Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

5 haftalık hedefim 58
temmuz 9 a kadar hedefim ise 55 olmak
inşallah olurum
bende dün sporu 30 dk yürüyüş 30 dk plates olarak düşünmüştüm...
30 dk platesi yaptım
25 dk koşma ve yürüyüş karışık
10 dk eliptik bisiklet yaptımm...
aslında regl olabilsem ödemde sökülecek oysaki her menümde bol yeşillik yiyorum en çokda maydonoza yükleniyorum
suda 2,5 lt altına düşmüyorum niye böyle oldu yaa
reglden çok umutluyum kafadan 1 kg gider diye tahmin ediyorum

takı kursu çok zevklidir yaa kayınvalidem gitti gümüş kazassa güzel şeyler yaptı hep

Ben spor yapınca kilo alanlardanim sadece zumba ve yoga yapıyorum simdilik. 58 güzel rakam. Biraz daha kontrollu olursan 55 bile olabilirsin. Ayyy burdakiler cok cimri. Bakir disinda kendim alacakmışim. Ee ne diye geldim o zaman:)

Ben spor yapınca kilo alanlardanim sadece zumba ve yoga yapıyorum simdilik. 58 güzel rakam. Biraz daha kontrollu olursan 55 bile olabilirsin. Ayyy burdakiler cok cimri. Bakir disinda kendim alacakmışim. Ee ne diye geldim o zaman:)
annemin gittiği kursta öyle belediyenin kursu zaten tüm malzemeleri kendileri alıyorlar bayağıda masraflı oluyor...
bana trabzan bileklik yaptı tek sıra sonra devamını getirmedi :)) maddi manevi zor çünkü hak veriyorum kadıncağıza

haftaya salon bakıma alınacak bende leslie deneyeceğim bakalım düzenli nasıl bir fark olacak
ben evlenmeden önce 53 kg dım sonra 58 ile hamile kaldım en sonunda 83 -84 arası bir rakamla doğum yaptım aslında çoğu gitti ama 55 ideal olur gibi geliyor olacak sadece biraz zaman ve sabır

Leslie 1,2 3 mile ile jillian 1 i yaptim yapılabilir ozellikle leslie fazla yormuyor. Boyun kacti pakize.boya da bagli bmi in kac ise.

Leslie 1,2 3 mile ile jillian 1 i yaptim yapılabilir ozellikle leslie fazla yormuyor. Boyun kacti pakize.boya da bagli bmi in kac ise.
boyum 1,58 canım yaa internetteki olmam gereken kilo 48 ama bence 48 de ben yok olurum
bizim salon yeni açıldığı için kas yağ vs ölçen tartı gelmedi bir türlü beklemedeyiz bakalım...
ee birde yaşım 30 aynı zamanda anneyim tığ gibi olmak değil hedefim ama artık çokda salaş giyinmek istemiyorum

Günaydın kızlar
Dün çok yorgun olduğum için erken yattım
Dünkü yani persembe günü menü sü.
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık taze nane
1 lokma tereyağlı yumurta dan aldım
Ara
2 kuru incir
1 çay bardağı sade Türk Kahvesi

Akşam
Yoğurtlu kabak
5 adet yaprak sarma
Spor um 1.5 saat eliptik bisiklet yaptım
2 kuru incir N nscckts
Bugün menüyü akşam hepsini yazarım canım
Bu haftaki hedefim 78
5 haftalık hedefim 72 olsun _Makaron_
Gazamız mübarek olsun

Ben 48 kiloydum biliyorum o kiloyu. 168 boyum. Bi daha o kiloda olmak istemem. Sana da 55 yeterli olur bence. :)

vucut tipim armut arkadan bakıldığında gayet fit görünüyorum bacaklarım popomda kilo yok ama bıngıl bıngıl göbeğim var o gitsin başkada birşey istemem

menün çok güzel canım
günaydın bu arada :)
1,5 saat eliptik süper valla ben 20 dk nın üzerine çıkamadım daha
birde eliptik koşu bandıdan daha güzel şekillendiriyormuş vücudu.. zamanla bende çıkarım 1 saatlere

Çıkarsın canım zamanla
Koşu bandı mı eliptik bisiklet mi alayım derken eliptik de karar kıldım vücudu güz3l şekillendirdiği için
Ben düzenli yapmaya çalışıyorum yeni yeni bu kadar yapabiliyorym

Selam canlar nasılsınız
Bugünkü menüm
Sabah
4 yeşil erik
2 dilim peynir
1 salatalık
5 zeytin
3 badem 3 ceviz 3 fındık
1 yumurta haşlanmış
1 kase yoğurt

Öğlen
Şekersiz kahve ve çay

Akşam salata 1 porsiyon balık

1,5 saat eliptik çoook fazlaa yaa. Bir araştırın, ya da bilene sorun. Ama bir kerede bunu yapıyorsunuz çok fazla bence.

Valla bravo. Ben de örnek alırım sizi inşallah. Hafta da 150 dk nın bile çok büyük bir fark yaratacağını söylüyorlar. Siz ne zamandır yapıyorsunuz?
2 ay oldu başlayalı ama 2haftadır düzenli yapmaya çalışıyorum
Ben çok zor kilo verenlerdenim
İnsilün direnci var ilaç kullanıyorum sporu abartmazsam kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…