- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yarınki menüm güzel olcak İnsallah bı haftaki hedefine ulasıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Dur bakım
İse mi gitmiyor ozaman
Menü bildirimi sohbeti eksik
Kız makooooo
Hatalarindan ders alirsan onemli olan o.cok güzel bi gün olcaktı oysakiii
Yok ders alıyorum helede haftaki hedefe ulaşmam sart.peki yarısmayı 1.ci bitirene nolacak kupa mı alıyodu yıldız mıIse gidiyor da isten girmiyor _Makaron_
Basima is aldim ben de , bir suru kurs basimda odevler , yetistiremiyorum.
Hatalarindan ders alirsan onemli olan o.
Ben yedigim her seyi saati saatine excel de yaziyorum. Sabah ki kilomu da, onceki gunu analiz ediyorum. Boylece bana ne yariyor ne yaramiyor goruyorum.
hedefler canısıNeyi bekliyon:)Neye bakıyordun sen:)
Menum:)iki bardak neskafe parca cikolata oglen is yemeği pilavsiz ekmeksiz sutlu tatli ,aksam biraz pilav tavuk sutlac
Biraz sonra da puding yerim.24te enerji ihtiyacı oluyor
Kilom:63.1
Haftalık hedef kilom 61,9
5 haftalık hedef 60kg
nane de koyuluyor ama bende yoktu heheanammm içesim geldii
elma maydanoz limon su tarçon
başka bişii yok deel miii
dun akşam fazla kacırdım hemen bu sabah vıcdan corbası yaptım. bugun ve yarın vicdan corbası yıyecegım_Makaron_ ve @krizantem3 çarşambadan beri sadece 1 kere mi menü paylaşımı yapmışsıniz
Tek tek okudum ama şeytan almış götürmüş bulunmuyor :)
ben onu yanlış demişim ya toplam hedefimi demişim A AklinYolu1 kanka degıstırebılır mıyızWuuu _Makaron_ 5 haftaya 16 kilo hedeflemiş. Hafta da 3 kilo çoook iddalıı.
Herkese başarılar tekrar
yavrum size soylemismiydim bilmiyorum benim işitme problemim var, cihazım bozuk bir kac gundur ış yerınde degılım cıhazı yaptırmaya ugrasıyordum. yaptırdım evıme donuyorum artık, yenı gırebıldımKız Makaron sen eskiden güzel yazardin ayran içtik ayrı mı düştük nerdesin
Hayir verilen kilo geri alinmaz.ben onu yanlış demişim ya toplam hedefimi demişim A AklinYolu1 kanka degıstırebılır mıyız
Nolur ya :)))Hayir verilen kilo geri alinmaz.