- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.861
Afiyet olsunDurumcude yogurtlu kabak yemek
Kabakla doyurucu tarifin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunDurumcude yogurtlu kabak yemek
Sen 66 oldun da kupayi mi soruyorsun. Bu ne ozguven.
66.2 degil 66 . 0. Pazarlik yok .Eki Görüntüle 2158657 A AklinYolu1 pazar günü tartılıp yüklemiştim ya buraya
O kilomla , yarın sabahki kilomu karşılaştıracaksın değil mi
Belki kupa alırım
Yarın 66.2 olmam dileğiyle ...
66 küsüre anlaşmıştıkSen 66 oldun da kupayi mi soruyorsun. Bu ne ozguven.
4 gunluk menu bildirdiysen 8 yildiz alirsin.
Ama valla küsüratı vardı66.2 degil 66 . 0. Pazarlik yok .
Seninki benimkinden daha iyi.Durumcude yogurtlu kabak yemek
Araa 66.0 demistim cok iyi hatirliyorum. Hatta 65.9 olsan olur , 66.1 olmaz demistimAma valla küsüratı vardı
Olur demiştin
Şimdi o mesajı aratıp yorma beni
Ay yaaaAraa 66.0 demistim cok iyi hatirliyorum. Hatta 65.9 olsan olur , 66.1 olmaz demistim
Afiyet olsun. Son kadayıfin :) Sen bu gidişle zor 66 olursun. Iki gun kaldi. 66.1 olsan listeye giremezsin:) 65.9 olsan da olur:)
Gözlemenin etkisi gitsin die akşam yemeği yemedim200 gramin hesabini yaptigina gore gozleme etkisini gostermis olmali.
TamamYardımcı olayım size
510. Sayfada mesaj
Ah yaaaAfiyet olsun. Son kadayıfin :) Sen bu gidişle zor 66 olursun. Iki gun kaldi. 66.1 olsan listeye giremezsin:) 65.9 olsan da olur:)
Yok olup eriyip gitmiştir inşaallah o gözlemeGözlemenin etkisi gitsin die akşam yemeği yemedim
Annemlere geldik
Yine de yemicem
Yürüyüş de yaptım 45 dakika
KeşkeYok olup eriyip gitmiştir inşaallah o gözleme
Spor yaptığın için oluyor devam ettikçe geçer dayanılmazsa ağrrı kesici alKızlaar kollarım bacaklarım nasıl ağrıyor varyaa hamlıktan oldu hep et kesiği ağrısı. Ne zaman ve nasıl geçer acaba hareket ederken zorlanıyorum
Sagolun hocam. Sabah gozlemeleri yiyordu . Kadayifta uyarmisim kimse uyarmadi demesin.Yardımcı olayım size
510. Sayfada mesaj
Muttapa7555 menume gec satte 1 mini grisin be minil parca pehnir ekleywnilrim
Afiyet olsun canım :)Durumcude yogurtlu kabak yemek