Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Diyette de yasak değil mi yaw diyette serbest ne çekiyor canın. Doktor dün tatlı yeme dedi bana normalde zaten yemiyorum evw geldim canım tatlı istedi eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktu hatun
Benim canim tatli istemiyor fatma, bu hafta karnim cok acti.

Artik yerinden hoplatmiycam bu insulin direncini. Yemek istiyorum resmen , hani 2 buyuk pizza olacak goturucem ve ac kalicam o durumdaydim. :KK45:

Gaz vardır, tuvaletin vardır, çişin vardır :KK70: Ödem vardır sus tutmuştur. Stres yapma hiç.
Senin hedef durumun nasil. Benimki yalan oldu. :KK53:

Daha tartılmadım ama dün fena değildi :KK70:
Benim insulin direncimi ziplatan seyler bi ekmek iki tatli /meyve.

Insulin direncim biraz sakinlesince diyorum ki bi kereden bi sey olmaz. Hepte oyuna geliyorum yahu. :KK70:Basit bi sandwich beni nerelere getirdi. Ustune yeme krizleri.

Chai latte de toz kisminda sekerli bir tad var , sonradan koymasalar da . O da beni mahvetti. Simdi ikisine de ara verdim. Insulin direnci ile kilo da verilmiyor. Yumurtayla aram yok. Iki haftadir aldim hep erteliyorum yapmayi.

Baska seyler canim cekmiyor benim ki hep yemek hep yemek. :KK37:

Hani desem ki soyle adam gibi bi kacamak yaptim, o da yok. :confused:

Benim insulin direncimi ziplatan seyler bi ekmek iki tatli /meyve.

Insulin direncim biraz sakinlesince diyorum ki bi kereden bi sey olmaz. Hepte oyuna geliyorum yahu. :KK70:Basit bi sandwich beni nerelere getirdi. Ustune yeme krizleri.

Chai latte de toz kisminda sekerli bir tad var , sonradan koymasalar da . O da beni mahvetti. Simdi ikisine de ara verdim. Insulin direnci ile kilo da verilmiyor. Yumurtayla aram yok. Iki haftadir aldim hep erteliyorum yapmayi.

Baska seyler canim cekmiyor benim ki hep yemek hep yemek. :KK37:

Hani desem ki soyle adam gibi bi kacamak yaptim, o da yok. :confused:
Bence maydonoz ve limonlu su detoksu yap odemdir o
Verirsin 400 Gr

Ikisi de yok evde. Limon almaya gittim dun yoktu domates aldim geldim.

Hindibaa ile idare ediyorum simdi.

Bugun vereydim iyiydi. Arti gormek istemiyorum cunku. :KK70:
Bazı dönemler oluyor öyle bende hedefime 200 gram uzağım oda evde elektrik su yok WC ye giremedim ondan :KK70:
Birde adet oldum olacam eli kulağında

Benim canim tatli istemiyor fatma, bu hafta karnim cok acti.

Artik yerinden hoplatmiycam bu insulin direncini. Yemek istiyorum resmen , hani 2 buyuk pizza olacak goturucem ve ac kalicam o durumdaydim. :KK45:

Senin hedef durumun nasil. Benimki yalan oldu. :KK53:
Ay bu hastalık iyi mi kötümü bilmem ama zordan yiyom ilaçlar için. Akşama yazarım menüye dw çok fena erik yemek istiyom ya yalana gerek yok yiyorum da oh yeşil yeşil

Kizlar nobete gidiyorum işlerim olur şimdiden tartımı vermwk istiyorum.Yuklenmedi lanet yine.Lucky ye gönderirim

62.8

Ramazanda acıkmayın diye kısamıyorum da.Hic rejim yapiyor gibi olmadim.Dun iki karnı yarık cok az pilav cacık yarim bardak kola aksam meyve 20 tane badem on tane çikolata kaplı draje.Sahurda patetes kızartması kaşarlı mantar birkac yudum ekmek ve reçel baska ekmek yok.

Kiz sen hasta oldugun icin az da yiyorsun bugunlerde. Haftaya cabuk verirsin . Bende de oyle duraklama oluyor. Bi hafta duraklama bir hafta kilo verme gibi. :KK19:

Baya bol keseden atiyorum ben. Gozum kupada degil, :confused:
Umut fakirin ekmeği canım biz umut edelim elbet birgün o 50ler buraya gelecek

Kizlar nobete gidiyorum işlerim olur şimdiden tartımı vermwk istiyorum.Yuklenmedi lanet yine.Lucky ye gönderirim

62.8

Ramazanda acıkmayın diye kısamıyorum da.Hic rejim yapiyor gibi olmadim.Dun iki karnı yarık cok az pilav cacık yarim bardak kola aksam meyve 20 tane badem on tane çikolata kaplı draje.Sahurda patetes kızartması kaşarlı mantar birkac yudum ekmek ve reçel baska ekmek yok.
Canım ekmek yok demişsinde badem çikolata kaplı draje patates kızartması bari haşlama olaydı kaşar çok yağlıdır az dediğin pilan 2 kaşık olsa bile 1 dilim ekmwğe eş değer birde üstüne kola hadi bide reçel. Bumlar seni tol tutmaz tam tersi çabuk acıktırır. Badem güzel ama onu ye :) yani yine miktarı arttır ama yumurta da beyaz peynirde kavrulmamış fındık ceviz badem de yeşillik domates salatalık biber de arttır. Oruç dönemi ben miktara çok takılmıyorum menülerde ama seçtiklerin önemli yani

Screenshot_2018-05-15-18-00-01-910.jpeg

Muttapa7555 Muttapa7555 canım bu kilom

_Makaron_ _Makaron_ hedefim 78.7 olsun hadi :)
Su elektrik yok tuttukca tartı artıyor WC ye giremediğimden dolayı oyuzden hemen yükledim

62.8

Kola
Meyve
Çikolata
patates kızartması
Reçel
Kaşar

Başka :)
Baklava da yeseydin keşke onu niye yemedin

X