Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Başkan niye 4,5 hafta son bitecekmi yoksa bu arada ben leslie yapmaya gidiyorum burayı bana bırakıp siz spora gideceksiniz sonra siz fit olacaksınız ben şişko kalacam öylemiii
Onu gidisata gore o zaman dusunuruz sena. 4.5 hafta sonrasi icin konusmak istemiyorum su an.

Ya bende 59lu bişey istiyordum yaaa olmadı yine limonlu su ödem çayı kabak üçlüsü takılıyorum bakalım ne olacak
Uclu saldir kilolara. Kacacak yer bulamasinlar.

Hoşbulduk canım menünü çok beğendim bayramda yenen cısların gazabına uğramamışsın tebrikler

Sağol canım
Ben tatlı sevmiyorum, oyüzden gittiğim yerlerde yemiyorum zaten, bir kaç dilim börekle bayramı atlattım, bakalım çarşamba durum ne olacak?

Slm kızlar
Ramazan dönüşü olduğu için galiba bende de çok ödem var. Ayakkabı ayağımı sıkıyor, alyansımı takamadım 2 gündür cocuklar rahatsız, gece uyumuyorum sabah uykusuz kalkıyorum. Umarım yakın zamanda düzene girer, çok yorgunum yahu

Çok çok geçmiş geçmiş olsun düzen bozulunca vücut illaki tepki veriyor

Bayram hasarlarina limonlu su gelddiiii hannnimmm . Dun yazdim burada . 1 litre su + bir limon. 6-8 bekletilir. Gun icinde icilir.

Çok güzel görünüyor canım
Nasıl yapıyorsun makinede mi elde mi?
Elde yapiyor, siparisleri de gonderiyor. Hatta konusu da var burada . Girisimciler kulubunde. Musterileri cok memnun.

Günde 3 lt. Su içerdim ama bayram koşuşturmacası nedeniyle su icemedim. Ne su ne de bitki çayı, onunda etkisi var. Limonlu suyu denicem tatlım

Sağol canım elde yapıyorum özsel bi iğnesi var konu var profilimden bakabilirsin. Bu elimdeki ni zinnia Ya yapıyorum
Hmm süpersin valla,hemen bakıyorum. bende kaneviçe ve el nakışı yapardım önceden, çocuklardan sonra yapamıyorum artık.

Hoşgeldin Gius :)

O nasıl menü öyle? Çok asidik olmadı mı? Miden kazınmasın.

Super 72 olman gerek degil mi. Rahat rahat olursun.

Evet senin durum mechul. Su iki gun tatli borek yememen gerekiyor.

Cok guzel gorunuyor emegine saglik.

Sen islerine bak canim ya. Burayi Cascade_ ve Sena616 emanet edebilirsin. Yeni geldiler ama masallah cok hizli ciktilar.

Onlarda acaip kilo verme potansiyeli goruyorum. Bakalim carsambaya kadar.
Hoşbulduk
Mesajlara acaip zor yetiştim
Geçmiş olsunnn
Aynen enerji düşürenler silinmeli

Teşekkürler canım.
Olsun oda önemli şekerim, sende olmazsan bizi kim takip edecek,
İpleri gevşetivermeyek sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…