- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Geçmiş olsun canımDün gece ayağıma makas girdi nazar var bende okuyun
Baştan panikledim evde yalnızdım baktım panik yapmanın anlamı yok çektim çıkardım... kanamayı durdurup ağrı kesici içip yattım. Makasın ucu inceydi oyüzden kesik de küçük oldu derine girmesi sorun çıkarmazsa iyiyim yani
Sağolasın canım naptın ilaçlama işiniGeçmiş olsun canım
geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi nasıl basabiliyomusun üzerineDün gece ayağıma makas girdi nazar var bende okuyun
Baştan panikledim evde yalnızdım baktım panik yapmanın anlamı yok çektim çıkardım... kanamayı durdurup ağrı kesici içip yattım. Makasın ucu inceydi oyüzden kesik de küçük oldu derine girmesi sorun çıkarmazsa iyiyim yani
Bugün ilaçlanicak 1 saat sonra ilaclanir muhtemelenSağolasın canım naptın ilaçlama işini
Hadi ya cok kotu olmus geçmiş olsun fatmacim. Simdi nasil gecti mi?Dün gece ayağıma makas girdi nazar var bende okuyun
Ayağını denk al diyo :)
Hemi de o biçim hahah :)))) yarın temizlik günü bitti benim keyifKizlar eve geldim. Yumurta brokoli , biber bol domates aldim. Ozellikle domates ve biberi eksik etmiyorum artik .
Ne varsa sebzelerde varmis.
Muttapa7555 daha iyisin umarim.
N nscckts eve ne zaman donuyorsun.
_Makaron_ keyfim keyif diyorsun.
(kizlar bugun latte ictim aksama toplu yazicam ama neden ictim bi sorun bakalim.)
Kiz yoksam o sahisla mi iciyorsun.Hemi de o biçim hahah :)))) yarın temizlik günü bitti benim keyif
olabilirAyağını denk al diyo :)