Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Fit kelebekler ne yapıyorsunuz ben 45 dk leslie yaptım yoruldum oturuyorum akşama ne tavsiye edersiniz yoğurtlu kabak haricinde bugün gittim salona üye oldum yarın 11 de gidip başlayacağım önce kilonu falan ölçünü alacağız dediler 1 aylığına denemek için yazıldım memnun kalırsam okul açılmadan uzatabilirim

Son düzenleme:
1 dakika bile yürüsem hesaplıcam
2 kalori 2 kaloridir
Kiz kalori hesabından kafayi yiycen:)

Ogle arasi salata ve corba aldim
Tuz icinde idi
Cok kizdim sikayet.ettim yonetime.
Hain bir arkadasin mi var. Ahciya para vermis filan:) gelin savaşlarında biri kadının saçını maviye boyuyor,oteki kutu kutu çikolata gonderiyor:))

Son düzenleme:
Sena616 ayni zamanda spor yapman cok iyi. Bakma sen ben zaten cok yoruluyorum gun içinde. Bitince jillian a basliycam
Senin de hareketli yaşantın varmış canım en azından takımca 15 dk yürüsek sağlığa çok faydalı. Jillian deyince anaaa geçen sene ben dayanamadım ona acayip yoruyo kuzenim etkili sonuç aldı ondan 2 ay yaptı level varmış sanırım

Ben level 1 de kaldim. Surekli arttırmanın geregi yok bence. Soyle ki 1 ay yapip sonra level 1 e donmek bana mantiksiz geldi. Kafana gore ayarlayabilirsin onu. Yalnız diyet yaparken cok yorucu haliyle enerji icin karbonhidrat yemek gerekiyor. Protein kismi da kaslar icin gerekli . Onu ayarlamak koruma döneminde daha kolay. Leslie 3 mile yapilabilir diyet yaparken o cok kasmiyor.

Arkadaşlar gruptaki herkes tatliyi boregi seviyor. Sevmesek burada olmazdık:) ama hic biri sizden değerli değil. Ben suna inanmiyorum. Devamli diyet seklinde beslenme sekli olamaz. Zayıflayacagiz, koruma doneminde çok az da olsa böregimizi tatlimizi dondurmamizi yiyecegiz. Her gun olmaz haftada bir olur ayda bir olur.

Kafanızdan artik diyet yapiyorum düşüncesini atin.

Ben kilo almamayi sürdürmek icin ne yapabilirim deyin.

Diyet doneminde yuzde yuz sıkmanin alemi yok, yuzde yuz gevsetmenin de. Yuzde seksene yuzde yirmi ayarlarsaniz olur bu is.

Uc sene once yine burada 15 kilo verip. Uzerine 15 kilo alip ayni kiloya geldim. Simdi yine 15 +arada aldigin 5 kiloyu vermis durumdayim. Su an 6 sene onceki kilomdayim. Inanin bu kilo verme başlangıcından cok daha sıkıcı. Her seferinde daha da zorlasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…