- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.881
66 küsüre anlaşmıştık
Yarını da bildirdiğimde 4 gün olacak
Bendeki listeye göre pazar katılmışsın 3 bildirimin var yarınki bildirim önümüzdeki haftaya yansır canım66 küsüre anlaşmıştık
Yarını da bildirdiğimde 4 gün olacak
BravoooooBakin yolda acliktan kotulestim. Aklimdan in ulan otobusten bir pizza ye gecti, bir corba ic gecti, bir sandwich ye gecti. Hatta kapilarindan dondum.
Geldim eve yagsiz tuzsuz patatesimi ve domatesimi yedim.
Eee burada da gozleme var , pizza var , hatta tek iken daha da kolay karisan yok .
Evet pazarBendeki listeye göre pazar katılmışsın 3 bildirimin var yarınki bildirim önümüzdeki haftaya yansır canım
Evet ben sena arkadasla karistirdim. Onun dort gun oluyor degil mi.Bendeki listeye göre pazar katılmışsın 3 bildirimin var yarınki bildirim önümüzdeki haftaya yansır canım
Sen kilo vermeye bak gerisi hallolurEvet pazar
Yarın haftaya yansıyorsa olmaz tabi 4
Sağlık olsun
İnşallah sağolSen kilo vermeye bak gerisi hallolur
Rica ederim canımSagolun hocam.Sabah gozlemeleri yiyordu . Kadayifta uyarmisim kimse uyarmadi demesin.
Evet senanın 4Evet ben sena arkadasla karistirdim. Onun dort gun oluyor degil mi.
:))) evde çok siteye giremiyor o birde foto konusunda yüklerken zorlanıyor sen bizi eşleştirdin ya biz tam gaz devam ediyoruz olaya
Bi de ararim bak diyorrr. Ne yazdigimi unutmuyorum daha bunamadim.Rica ederim canım
Külyutmazım ben
Gözümden kaçmaz
Tamam canim yarin tartiyla birlikte alabilirim.Evet senanın 4
Mitsu dışında menü tamam bu akşam atarım sana canım
Birde bende sadece herkesin 4 günlük bildirimi var öncekileri bilmiyorum
Tamamdır o zaman yarın atarım sana tartı fotoları yüklenince hesaplamadan önceBi de ararim bak diyorrr. Ne yazdigimi unutmuyorum daha bunamadim.
Tamam canim yarin tartiyla birlikte alabilirim.
Ya ben doymadim hindiba ile de bir avuc kabak cekirdegi ve badem yedim. Gun bitti.
Yarina kadar bekleyebilir cunku ben tarti resimleriyle beraber hesapliyorum .A AklinYolu1 buraya atayım mı listeyi yoksa sana mail mi atayım mitsu gelmeyecek yine bildirmeye çok yedi sanırım
Olabilir yarını bekleyelim bakalımYarina kadar bekleyebilir cunku ben tarti resimleriyle beraber hesapliyorum .
Yani bugun gondersen de , hesaplama yarina kadar bekleyecek.
Mitsu ve black bence yarismadan cekilecek .
Sen kac oldun sana kac demistim.Ne yapıyorsunuz fit kelebekleeer ben bitki çayını doldurdum onu içeceğim şimdi biraz yürüsem evin içinde dedim 5 dk dayanabildim et kesiği ağrısı kıvrandırıyor dayak yemiş gibi hissediyorum ya.