- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.501
Sonuçları bize de yaz bakalım işe yarayacak mı içecekSorma yaaa
Yedim.salatayi ama corbayi biraktim.
Dun aksam hazirladigim suyu iciyorum
ay ucundan koparmakla kaldıysan iyi..lavaşları dürüm yapıp götürdüm ben.Neyse ki bayram bitti
Sabah sabah sıcak ekmeklerle kahvaltılaaardayanamadım birinin ucundan koparıp yedim heee
Ekmek cısss onun yerine bir dünya sağlıklı şey var onlardan yeyin
Kızlar zaten acıktım ekmek falan demeyin öyle şeyler bide sıcak sıcak diye tövbeler olsun
Kalkıp su içeyim bari
Ya eskiden yoktu, şimdi marketler tekli ekmekler de satıyor, taze taze..yok cibatası, zeytinlisi falan. Akla zarar o kokular.
Sıkıntı yaratmasa her akşam çay, ekmek, meze geçerdi benim ömür
Muhtemelen aynı market zinciridir. Kokuyu özellikle yaydıklarını düşünüyorum.Alışverişe gittiğimiz marketin içinde fırın var, o taraftan birşey alacağım varsa da almıyorum o kokular yüzünden
Muhtemelen aynı market zinciridir. Kokuyu özellikle yaydıklarını düşünüyorum.Alışverişe gittiğimiz marketin içinde fırın var, o taraftan birşey alacağım varsa da almıyorum o kokular yüzünden
ay ucundan koparmakla kaldıysan iyi..lavaşları dürüm yapıp götürdüm ben.
Ekmekle aşk yaşıyorum resmen, erkek de neymişkoca, kv konularına hiç anlam veremiyorum.
Muhtemelen aynı market zinciridir. Kokuyu özellikle yaydıklarını düşünüyorum.
Iyi ki kocacım fırıncı değil yoksa 250 kilo falan olduydum şimdiye
Yeme yeme boşver başladın mı duramazsın sarıl su şişesine bende acıktım ama bekliyorum biraz daha geçsin vakit.Benimde elimde bir şişe su,
ekmek yiyemiyorum fatmoş sadece yazabiliyorum
Acayip acıktım yaa
kız sen kendin yaptıklarını yemeden iyi duruyorsun asıl.
Ben de Allah'tan hiç pratik bir insan değilim, öyle börekler pizzalar beceremem.
Tantuni mi ah memleketim olsa da yesek :))) can evimden vurdun beniBende yapamasaydım iyiydi yaa
Hiç üşenmem kötü bir huy
Ilk evlendiğimde evimde oklava yoktu. gecenin saat 12'sinde soda şişesiyle hamur açıp, lavaş pişirip tantuni yemiş adamlarız bizz
Anemmm, ne şanslı adamlar var yaa. Yalnız topik diyet muhabbettinden çok yemek muhabbetine döndü yine. TantuniiiBende yapamasaydım iyiydi yaa
Hiç üşenmem kötü bir huy
Ilk evlendiğimde evimde oklava yoktu. gecenin saat 12'sinde soda şişesiyle hamur açıp, lavaş pişirip tantuni yemiş adamlarız bizz
Ahanda benim erkek versiyonuBenim eşim yemek yemekten feci zevk alan bi tip yani öyle kebap börek çörek meselesi değil zeytin peynir ekmek yese bile zannedersin kuzu çevirme yiyor. Karşısındaki tıka basa tok olsada onu görünce yiyesi geliyor yani. Eşim evde olmadığında daha kolay benim işim.
Varın halimi siz düşünün o yedikçe benim iştahım açılıyor ya göbeğinin düşmanı diyorum bende o yedikçe
Benim eşim yemek yemekten feci zevk alan bi tip yani öyle kebap börek çörek meselesi değil zeytin peynir ekmek yese bile zannedersin kuzu çevirme yiyor. Karşısındaki tıka basa tok olsada onu görünce yiyesi geliyor yani. Eşim evde olmadığında daha kolay benim işim.
Varın halimi siz düşünün o yedikçe benim iştahım açılıyor ya göbeğinin düşmanı diyorum bende o yedikçe