- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yok canım tartı günü değil de ben hergün tartılıyorum ondan dedim herşey normalYarin tarti mi var
Carba degil mi yaa
Ammaaan ise girdim.nooluyo.haberim.yok.
Pazar gununher seyi okuyacahim.
Hala disatdayim
Eve ulasamadim
Gecmis olsun canim. Bu sene bi iyilesemediniz.Slm kızlar biraz yoğunum küçük oğlum hasta ciğerlerine inmiş malesef her antibiyotiği kullanamıyor yine bi şırup araştırmasından galip geldim. Onunla ilgilenmem gerekiyor daha ilerlerse hastanelik oluyoruz alerjisi yüzünden.
Günlük menü bildirmeye gelirim
Ha birde kayınvalideye çocuklar adına havlu yapıcam pazara anneler günü için, ay birde ramazan temizliği var falan filan başım kalabalık yani
Bayrama kadar 68 kg olacagim
Bi daaa söz veriim kendime
Aramizda iki saat var nisa. Erken yazsam huyumu biliyorum daha cok yerim.Son 25 dk menü bildirmeyen arkadaşlar
Yarışma dışı heralde ozaman ?
Tarti resmini yuklemis listeye ekledim. Kurallari okuyun diyoruz ama dinleyen kim, katilim sart.Yarışma dışı heralde ozaman ?
Çarşambaya kadar zamanı var mı ? Görse bildirse devam edebilir mi
Evden giremiyor o isten ancak.Kız Makaron sen eskiden güzel yazardin ayran içtik ayrı mı düştük nerdesin
:) Dur bakım
İse mi gitmiyor ozamanEvden giremiyor o isten ancak.
cok güzel bi gün olcaktı oysakiii
Halka tatli yemissin o yuzden.Oteki kisimlar guzel bence.
Ben de menumde Turk kahvesinden memnun degilim. Dun acikmadim bugun acikmamin sebebi o.
Ya erken kalltım ben mutfakta bi çay iç diye ısrar ettiler ordada üç dört kişi ye ye diyince bişi diyemedim: ()Kız mitsu halka tatlı yemişsin !
:)
Nekadar ısrar ederlerse etsinler dokunuyor yemicem de yeme silah zoruyla yedirmediler sonuçta :)
Güzel menüyü tek bozan tatlı
Gitmiş mis gibi sağlıklı Ogün boşa