Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kabağı rendelerdik çiğ yani ama çiğ yiyemem dersen biraz yanmaz tavada sotele rende yaptıktan sonra. Üstüne yoğurt sarımsak ve dereotu isteğe başlı tabi pulbiber nane kekik artık ne setorsan 2 de ceviz oh mis gibi öğün sana
Çiğden yaptım ben gayet hoş oldu zaten eklediğiniz o baharatın yeşilliğin tadı geliyor

Ahh verebilsem her sene başlıyorum işte sonra başladığım noktaya geri dönüyorum.Maşallah baya hareketli yaşantın varmış heveslendim, tarçınlı süt latteden daha güzel gelmeye başladı
Isin kotusu hepsini seviyorum.:KK70: Tarcinli sut de icerim, latte de, salepi de, salepli Turk kahvesi de guzel ama o insulin direncimi oynatiyor.:confused: Sekersiz ve kafeinsiz latte su aralar en guzeli.

Kendine gore bir sistem bul , onu gelistir, sonra da korumaya devam et. Yasin da kucuk metabolizman da canavar gibidir senin. :KK19:

Kızlar aklıma parlak bir fikir geldi
İsteyen katılabilir bana
A)Duş almak
B)Mutfak işi
C) evi süpürmek
D) dans etmek
E) egzersiz yapmak (basit hareketlerle)
F) yürüyüş (hafif tempo)
İsteyenler şıkkını seçsin
Ve 15 dak-1 saat arası kronomometreler çalışsın
Aynı anda başlayalım
1 saat sora dönelim buraya
G şıkkı uyumak eklesek olur mu acaba ben fazla efor harcayamam bu aralar süpürge temizlik yasak egzersiz de aynı en fazla mutfak işi olur da uyumak olaydı iyiydi :)))

Isin kotusu hepsini seviyorum.:KK70: Tarcinli sut de icerim, latte de, salepi de, salepli Turk kahvesi de guzel ama o insulin direncimi oynatiyor.:confused: Sekersiz ve kafeinsiz latte su aralar en guzeli.

Kendine gore bir sistem bul , onu gelistir, sonra da korumaya devam et. Yasin da kucuk metabolizman da canavar gibidir senin. :KK19:
Hareketsizlik galiba sorunum neyse geçmişi unutalım kalkıp kabaklı yoğurdumu yapayım

17 Haziran 2018 menusu Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah : Yarim latte (baska latte yok bugun :) + 1 avuc badem , kabak cekirdegi

Oglen : Limonlu su

Aksam : Bir tabak kasarli patates + Bir bardak ayran

Ara : 2 avakado + 2 domates

Ara : Bir kase yogurt

Ara : Bir avuc badem + kabak cekirdegi.

Aralarin saatleri gun icinde degisebilir. Genel hatlariyla boyle.

Kafama gore bitki caylari iciyorum. O gun icinde ne denk gelirse, sekersiz , sutsuz bitki caylari.

17 Haziran 2018 menusu Muttapa7555 Muttapa7555

Sabah : Yarim latte (baska latte yok bugun :) + 1 avuc badem , kabak cekirdegi

Oglen : Limonlu su

Aksam : Bir tabak kasarli patates + Bir bardak ayran

Ara : 2 avakado + 2 domates

Ara : Bir kase yogurt

Ara : Bir avuc badem + kabak cekirdegi.

Aralarin saatleri gun icinde degisebilir. Genel hatlariyla boyle.

Kafama gore bitki caylari iciyorum. O gun icinde ne denk gelirse, sekersiz , sutsuz bitki caylari.
Patatesten yalancı pizza yapsana isteğin köreler belki kaşarda var nasıl olsa ben mantarla sen patatesle pizzayı halledelim

Patatesten yalancı pizza yapsana isteğin köreler belki kaşarda var nasıl olsa ben mantarla sen patatesle pizzayı halledelim
Beni o yalancilar doyurmaz ki. :KK70:

4 hafta kaldi kendime soz verdim ama haftaya ; kabak , patates, kasar , domates blenderdan gecirip tavada yagsiz kizartabilirim. Bu hafta zamanim yok. Kabak almaya giderim lahana bulurum, lahana almaya giderim , kirmizi bulurum vs vs. :KK70:

O yuzden ben toplu aliyorum malzemeleri. Elimdeki bitince yine oyle. Kurslar bitince biraz daha normale donerim.

