- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
Sen yolla uygulayabileceğim varsa uygularımAyni hastaliklari cekiyoruz , Sana onerilerim olacak ama daha notlarimi birlestirmedim.
Gidicem canım eşimin iş çıkışını bekliyorumSen en iyisi dr git
Tedas yanlışlıkla elektriğimizi kesmiş !
Elektrik gidince burda suda olarak olmuyor kuyu suyu sitenin
Sabah 7 den beri su ve elektrik yok
Esim tedasta bu işlemi düzelttirirken arabanın camını patlatıp içerdeki tüm eşyaları (bilgisayar ve kabloları) kızımın oto koltuğunu çalmışlar
Üzüntüden hasta oldum sesim çıkmıyor
Zaten canım sıkkın diye yazmıştım bugünde üstüne bu tuz biber oldu
Çok yememişsin ki.Selam kizlar
Hic iyi hissetmiyorum. Dun gece 2 den 6 ya kadar yedim. Domates greyfurt badem bi kase corba gibi. Kendimi resetliycem bu hafta.
Bence çok değil yediklerinde sakıncalı değil çok sıkma canınıSelam kizlar
Hic iyi hissetmiyorum. Dun gece 2 den 6 ya kadar yedim. Domates greyfurt badem bi kase corba gibi. Kendimi resetliycem bu hafta.
Öyle olacak canım malesef çorba yapıp geçiştireceğim artık gittiği yere kadarcanım biraz pratik yemekler yapıp bolca dinlenecekssin
yoksa tekrarlar
İlk günden ofsayt diyorsun yani :))bende allahım kabul edrse bugün oruca başladım
akşam sahur soframı özenebözene hazırladım domates salatalık maydanoz yumurtamı haşladım
sonra yattım bi kalktım imsaka 5 dk var hemen evdekileri kaldırdım hemen acele bişeyler yedik
allahtan masayı yatmadan hazırlamışım yoksa yetişemezdik
Hazırladıkların belli zaten yakşaşık bişeyler yaz umarım ekmek çok yememişsindirmenüme sahur olarak ne yazacam bilmiyom kapış kapış ne yediysem
yiyecektimde vaktim yoktuHazırladıkların belli zaten yakşaşık bişeyler yaz umarım ekmek çok yememişsindir
İyi olmuş o zaman iftara da dikkat wt bak yarın nasıl eksi olcaksınyiyecektimde vaktim yoktu
Gece tartildigimda 61.5 sabah 62.5 ciktim. Farketti demek ki:) uzun donemde belki fazla degildi. Hep sinirdayiz. Bugun hep sivi ile gecistiricem.Bence çok değil yediklerinde sakıncalı değil çok sıkma canını
Bak iyi ki gitmissin. Gecmis olsun tekrar. Mineral kaybın olmus demek ki. Corba yogurt ayran sebze bol salata iyidir.Doktora gittim enfeksiyon kapmışım.
Bol sıvı yağsız tuzlu yiyecekler tüket dedi antibiyotik falan bi kaç ilaç verdi. Devamında isalde gelecek dedi oy naparım bilmem. Yatacaksın diyo hatun da 2 çocuk koca ev vallahi rezillik. Eşim çocuklara bakıyo çok şükür de yemek bulaşık ev bana bakıyo hadi hayırlısı