Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Ebrar aramıza Perşembe katılmış
Pakizee Çarşamba katılmış
Mitsuomi salı katılmış
Psishik Perşembe katıldı değil mi

Ebrar ve psishik menü bildirimleriniz yok
Hergun düzenli tek seferde kaç öğün ne yiyorsaniz beni etiketleyerek yazın kızlar
@ebrar1980 bugun geldi. Bugunu yazmadi eksiyi basacaksin. :KK70:
P psishik carsambadan beri burada. Kurallari biliyor. Ona da eksi lutfen. :KK70:

Mitsu ve Pakize yazdi galiba.

Seytan degil de tuyu gelmistir. :KK70:

tulipa tulipa ve menu(suzluk)leri. Yarismayi eksiyle bitirecek goreceksin. :KK70:

Yok oyle birinci yarismadaki rahatlik kizlar. Nisa ensenizde. :confused:
Tek tek isimleri yazdım
Gün sayısı kadar da paylaşım yapana + koydum
Çarşamba günü bu hafta kim kaç gün menü paylaşmış sana bildircem

Hiç acimam eksileri verirken :KK70:

Tek tek okudum sayfaları belki beni etiketlememislerdir diye haksızlık olmasın diye
Mesai harciyoruz burda :KK70:

Tamam canım bazı arkadaşlar sabah çok erken yazıyor ben o şekilde yazdım bugün yazdıklarımı yemek için zorlandım :) yedikten sonra yazmak daha iyi
Ben de oyleyim yazayim o menuye hic sadik kalamiyorum. Seytan durtuyor. :KK70:O yuzden gece bittikten sonra toplu yazmak benim icin daha iyi.

Tek tek isimleri yazdım
Gün sayısı kadar da paylaşım yapana + koydum
Çarşamba günü bu hafta kim kaç gün menü paylaşmış sana bildircem

Hiç acimam eksileri verirken :KK70:

Tek tek okudum sayfaları belki beni etiketlememislerdir diye haksızlık olmasın diye
Mesai harciyoruz burda :KK70:
Iyi yapiyorsun birinci yarista baslarinda durmadikta ne oldu.:KK12: Eksik menuye de -1 lutfen. :KK70:

Bir ayın sonunda da yok:KK70::KK70:
Elinden geldiğince kaçamak yapmamaya çalış... canın pasta börek çekerse su iç. İnsan vücudu bazen suzuzluğu da açlık gibi yansıtıp karbonhidrata yönelirmiş
Kaç aya kadar peki hocam :KK70: ya tatlı ihtiyacından cok hazır önüne gelince insan yiyiveriyor işte ama yememek lazım

Böyle yiyince nekadar kilo alındığını Çarşamba günü gorucez arkadaşlar

Okadar yazdım yazdım.kendine gelemedin mi :)
Gelememişim nasıl berbat bi durumdaysam :mad: ya çarsambaya cok var az yiyip veririm İnsallah yaaa cok üzüldüm su an :O
Ornek uye diyorsun. :KK70:
:mad:

Kaç aya kadar peki hocam :KK70: ya tatlı ihtiyacından cok hazır önüne gelince insan yiyiveriyor işte ama yememek lazım

Gelememişim nasıl berbat bi durumdaysam :mad: ya çarsambaya cok var az yiyip veririm İnsallah yaaa cok üzüldüm su an :O
:mad:
Bu ortamda kilo alabilmeyi basaranla pis dalga geçerim :)

Canına yazık valla bak

Burdan motive çok önemli bence hem kendimizi takip edebiliyoruz hemde istikrarlı gidenleri örnek alabiliyoruz
Aynen işte bu .
Benim burda resmen iştahım kapandı menü yazıyorlar veriyorlar 500 Gr
Ben dedim böyle yaparsam 70 yaşımda hedefime ulasirim
Biraz kendime göre etrafımdakileri gozleyerek menü yapıyorum ne yersem daha hızlı gider kilo bunu yaşayanlardan görüyorum mesela mitsu yedi böreği çöreği yemeseydi rahat kafadan 1 kg en az vermiş olacaktı bırak vermeyi almamak için uğraşmali :)

Değil mi sayın mitsu :)

Bizim burda bir latteci vardı Pakize :) doğru yolu bulabilmesi 1 buçuk ay sürdü :) başını yedim içme diye :p

Burdan motive çok önemli bence hem kendimizi takip edebiliyoruz hemde istikrarlı gidenleri örnek alabiliyoruz
100 gramin bile onemi var su an. Her bildirimin onemi var, kilo vermek disiplin isi, salarsan kilo verilmiyor.

Grubun da onemi var soyle ki; domino tasi gibi ya gideriz ya da beraber yukseliriz ...

Bu yarismada her eksik bildirime eksi puanlar o yuzden yaziliyor.

Calışkan ögrenciyim :KK70:
geç walla hak ediyoruz :mad: haklısın canım:)

O menuyu gormeyelim bir daha. Yemeden once yaz mitsu. :KK50:
Bende grupta aktif olmayanları çok pis ispiklerim :110:
Ispikle , etiketle amacimiz kilo vermek zaten. :KK53:

Aynen işte bu .
Benim burda resmen iştahım kapandı menü yazıyorlar veriyorlar 500 Gr
Ben dedim böyle yaparsam 70 yaşımda hedefime ulasirim
Biraz kendime göre etrafımdakileri gozleyerek menü yapıyorum ne yersem daha hızlı gider kilo bunu yaşayanlardan görüyorum mesela mitsu yedi böreği çöreği yemeseydi rahat kafadan 1 kg en az vermiş olacaktı bırak vermeyi almamak için uğraşmali :)

Değil mi sayın mitsu :)

Bizim burda bir latteyi vardı Pakize doğru yolu bulabilmesi 1 buçuk ay sürdü :) başını yedim içme diye :p
Ben tatlı içecek isteğimi tarçınlı sütle direk kestim hatta termosa tarçınlı süt yapıp işe götürdüğüm oluyor yoksa yaptığın nefsimle mücadeleme sporuma terime acıyorum

X