+ Fatma benim yemek halim cok degisken. 12 tane yumurta aldim. 8 i orada duruyor. Yiyemiyorum zorla. Aksamlari acikiyorum ben de kuruyemise sariyorum.

Ş
Yogurtla yapilan her sey cok guzel oluyor.Afiyet olsun. :KK19:

Muttapa7555 Muttapa7555 fatmacim , saat araligini gruba bildirirsin.

Daha makul bir saat yapalim. :KK51:
Mümkünse öğleye kadar yada 2 ye kadar tartılar yüklense şahane olur ama tulipa mı geç yüklüyordu gruba da sormak lazım

7.06.18

Kahvaltıda az mantar biberli yoğurt kıllıcik ekmek:)neskafe iki küçük lokum.Aksama iki tane içli köfte yarim kase mercimek çorbası.yogurt yarim kase.Badem aksam üstü almayı düşünüyorum.Atistirmaliklarimi yazmayayim yer miyim ne yerim bilmiyorum gece yine yazarım

AMA oruç bitti ya genel olarak daha az yemeye basladim. Şu içiyorum kesin bir lt.yaz da geldi ya.iki lt çıkaracak onu.Az yeyince yani oruç olmayınca 15 dk plates de yapabilirim.Ah bir de izinlerim yeterli olsa.Bayram izninde kendimde hissediyorum. OBURTURLU harala gürele ben ben değilim.

A AklinYolu1

Y
Ş

Mümkünse öğleye kadar yada 2 ye kadar tartılar yüklense şahane olur ama tulipa mı geç yüklüyordu gruba da sormak lazım
Erken yüklemeyelim aksam üstü yükleyelim ama sabah çekebiliriz fotosunu..Kesin olsun gunduz ise gidersem daha yogun geçiyor gunduzleri hic teli almak aklima gelmeyebilir[/QUOTE]
Çarşamba degil mi
bildirin bana değişlik olursa

Jiletle al diyorlar burdakiler koz makina falan hiç duymadım benim dandik bi makinam var traş başlığı var hiç kullanmadım ama nasıl bilmiyorum o tarz bişey mi aradığın öyle ise uygun fiyatlı bulursun ben 30tl almıştım 5 yıl önce

Jilet İstemiyo gittiğim yer traş başlıklı istiyo

17.07.2018 menum Muttapa7555 Muttapa7555 A AklinYolu1
Sabah 5 zeytin
1 kk peynir yarim dilim ekmek
Yarim domates ve salatalik 1 cay kasigo bal
Ogle 3 grisini 7 kiraz
Aksam yemek yok
Su 3 lt henuz

Kabaga bende baslayacahim belki aksam alirim.
Su an donus yolundayim.

Kabak salatalik ve baska odem atici neler onerirsin A AklinYolu1
Ve diger kIzlar.
2 haftalik bir diyet deneyecegim kendimce.
Spor ve diyet 2 haftalik
Bana odem atici seyler onerin
Haydiiiii bekliyorummmm.

17.07.2018 menum Muttapa7555 Muttapa7555 A AklinYolu1
Sabah 5 zeytin
1 kk peynir yarim dilim ekmek
Yarim domates ve salatalik 1 cay kasigo bal
Ogle 3 grisini 7 kiraz
Aksam yemek yok
Su 3 lt henuz

Kabaga bende baslayacahim belki aksam alirim.
Su an donus yolundayim.

Kabak salatalik ve baska odem atici neler onerirsin A AklinYolu1
Ve diger kIzlar.
2 haftalik bir diyet deneyecegim kendimce.
Spor ve diyet 2 haftalik
Bana odem atici seyler onerin
Haydiiiii bekliyorummmm.
Hiç kaçamak yok maşallah :KK66:

X