- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.481
Biz ödem atalım diye uğraşıyoruz onlar tuz basıyor yemeğe bu nedir dimiOgle arasi salata ve corba aldim
Tuz icinde idi
Cok kizdim sikayet.ettim yonetime.
Kiz kalori hesabından kafayi yiycen:)1 dakika bile yürüsem hesaplıcam
2 kalori 2 kaloridir
Hain bir arkadasin mi var. Ahciya para vermis filan:) gelin savaşlarında biri kadının saçını maviye boyuyor,oteki kutu kutu çikolata gonderiyor:))Ogle arasi salata ve corba aldim
Tuz icinde idi
Cok kizdim sikayet.ettim yonetime.
Ekmeği kesmeden olmaz :))
Aynen oyle...
Senin de hareketli yaşantın varmış canım en azından takımca 15 dk yürüsek sağlığa çok faydalı. Jillian deyince anaaa geçen sene ben dayanamadım ona acayip yoruyo kuzenim etkili sonuç aldı ondan 2 ay yaptı level varmış sanırımSena616 ayni zamanda spor yapman cok iyi. Bakma sen ben zaten cok yoruluyorum gun içinde. Bitince jillian a basliycam
Ben level 1 de kaldim. Surekli arttırmanın geregi yok bence. Soyle ki 1 ay yapip sonra level 1 e donmek bana mantiksiz geldi. Kafana gore ayarlayabilirsin onu. Yalnız diyet yaparken cok yorucu haliyle enerji icin karbonhidrat yemek gerekiyor. Protein kismi da kaslar icin gerekli . Onu ayarlamak koruma döneminde daha kolay. Leslie 3 mile yapilabilir diyet yaparken o cok kasmiyor.Senin de hareketli yaşantın varmış canım en azından takımca 15 dk yürüsek sağlığa çok faydalı. Jillian deyince anaaa geçen sene ben dayanamadım ona acayip yoruyo kuzenim etkili sonuç aldı ondan 2 ay yaptı level varmış sanırım
Sorma yaaaBiz ödem atalım diye uğraşıyoruz onlar tuz basıyor yemeğe bu nedir dimi
Şu karikatürü görüp canı ekmek çeken benden başka biri daha var mı acaba?
Anaa kız o niyetle atmamıştım ekmek cıssŞu karikatürü görüp canı ekmek çeken benden başka biri daha var mı acaba?
Çok seviyorum yaa, ama yok yemicem zaten. Zaten bayramda sapıttım.Anaa kız o niyetle atmamıştım ekmek cıss
Şu karikatürü görüp canı ekmek çeken benden başka biri daha var mı acaba?
Çok seviyorum yaa, ama yok yemicem zaten. Zaten bayramda sapıttım.
Ya eskiden yoktu, şimdi marketler tekli ekmekler de satıyor, taze taze..yok cibatası, zeytinlisi falan. Akla zarar o kokular.Been
Ne geldiyse ekmek yüzünden geldi başıma zaten