- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Eskiden vardi simdi yok. Mozilla gayet hizli aslinda da ben laptopu tercih edenlerdenim. Alinti zor oluyor.Kızlar çok alakasız birşey soracağım
Kk nın cep telefonu için uygulaması var mı böyle zor oluyor
İş yerinde çok rahat giriyorum ama evde telden çok zor gerçekten herhalde site sahibi çözüm bulur en yakın zamandaEskiden vardi simdi yok. Mozilla gayet hizli aslinda da ben laptopu tercih edenlerdenim. Alinti zor oluyor.
Senin ceneye KK mi dayanir.Okadar diyorum burda bas konuş özelliği olmalı bende telden giriyorum çok zor
Ben tatlı içecek isteğimi tarçınlı sütle direk kestim hatta termosa tarçınlı süt yapıp işe götürdüğüm oluyor yoksa yaptığın nefsimle mücadeleme sporuma terime acıyorum
Bende içerken sanki sütlaç yemiş gibi hissediyorum kendimiSenin ceneye KK mi dayanir.
Trend konulari gordun mu , tamam mi devam mi.
Gercekten sut acaip ise yariyor. Tarcini da cok severim ayrica. Ne zaman gorsem asure gelir aklima.
Smoothie yapiyorsun ne guzel. Ben de yapmak istiyorum, Basladim bi ara devam etmedim.Bende içerken sanki sütlaç yemiş gibi hissediyorum kendimi
Birde spor sonrası çok açız ama saat uygun değil
Evde ne kadar yeşillik varsa blendere göz kararı koyuyorum üzerine ayran zırtt zırttt çekip ayran gibi içiyorum şiddetle tavsiye ederim
Senin ceneye KK mi dayanir.
Trend konulari gordun mu , tamam mi devam mi.
Gercekten sut acaip ise yariyor. Tarcini da cok severim ayrica. Ne zaman gorsem asure gelir aklima.
Ben çok sevdim 3-4 defa yaptım en az 2 saat tok tutuyor gerçektenSmoothie yapiyorsun ne guzel. Ben de yapmak istiyorum, Basladim bi ara devam etmedim.
Su aralar tek ogunle idare etmeye calisiyorum. Her sey 59 a inince aydinlanacak.
Tek öğün zor olmuyor muSmoothie yapiyorsun ne guzel. Ben de yapmak istiyorum, Basladim bi ara devam etmedim.
Su aralar tek ogunle idare etmeye calisiyorum. Her sey 59 a inince aydinlanacak.
Heeee ben konuşmak için bir bas konuşa basarsam o sesli notu bırakabilmek için site kendini kapatır gidernet yok konuşamıyorum buraya giremiyorum birikti konuşmalarım
O frappeleri ben cok seviyorum hatta evde de latte yaparim ancaaakkk insulin direncim azdi ara verdim. O yuzden disarida alabildigimde sut aliyorum tarcini da yanimda gotureyim tam olsun.Ben çok sevdim 3-4 defa yaptım en az 2 saat tok tutuyor gerçekten
Pazardan göZüme güzel gelen yeşillik ne varsa alıyorum artıkk
Çeşitlendirmeyi deneyeceğim bakalımmm
Geçen yaz soğuk kahvelerin bütün çeşitlerini yapmıştım bol kalorili
Bu sene de alternatif üretmem gerek
Bana tek ogun cok iyi yariyor. Nisa da tek ogunle besleniyor cogu zaman.Tek öğün zor olmuyor mu
Sıvı olarak neler tüketiyorsunnn
Vitaminlere dikkat et canım
Ya bi de kizlar ben 4-5 gun giremeyecegim yazmissin. Girmemis halin buysa , bi de girmis halini merak ediyorum ama iyi sinerji yakaladik nisa.
O frappeleri ben cok seviyorum hatta evde de latte yaparim ancaaakkk insulin direncim azdi ara verdim. O yuzden disarida alabildigimde sut aliyorum tarcini da yanimda gotureyim tam olsun.
Bana tek ogun cok iyi yariyor. Nisa da tek ogunle besleniyor cogu zaman.
Ayri olarak vitamin C kullaniyorum cunku meyve de insulini tetikliyor. Boyle boyle 59 olacagim yakinda.
Senin burcun neydi yazmismiydin.
günaydınn canımgünaydın kızlarr
AYY hiç uyumadın mı???Günaydın kizlar. Bu kez kursa erken gidiyorum cunku sifir uykuylayim:) bi chai alicam simdi
Sagol canim bugun taki kursuna gidiyorum. Dun cok yoruldum ondan yatamadım.62. 3 yazilmissin tok olduğun varsayildigi icin. 61.5 cok degil bence.ben sabah tartildim iki gunde 1.5 kg vermisim. Tek ogun yariyor bana dedigim gibi. 5 haftalik hedefin nedir?AYY hiç uyumadın mı???
vucudun su tutar kız allah korusunnn
ne kursuna gidiyodun canımmm???
iyi dersler şimdiden