Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Screenshot_20180618-115503.png

Yarım kaldı böyle bekliyor garibim

Ne bilim canım uzun süre yemediğim için mi 2 gündür çok uyuduğum için mi bilmiyorum ki 61.6 çıktım. Yeni başladığım antibiyotik mi artık neyse sebebi kaldım böyle gitmiyor
Bence de ilaçlardan ödem tutmuş olabilirsin.

Boşver öyle çok büyük bir fark yok; hem atlattığın rahatsızlıkta hafif bişey değildi. 2 gün dinlenip güzel uyuman iyi olmuş.
Akşamları yeşil çay içmeni tavsiye ederim.

Bence de ilaçlardan ödem tutmuş olabilirsin.

Boşver öyle çok büyük bir fark yok; hem atlattığın rahatsızlıkta hafif bişey değildi. 2 gün dinlenip güzel uyuman iyi olmuş.
Akşamları yeşil çay içmeni tavsiye ederim.
Yeşilçay içeyim doğru diyorsun hastaşandığımdan beri içmiyorum sağolasın:)

Gunaydin kizlar,

Bugun yine yogun bir gun beni bekliyor. Iki kursum var ama once hastahaneye gidecegim KBB icin.

Ne yapiyoruz carsambaya sıkı hazirlaniyoruz . Gun geldi sayilir. Bayram hasarlari icin endiselenmeyin. Daha cok yeni oldugu icin uzerine oturan kilolar olmayacaklar.

Günaydın herkese,

Bayram tatili diyet açısından rezaletti. Akla gelecek gelmeyecek ne varsa hepsini yedim sanırım. Son 2 günde ne kadar telafi edilir bilmiyorum ama tek öğün yapıcam.

Muttapa7555 Muttapa7555 18.06.2018 menüm

Kahvaltı: 3 hurma, peynir, zeytin, 1 yumurta.

Akşam sadece ayran içerim en fazla. Canım istemezse onu da içmem.
Senin kacirdigini tahmin ettim sam. cunku normalde menunu yazardin.

Günaydın kızlar tartıldım durum içler acısı kaptan vur beni
Hmm nerden vursam acebaaa. :KK70:
61.6 cok feci bir kilo degil. Iki gune halledersin sen. Yediklerin cok az. Daha iyilesme surecini de atlatmadin. Daha cok yemek + daha cok salata eklemelisin+ yogurt .

DUYURU :

Arkadaslar kimseyi silmek istemiyorum fakat yarismanin devamliligi acisindan carsamba gunu tarti fotografi yuklemeyenleri yarismadan cekilmis sayacagim. Enerjimi artik devam etmek istemeyen arkadaslara harcamak istemiyorum. Bilginiz olsun. 4.5 haftamiz kaldi, bu sure araliginda ne kadar kilo verirsek kardir.:KK51:

Muttapa7555 Muttapa7555

+ Menulerde ve tarti resimlerinde Muttapa7555 Muttapa7555 u etiketliyorsunuz.

X