- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.441
Yeme sakin ver arkadaşın yesin :))Arkadaş pişmaniye getirmiş
TEK’i 194 kalori
Maalesef yiyemem
Kalitesinden geçtim sonrasında senin iştahını fena açacak hemde tatlıya dayanmam zorlaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeme sakin ver arkadaşın yesin :))Arkadaş pişmaniye getirmiş
TEK’i 194 kalori
Maalesef yiyemem
1 hafta dayan sonrasında canın istemeyecek bence denemeye ne dersinÇarşamba günü ismimi listede görmeyi çok isterim
O yüzden şu iki gün tüketicem kendimi
Normalden daha çok sıkıcam
Bence de ilaçlardan ödem tutmuş olabilirsin.Ne bilim canım uzun süre yemediğim için mi 2 gündür çok uyuduğum için mi bilmiyorum ki 61.6 çıktım. Yeni başladığım antibiyotik mi artık neyse sebebi kaldım böyle gitmiyor
Hoşgeldin Gius :)Hoşbulduk
Teşekkür ederiz
Yeşilçay içeyim doğru diyorsun hastaşandığımdan beri içmiyorum sağolasın:)Bence de ilaçlardan ödem tutmuş olabilirsin.
Boşver öyle çok büyük bir fark yok; hem atlattığın rahatsızlıkta hafif bişey değildi. 2 gün dinlenip güzel uyuman iyi olmuş.
Akşamları yeşil çay içmeni tavsiye ederim.
Super 72 olman gerek degil mi. Rahat rahat olursun.http://www.imgim.com/5396incir6605382.jpg
Kızlar ben de 72.6 çıktım
Evet senin durum mechul. Su iki gun tatli borek yememen gerekiyor.Çarşamba 66 çıkmalıyım
Senin kacirdigini tahmin ettim sam. cunku normalde menunu yazardin.Günaydın herkese,
Bayram tatili diyet açısından rezaletti. Akla gelecek gelmeyecek ne varsa hepsini yedim sanırım. Son 2 günde ne kadar telafi edilir bilmiyorum ama tek öğün yapıcam.
Muttapa7555 18.06.2018 menüm
Kahvaltı: 3 hurma, peynir, zeytin, 1 yumurta.
Akşam sadece ayran içerim en fazla. Canım istemezse onu da içmem.
Hmm nerden vursam acebaaa.Günaydın kızlar tartıldım durum içler acısı kaptan vur beni
Yazılacak gibi değildi ki yediklerim. Manas destanı gibi olurdu, yaz yaz bitmezSenin kacirdigini tahmin ettim sam. cunku normalde menunu yazardin.
.
Cok guzel gorunuyor emegine saglik.Eki Görüntüle 2158131
Yarım kaldı böyle bekliyor garibim
Hoş geldin Sena. Ben 6.30 da kalktım vallaDün erken uyudum siz baya konuşmuşsunuz uyuyor musunuz şimdii uyanın haydi kahvaltı yapacağız
Muhabbet kısmını onlara bırakıyorum zaten devam kızlar elinizi korkak alıştırmayın Sena616 @giustizia_Cok guzel gorunuyor emegine saglik.
Sen islerine bak canim ya. Burayi @giustizia_ ve Sena616 emanet edebilirsin. Yeni geldiler ama masallah cok hizli ciktilar.
Onlarda acaip kilo verme potansiyeli goruyorum. Bakalim carsambaya kadar.Muhabbet kısmını onlara bırakıyorum zaten devam kızlar elinizi korkak alıştırmayın Sena616 @giustizia_
Hoşbulduk canım aynen hedef 65 sağlıkla hepimiz ulaşalımHoş geldin Sena. Ben 6.30 da kalktım valla
Hedef 65 anlaşılan, benim de hedefim aynı. :)
Başkan niye 4,5 hafta son bitecekmi yoksa bu arada ben leslie yapmaya gidiyorum burayı bana bırakıp siz spora gideceksiniz sonra siz fit olacaksınız ben şişko kalacam öylemiiiOnlarda acaip kilo verme potansiyeli goruyorum. Bakalim carsambaya kadar.
Biz spor yapmıyoruz kiBaşkan niye 4,5 hafta son bitecekmi yoksa bu arada ben leslie yapmaya gidiyorum burayı bana bırakıp siz spora gideceksiniz sonra siz fit olacaksınız ben şişko kalacam öylemiii