- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.461
Ya bende 59lu bişey istiyordum yaaa olmadı yine limonlu su ödem çayı kabak üçlüsü takılıyorum bakalım ne olacakBu arada dune gore 400 gram vermisim. Galiba bu hafta 58 i gorecegim.
Onu gidisata gore o zaman dusunuruz sena. 4.5 hafta sonrasi icin konusmak istemiyorum su an.Başkan niye 4,5 hafta son bitecekmi yoksa bu arada ben leslie yapmaya gidiyorum burayı bana bırakıp siz spora gideceksiniz sonra siz fit olacaksınız ben şişko kalacam öylemiii
Uclu saldir kilolara. Kacacak yer bulamasinlar.Ya bende 59lu bişey istiyordum yaaa olmadı yine limonlu su ödem çayı kabak üçlüsü takılıyorum bakalım ne olacak
Hoşbulduk canım menünü çok beğendim bayramda yenen cısların gazabına uğramamışsın tebrikler
Çok çok geçmiş geçmiş olsun düzen bozulunca vücut illaki tepki veriyorSlm kızlar
Ramazan dönüşü olduğu için galiba bende de çok ödem var. Ayakkabı ayağımı sıkıyor, alyansımı takamadım2 gündür cocuklar rahatsız, gece uyumuyorum sabah uykusuz kalkıyorum. Umarım yakın zamanda düzene girer, çok yorgunum yahu
Çok güzel görünüyor canımEki Görüntüle 2158131
Yarım kaldı böyle bekliyor garibim
Sağol canım. Evet hemde nasıl bir tepki, 74.6 gördüm ya bu sabah gözlerim açıldıÇok çok geçmiş geçmiş olsun düzen bozulunca vücut illaki tepki veriyor
Bayram hasarlarina limonlu su gelddiiii hannnimmm .Slm kızlar
Ramazan dönüşü olduğu için galiba bende de çok ödem var. Ayakkabı ayağımı sıkıyor, alyansımı takamadım2 gündür cocuklar rahatsız, gece uyumuyorum sabah uykusuz kalkıyorum. Umarım yakın zamanda düzene girer, çok yorgunum yahu
Elde yapiyor, siparisleri de gonderiyor. Hatta konusu da var burada . Girisimciler kulubunde. Musterileri cok memnun.Çok güzel görünüyor canım
Nasıl yapıyorsun makinede mi elde mi?
Sağol canım elde yapıyorum özsel bi iğnesi var konu var profilimden bakabilirsin. Bu elimdeki niÇok güzel görünüyor canım
Nasıl yapıyorsun makinede mi elde mi?
Bayram hasarlarina limonlu su gelddiiii hannnimmm .Dun yazdim burada . 1 litre su + bir limon. 6-8 bekletilir. Gun icinde icilir.
Elde yapiyor, siparisleri de gonderiyor. Hatta konusu da var burada . Girisimciler kulubunde. Musterileri cok memnun.
Hmm süpersin valla,hemen bakıyorum. bende kaneviçe ve el nakışı yapardım önceden, çocuklardan sonra yapamıyorum artık.Sağol canım elde yapıyorum özsel bi iğnesi var konu var profilimden bakabilirsin. Bu elimdeki nizinnia Ya yapıyorum
Bende tam tersi yeni başladım stres için iyi geliyor :))Hmm süpersin valla,hemen bakıyorum. bende kaneviçe ve el nakışı yapardım önceden, çocuklardan sonra yapamıyorum artık.
Hoşgeldin Gius :)
O nasıl menü öyle? Çok asidik olmadı mı? Miden kazınmasın.
Gunaydin kizlar,
Bugun yine yogun bir gun beni bekliyor. Iki kursum var ama once hastahaneye gidecegim KBB icin.
Ne yapiyoruz carsambaya sıkı hazirlaniyoruz . Gun geldi sayilir. Bayram hasarlari icin endiselenmeyin. Daha cok yeni oldugu icin uzerine oturan kilolar olmayacaklar.
Super 72 olman gerek degil mi. Rahat rahat olursun.
Evet senin durum mechul. Su iki gun tatli borek yememen gerekiyor.
DUYURU :
Arkadaslar kimseyi silmek istemiyorum fakat yarismanin devamliligi acisindan carsamba gunu tarti fotografi yuklemeyenleri yarismadan cekilmis sayacagim. Enerjimi artik devam etmek istemeyen arkadaslara harcamak istemiyorum. Bilginiz olsun. 4.5 haftamiz kaldi, bu sure araliginda ne kadar kilo verirsek kardir.
Muttapa7555
+ Menulerde ve tarti resimlerindeMuttapa7555 u etiketliyorsunuz.
HoşbuldukOnlarda acaip kilo verme potansiyeli goruyorum. Bakalim carsambaya kadar.
kokulusabun cocuklarina cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesirler.
Ben sadece kilo kismini okumusum. Nasil bir algida secicicilikse benimki.Kilo alan var mi? Bayram kilo aldirdi mi? Menu bildiremeyenler kacamak mi yapiyor. vs vs .