dimi
Menülerin gayet sağlıklı ve güzelmiş katmer resmen linç etmiş gününü