-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Öylemi diyosunBu sondu yarın sağlıklı beslen 1 aylık yasak listesi yapmışsın zaten emi canım cıs yarın tam gaz hadi bakim karbonhidrat yok... sen niye yedin dersen yaptığımı yapma söylediğimi yapdan başka savunmam yok
1 tane yetecek ve diğer günler olmayacak dersen olsun bakalım deneyelim ama sadece perşembeYarin, oteki gunler icmem fatma sadece persembe izin vereyim diyorum cunku gercekten disarida baska alternatifim yok, sut ictim de kesmiyor beni persembe bak ancak geceye dogru eve geldim.
Bir ayın sonunda da yokÖylemi diyosuntamam 1aylık kota oldu cidden yarından start İnsallah
Latte almamak icin cay aldim, kahve aldim. Ben de cok merakli degilim latteye. Adini bile anmam yarin.1 tane yetecek ve diğer günler olmayacak dersen olsun bakalım deneyelim ama sadece perşembe
Tamadır o zaman perşembe stresi için sadece bedava latteleri bileçekiyorsun anam senLatte almamak icin cay aldim, kahve aldim. Ben de cok merakli degilim latteye. Adini bile anmam yarin.
Tamam canim iyi geceler.Tamadır o zaman perşembe stresi için sadece
Böyle yiyince nekadar kilo alındığını Çarşamba günü gorucez arkadaşlarWalla cok taş yicem o kesinbeni burdan kovalarsınız artık menüm
4dilim börek 2sabah 2 öğle
1dilim pasta
2kurabiye
Aksam
1dilim ekmek ve balık
1gofret ve irmik helvası
Ornek uye diyorsun.Böyle yiyince nekadar kilo alındığını Çarşamba günü gorucez arkadaşlar
Okadar yazdım yazdım.kendine gelemedin mi :)
İyi geceler kızlar
Yarın neler yesem diye düşünüyorum bakalım beni takıma aldığınız için çok mutluyummm
Akşam üzeri yazsak son öğünden sonra gibi sıkıntı oluyor muEbrar aramıza Perşembe katılmış
Pakizee Çarşamba katılmış
Mitsuomi salı katılmış
Psishik Perşembe katıldı değil mi
Ebrar ve psishik menü bildirimleriniz yok
Hergun düzenli tek seferde kaç öğün ne yiyorsaniz beni etiketleyerek yazın kızlar
Seytan degil de tuyu gelmistir._Makaron_ ve krizantem3 çarşambadan beri sadece 1 kere mi menü paylaşımı yapmışsıniz
Tek tek okudum ama şeytan almış götürmüş bulunmuyor :)
tulipa 2 gündür menü paylaşımı göremiyorum ben neden acaba
Bende çok inanıyorum yavaş yavaş ama kalıcı kilo verdiğime inanıyorum daha çok haraket daha az yemek tam gaz motiveyim
Bizim kilo vereceğine dair inancımız tam
Hiç sorun değil gün içinde yazdikdan sonra ben takip ederim :)Akşam üzeri yazsak son öğünden sonra gibi sıkıntı oluyor mu